Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gestopte speler lacht om gerucht over opvolging van Piqué

Laatste update:

Barcelona is naarstig op zoek naar versterkingen in defensief opzicht, nu Gerard Piqué vanwege een zware knieblessure maandenlang uit de roulatie is. El Chiringuito en AS schuiven dinsdag verrassenderwijs Ezequiel Garay naar voren als mogelijke optie. De inmiddels 34-jarige centrumverdediger heeft een transfervrije status na zijn vertrek bij Valencia afgelopen zomer. Javier Mascherano, door bovengenoemd medium ook genoemd als mogelijke opvolger, is naar eigen zeggen sowieso geen optie.

De onlangs gestopte Mascherano wordt in een uitzending van El Chiringuito TV in verband gebracht met een verrassende terugkeer bij het kwakkelende Barcelona. De voormalig middenvelder verwijst het gerucht via Twitter al snel naar het rijk der fabelen. "Alsjeblieft zeg, dat is helemaal niet nodig", schrijft de 36-jarige Argentijn, die in zijn periode bij Barcelona regelmatig als verdediger fungeerde. Achter de woorden plaatst Mascherano, die tussen 2011 en 2018 onder meer tweemaal de Champions League veroverde in het Camp Nou, driemaal een emoji van een lachend gezicht.

Garay verliet Valencia na het nodige moddergooien in de Spaanse media. De routinier had graag zijn contract bij los Che verlengd, maar een definitieve deal kwam nooit van de grond. Garay liet korte tijd later via de sociale media weten dat hij zich slecht behandeld voelde door de clubleiding en bij de verdediger was er teven onvrede over verhalen dat hij een vorstelijk salaris van bijna drie miljoen euro had afgewezen. Valencia benadrukte echter dat Garay verschillende contractvoorstellen had ontvangen, aanbiedingen die telkens werden verworpen door de Argentijn.

Barcelona heeft naast Garay nog meer ijzers in het vuur. Eric García is namelijk ook nog steeds in beeld bij trainer Ronald Koeman. De door de Catalanen opgeleide mandekker wenst zijn aflopende contract bij Manchester City niet te verlengen en een terugkeer richting Spanje lijkt voor de hand te liggen. Door de zware blessure van Piqué zou Barcelona in plaast van volgend jaar zomer in de transferperiode in januari al zaken willen doen met het management van García.

Koeman beschikt met Clément Lenglet momenteel over slechts één fitte centrumverdediger, want naast Piqué verblijven ook Samuel Umtiti en Ronald Araújo in de ziekenboeg. De Catalanen zijn momenteel in voorbereiding op het Champions League-duel met Dynamo Kiev van dinsdagavond. Koeman besloot vanwege het overvolle speelschema om Lionel Messi en Frenkie de Jong thuis te laten voor de trip richting Oekraïne.

Barcelona raakt Gerard Piqué kwijt en het ziet er absoluut niet lekker uit voor de verdediger! ??

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 21 november 2020

Wie zou de beste vervanger van Gerard Piqué zijn bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is er iemand die echt goeie informatie heeft over Umtiti en wat zijn situatie nu is na meer dan 2 jaar blessureleed? Heeft die jongen echt geen zin in een operatie ofzo?

24 november 2020 om 12:01

Zit nog enorm met zijn knie, die was al slecht (op zijn 17e al problemen ermee) maar door het wk is er zoveel rotzooi ingespoten dat hij het nu niet langer dan 3 wedstrijden vol kan houden. Hij traint wel al mee met de selectie met sommige gedeeltes maar is nog niet wedstrijd fit verklaard dacht ik en dat gaat misschien wel nooit meer komen.

24 november 2020 om 12:06

Maar het is toch frappant dat hij weigert om onder het mes te gaan? Met toegang tot de beste medische hulp ter wereld en nog steeds weigeren. Op dit tempo kan het toch ook niet meer langer dus waarom niet gewoon proberen? Dit moeten zijn beste jaren worden als voetballer maar dat gaan we helaas niet meer te zien krijgen. Hoeveel geduld heeft Barca nog met hem? En ik zie dat hij nog een contract heeft tot medio 2023, dat is wel lekker zo...

Doodzonde dat ze geen geld hebben. Anders had je nu Upamecano of De Vrij kunnen halen.

24 november 2020 om 11:57

We laten het meestal klinken alsof de clubs van de opgenoemde spelers zomaar eventjes de desbetreffende spelers laat gaan zodra er een bod is uitgebracht.

24 november 2020 om 12:15

@davidherres: ja want die liggen voor het oprapen en zeggen meteen ja? Haha de redenatie van sommige mensen, niet bepaald realistisch

24 november 2020 om 12:54

Upamecano heeft een aflopend contract.....

24 november 2020 om 14:20

@DavidHerres ....op 30 juni 2023 loopt het af inderdaad.

24 november 2020 om 14:27

Is in Juli nog verlengt

24 november 2020 om 12:22

Wat is daar zo zonde aan? Ze hebben het zichzelf in de hand gewerkt en zijn slachtoffer van hun eigen beleid. Die hele club word gerund op basis van sentiment en romantische gedachten in plaats van voetballogica en technisch beleid. Misschien is dit wel een keer goed en worden ze daar eindelijk eens wakker geschut.

24 november 2020 om 13:17

De Vrij lijkt me daar niet goed genoeg voor. Zodra er veel ruimte achter hem komt dan is hij extreem kwetsbaar.

24 november 2020 om 13:38

Eerder Kounde, maar die is niet haalbaar. Alaba is bijna transfervrij.

Ik verwacht een centraal duo Lenglet - Koeman vanavond. Maar even serieus, dit stond in de sterren geschreven met het drukke programma en het feit dat je naast Pique en Lenglet geen enkele bewezen optie acher de hand hebt.

24 november 2020 om 14:23

Maar even serieuzer, je bedoelde toch wel Erwin Koeman?

24 november 2020 om 14:33

Deze situatie doet me denken aan de periode onder Tito Vilanova. Toen was ook die hele defensie geblesseerd, en moest een piepjonge Bartra ineens opdraven tegen PSG en Bayern. Van laatstgenoemde club weten we ondertussen wat er gebeurt als we met zoveel afwezigen tegen een ploeg in vorm moeten spelen. Overigens werden we dat jaar wel gewoon kampioen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren