Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pellè legt viering van doelpunt uit: 'Wil meer vrouwelijke fans in stadion'

Laatste update:

Na de even belangrijke als spectaculaire gelijkmaker in de slotfase tegen Ajax (2-2) trok Graziano Pellè zijn shirt uit. Het leverde de aanvaller van Feyenoord geel op, maar grappig was de verklaring waarom de Italiaanse doelpuntenmaker dit deed.

/

"Ik wil meer vrouwelijke fans in het stadion en daarom trok ik mijn shirt uit", vertelde Pellè met een knipoog tegen RTV Rijnmond. Ronald Koeman genoot van de prachtige gelijkmaker. "Wij zijn er in Nederland heel goed in om iemand belachelijk te maken. Kijk ook maar wat er met Stanislav Manolev bij PSV gebeurt."

"Maar Graziano heeft vandaag bijna geen bal verloren. En dit was een fantastisch doelpunt", benadrukte Koeman, die vond dat Feyenoord het niet verdiende om te verliezen. "Ajax opende veel beter. Ze speelden net als tegen Manchester City heel goed. Maar ik kijk niet alleen naar balbezit. Ik kijk ook naar kansen. En wij hebben misschien wel meer kansen dan Ajax gehad."

Pellè besefte dat hij ook nog de 3-2 had kunnen maken. Kenneth Vermeer voorkwam dat met een knappe redding. "Ik had 'm moeten maken. Ik kopte de bal goed in, maar had 'm in een hoek moeten plaatsen", citeerde het ANP. "Dit gelijkspel is in ieder geval beter dan een 2-1-nederlaag, maar ik wil altijd winnen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk antwoord om punten te scoren bij de fans maar ik denk dat het toch niet bewust gekozen is. Een doelpunt vieren doe je in een moment en daar ga je niet uitgebreid over na denken wat je doelgroep nou eigenlijk is.

28 oktober 2012 om 16:05

'zegt hij met een knipoog'

28 oktober 2012 om 16:14

Geef je nou ook nog serieus antwoord?

28 oktober 2012 om 16:22

Niet druk om maken.
Immers elke uitspraak of gebeurtenis word totaal uitgemolken hier.
Elke dag weer barst het van de cliche's op Vz.
Ik vind zo'n opmerking wel humor en kan erom lachen.

Lijkt me een realistische analyse van Koeman. En tja dat van Pele ach dat misschien ook wel.

29 oktober 2012 om 13:11

Toen Guidetti geel pakte was Koeman razend, nu hoor je hem er niet eens over.

29 oktober 2012 om 13:27

Emoties in de laatste seconden zijn, denk ik, sneller te accepteren dan rood pakken met het voorbedachte plan om je shirt uit te trekken.

29 oktober 2012 om 13:46

Je hebt gelijk,ik was vergeten dat Guidetti toen rood kreeg.
Dat woog wel even wat zwaarder.

Speelde prima vandaag ook hoe hij die bal op Verhoek doorgaf was klasse.

Pelle de playboy, ik vind het ook gewoon zowieso onzin al dat je t.w geen t shirt meer mag uittrekken kinderachtig gewoon laat iemand lekker zijn emoties tonen i.p.v dat politiek correcte gedoe altijd.

28 oktober 2012 om 16:03

Sponsors betalen miljoenen op op een shirt te mogen staan, dus die willen ook dat ze vol in beeld komen bij een doelpunt.

28 oktober 2012 om 16:06

een doelpunt vier je maar een minuutje die 89 minuten kunnen ze gewoon weer naar dat shirt kijken

28 oktober 2012 om 16:08

Ach man al die onzin altijd over sponsors en geld ,voetbal moet eens een keer terug gaan naar het menselijke aspect en niet naar het bussines gedeelte.vroeger had je die onzin allemaal niet draaide het om de sporter nu om de omzet enz.

28 oktober 2012 om 16:09

Sommige mensen kijken alleen de doelpunten in samenvattingen, ook moet je rekening houden met foto's.

28 oktober 2012 om 16:13

Maar bij de highlights zie je meestal het doelpunt

28 oktober 2012 om 16:13

@real_madrid Dat minuutje komt juist in de samenvattingen e.d.

28 oktober 2012 om 16:25

Die 1e minuut waarin gescoort word komt anders in allerlei samenvattingen die over de hele wereld uitgezonden worden en de 89 minuten niet.. Dus voor sponsors is zeker wel wat te zeggen..

28 oktober 2012 om 16:32

@real_madrid en anderen

Een doelpunt is een hoogtepunt in een wedstrijd een speler is dan in beeld voor zowel televisie als fotografen. Het lijkt me dan vrij logisch dat je als goed betalende sponsor goed in beeld wil komen op de belangrijk moment.

28 oktober 2012 om 16:38

Dan projecteren ze dat er toch in ? Gewoon een logo op het borstje..doen ze toch ook naast de doelen..

28 oktober 2012 om 19:39

Gewoon de sponsor op de borst tatoeëren :D

Wij hebben zeker meer kansen gehad dan Ajax. Het vervelende is dat er weer een tegendoelpunt komt uit een dode spelmoment. Die griek kan echt helemaal niets tegen ballen die 10 centimeter naast hem komen.

28 oktober 2012 om 16:16

Helemaal mee eens. Feyenoord had gezien de kansenverhouding moeten winnen. Maar dan voelt het alsnog wel al een overwinning als je uiteindelijk die gelijkmaker maakt. Maar toch zonde want er had meer in gezeten.

Deze jongen is zwaar overschat wat een houten klaas zeg. Omdat hij een keer een mooie goal maakt is het niet opeens een wereldspeler. Dan word er altijd gezegt ja hij houd de bal goed vast nou ik heb hem vandaag amper gezien. En shirtje uittrekken is geel en die kreeg hij niet daar had hij geluk mee maar deze jongen kan er helemaal niets van

28 oktober 2012 om 16:04

Overschat nog wel ? word door alles en iedereen afgekraakt (behalve Hans Kraay junior)

28 oktober 2012 om 16:58

Volgensmij is Johan Derksen de enige die hem echt belachelijk heeft gemaakt. De rest was nogal skeptisch en moest het eerst nog eens zien. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want het was bij AZ echt geen held.

Iedereen ziet nu dat het gewoon een balvaste spits is die nu nog scoort ook. Johan zal wel nooit toegeven, maar dat heeft Koeman goed gezien!

28 oktober 2012 om 16:04

hij word juist zwaar onderschat.....iedereen zei wat moet feyenoord met die man die scoort nooit en kan helemaal niets.....voorlopig scoort hij de laatste wedstrijden elke keer en ook vandaag was hij gewoon weer erg goed..

btw: hij kreeg wel geel, staat ook in de tekst..

28 oktober 2012 om 16:12

Hoe kan je overschat worden als je alleen maar kritiek om je oren krijgt?

28 oktober 2012 om 19:17

wat zeg jij hij heeft in 5 of 6 wedstrijden 4 keer gescoord dat noem ik geen houte klaas
en ik heb vandaag amper gezien hij heest gescoord dus hij is wel in beeld geweest

29 oktober 2012 om 17:11

Pelle was de beste man bij Feyenoord. Dat vond ik al voordat hij zijn doelpunt maakte. Hij was niet van de bal te krijgen.

28 oktober 2012 om 16:04

Gaat het hier over Pelle of over de boer?

28 oktober 2012 om 16:21

Maar hij is wel leuk haha.....ja DE Boer is niet blij met de scheidsrechter is in NL misschien tijd om te verhuizen pffff

Maar hij zat er idd heerlijk in, tis mooi om te zien dat hij zijn critici de mond begint te snoeien

28 oktober 2012 om 18:17

De boer heeft gewoon gelijk gehad, ik heb neutraal naar de wedstrijd gekeken en clasie en immers hadden beide rood moeten hebben..

On Pelle zal van de 10 ballen er 9 over schieten , we kennen pelle al een jaar of 5 in NL en dit was wel boven zijn kunnen hoor. Maar goed hij zat er lekker in maar verwacht dit de komende 2 jaar niet meer...

28 oktober 2012 om 16:05

Wat een zielige reactie. Frank de Boer heeft alleen kritiek op de niet gegeven kaarten aan Feyenoord spelers. Hij zei zelf dat de tweede geel gegeven kon worden.

Het was uiteraard wel een heerlijke goal.

29 oktober 2012 om 00:11

Matennaaier ;-)

28 oktober 2012 om 16:07

'wel weer zeggen'. ?
Wat probeer je hiermee te zeggen. Dat de boer áltijd de scheids aanwijst en anderen?
Er zijn maar weinig coaches die zó zelfkritisch zijn als Frank de Boer.
Hij is 1 van de weinige coaches van Ajax van de afgelopen jaren waar ik verschrikkelijk veel respect voor heb! Na de rode kaart kantelde de wedstrijd volledig in het voordeel van Feyenoord, publiek ging er achter staan en het was alleen nog maar wachten op de gelijkmaker of zelfs overwinning.

28 oktober 2012 om 16:42

De Boer is kritisch op zichzelf, zijn ploeg maar ook op alles erom heen. Ja hij mag best zeuren, maar in elke interview heeft komt die man zo pessimistisch over. Altijd wel wat gemopper. Over jezelf of over je eigen team is natuurlijk leuk/amusant.

hahaha, geweldige reactie en verloopig speelt hij gewoon goede wedstrijden en blijft scoren, voorlopig snoeit hij alle critici de mond....

hahaha, dit vind ik dan wel een mooie uitspraak van Pelle. Wat een gladde Italiaan hahaha

Ik zou hem ook uittrekken.
Lelijk shirt

Leuke reactie van Pelle. Heerlijk om te zien hoe hij in de spits staat bij Feyenoord. Als hij zelf niet scoort dan zorgt hij er altijd nog voor dat de spelers om hem heen beter spelen. Zeer sterk aanspeelpunt vandaag weer en een werelddoelpunt.

Hij was zo enorm blij en dat snap ik als ajacied wel.... Want wanneer is er bij Feyenoord nou eens wat te vieren

28 oktober 2012 om 16:10

hee , lachen? hihi

28 oktober 2012 om 16:13

Jammer, helaas weer zo'n kinderachtige reactie. Je kan het ook omdraaien, hoelang heeft Ajax al niet van Feyenoord gewonnen?

28 oktober 2012 om 16:13

Ach mensen die een club uitzoeken om wat te vieren noemen we successupporter :-)

Pelle speelde vandaag echt heel goed. Hij heeft geen duel verloren en lag de bal goed klaar bij de 1-1 en maakte een prachtige 2-2. Heel goed gespeeld!

Ja als ze van ajax winnen of gelijk spelen lijkt het wel alsof ze de champions league hebben gewonnen daar in rotterdam trieste bedoeling

28 oktober 2012 om 16:24

Nee hoor, we waren blij dat we in de slotfase nog minimaal een gelijk spel eruit konden halen, maar balen nu dat we Ajax geen pak op de broek hebben kunnen geven door een aantal van die gemisten kansen er gewoon in te schieten, want ajax had een groot deel van de wedstrijd niets te vertellen.

wat n belachelijk mooi doelpunt was dat zeg... pfff...

Ben benieuwd wat Derksen maandag gaat zeggen, want natuurlijk mag alleen hij iedereen de grond in stampen en alles en iedereen afkraken en als hij wordt gecofronteerd dat Pelle het goed doet moet je hem zien wegkruipen totaal in de verdediging.maandag gaat Derksen zeker tegen Genee roepen:
Als jij hier leedvermaak om heb......... Als je goedkoop wil scoren . Eng mannetje die Derksen.

28 oktober 2012 om 16:21

Derksen krijgt niet betaald voor zijn voetbalverstand maar om amusement te leveren. Als jij maandag voor de TV gaat zitten om hem af te zien gaan, zijn bij RTL daar alleen maar blij mee.

Verder heb ik niks tegen VI, ik kijk het zelf graag, maar snap wat voor programma het is. Derksen kan zich ook heel correct opstellen, maar gelijk hebben levert geen kijkcijfers op.

28 oktober 2012 om 16:36

Geloofwaardigheid is wel een belangrijke eigenschap voor iemand die in zo'n praatprogramma meedoet. Maar dat heeft Derksen allang verloren. Ik neem hem iniedergeval niet meer serieus.

28 oktober 2012 om 16:42

Het is ook geen serieus programma.

28 oktober 2012 om 16:54

Tom 010 Er zit echter wel verschil tussen amusement of iemand afkraken afbranden zoals bij Van Gaal b.v .kritiek leveren ok maar Derksen gaat veel te ver met persoonlijke aaanvallen terwijl Derksen zelf gewoon 1 grote clown is.

28 oktober 2012 om 23:40

@swaa
Ik ben het ermee eens dat ze soms inderdaad te ver door kunnen gaan, met als voorbeeld manolev die volledig de grond in werd gepraat door VI en de meepraters. Ik wil alleen aangeven dat dat afkraken niet is omdat ze een hekel aan die speler hebben of dat derksen zichzelf als voetbalgenie ziet, maar simpelweg omdat het kijkcijfers oplevert. Of kijkcijfers als excuus mag gebruiken om iemand compleet af te kraken is weer een ander verhaal.

28 oktober 2012 om 16:40

Derksen heeft geen verstand van voetbal. Ik heb hem de afgelopen jaren vaak domme dingen hhoren zeggen. Dat Pelle goed genoeg is voor Feyenoord en de Nederlandse competitie is het enige wat telt. Echter Derksen komt met de dooddoener dat hij tekort komt tegen Europese clubs.
Daar is hij ook niet voor gehaald. Pelle is de speler die Feyenoord miste. Daar kan absoluut geen speler uit de eigen jeugd tegenop.

Echt een belangrijke man is het geworden bij Feyenoord niet te geloven. Hij is echt een aanspeelpunt geworden bij Feyenoord en tot nu toe doet hij het uitstekend. Johan Derksen zou wel weer zeggen dat het een inttikertje was.

29 oktober 2012 om 13:05

Johan Derksen zou toe geven dat het een mooie goal was, om meteen te zeggen dat hij een domme gele kaart pakt waarmee hij zijn ploeg benadeelt.

Hahaha, dan noemen ze Ajacieden arrogant..

28 oktober 2012 om 16:26

???
Omdat hij een grappig geintje maakt???

Er werd al gezegd toen hij net bij Feyenoord kwam dat de dames voor het raam gingen kijken als hij het terrein op kwam rijden....er zijn al meer grappen over gemaakt en hij gaat er gewoon op in nu.......geweldige reactie

28 oktober 2012 om 16:39

Ík maak een grappig geintje waar jij overduidelijk door gaat happen

28 oktober 2012 om 16:39

Ik heb het gevoel dat myvision hier ook een grapje maakt.

edit: Net te laat

28 oktober 2012 om 16:59

zet er dan een knipoog bij ofzo.....nu zie ik alleen worden, dat is de pest met alleen tekst....je ziet er geen gevoel bij, vandaar de die smilies ;-)

28 oktober 2012 om 23:42

"hahaha"

Toch wel redelijk duidelijk

Voor de duidelijkheid, hij zegt dit met een knipoog.

Wat een held! Eerlijk gezegd had ik geen vertrouwen meer een goed resultaat in de laatste minuten en klikte ik m'n stream weg omdat ik het gefluit van het legioen niet wilde horen. Dan kijk ik even op fc update en zie ik plotseling nog 2-2 staan! Heerlijk. Wat een goal van Pellé! Wat snoert hij de monden van mensen zoals Derksen. Die zal nu wel zeggen dat het een incident is.

Denk wel dat Pelle naast zijn doelpunten ook meer vrouwelijke seizoenskaart houders oplevert.

Briljante uitspraak, mooie vent en doelpunt van de maand!!!!

Die jongen kan er helemaal niets van, een eenheidsworst en notoire domoor die door niets of niemand in zijn omgeving serieus word genomen

28 oktober 2012 om 17:03

Leuk dat je je mening verkondigt met goed onderbouwde Johan Derksen Quotes...... Maar nu even serieus. Als je vandaag goed gekeken hebt kan je zien dat Pelle een hele nuttige speler is voor Feyenoord, zeker in vergelijking met Fernandez die eerst in de spits bij Feyenoord stond. Hij houdt de bal vast waardoor andere spelers kansen kunnen creeren en hij kan aardig koppen. Daarnaast is 4 goals in 6 wedstrijden geen slecht gemiddelde.

28 oktober 2012 om 18:04

Nou en nu de onderbouwing ind.

29 oktober 2012 om 17:13

Deze mening van jou neemt ook niemand serieus.

Gewoon onproffesioneel en dom om op deze manier een gele kaart te pakken.

Deze speler maakt gewoon een grap met deze opmerking als je er serieus op in gaat met negatieve oordelen zegt het meer over jou dan over hem, hij maakte trouwens een prachtige doelpunt Feyenoord verdiende het gewoon niet om te verliezen op naar de volgende wedstrijd ik hoop dat Pellé zo goed blijft spelen hij was erg sterk en balvast vandaag prachtig om te zien hoe hij tot nu toe de critici de mond snoert.

28 oktober 2012 om 18:35

Prachtdoepunt ? was gewoon slecht verdedigd van alderweireld die had een klein duwtje moeten geven dan was er niets aan de hand

28 oktober 2012 om 18:39

Dat ligt dan aan Alderweireld maar het blijft een prachtdoelpunt hij deed gewoon alles goed kijk alleen naar de controle.

28 oktober 2012 om 18:54

ik zal niet ontkennen dat hij hem goed in schoot

Moest ook meteen daaraan denken, Pelle is een Italiaanse playboy die graag de vrouwtjes ziet. Lijkt wel Jersey Shore in Rotterdam.

hoe speelde die boetius

28 oktober 2012 om 21:50

Erg sterke eerste helft. Maakte een prima doelpunt en met name de rust aan de bal en het overzicht was opvallend voor een debutant en buitenspeler.

Tweede helft was hij wat snel opgebrand, maar hij is dan ook pas net terug van een flinke blessure.

heel leuk om te zien dat een debutant mom wordt

Keigrappig deze man ...

Als Richards nou zijn shirt uit zou trekken dan is het een ander verhaal maar Pelle ..

Als je die lange bal nog 83995x gaat geven schiet hij hem nooit meer zo binnen .

Wat een onzin over dat je geen shirt uit mag doen wegens de sponsoren op het shirt zelf. Stel dat Pelle zijn shirt wel had aangehouden was het echt niet zo dat er mensen zijn die nu pas erachter komen dat ASR op het shirt van Feyenoord staat -.-

Fenomenale goal in de laatste minuten van Pelle, jammer dat die kopbal er niet in ging

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren