Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Pedro is dankzij Conte weer van hetzelfde niveau als Aléxis Sanchez’

Laatste update:

Tony Cascarino, oud-international van Ierland, is lovend over Chelsea-aanvaller Pedro. De Spaans international is volgens Cascarino dankzij manager Antonio Conte bezig aan een sterk seizoen en mag zich meten met Alexis Sánchez. “Hij lijkt weer op de Pedro uit Spanje”, stelt Cascarino.

/

Chelsea moest het maandag tegen Bournemouth (3-0 winst) doen zonder Diego Costa. Zijn afwezigheid werd opgevangen door Eden Hazard en Pedro, die na 24 minuten trefzeker was. Cascarino was onder de indruk van het spel van de Spanjaard.

“Toen Pedro en Alexis Sánchez van Barcelona naar de Premier League kwamen, vond ik hen even goed”, zegt Cascarino tegen The Times. “Als je naar het vorige seizoen van Pedro kijkt dan was dat een belachelijke gedachte, maar Antonio Conte heeft een bepaalde gave waardoor hij het beste in zijn spelers naar boven haalt. Pedro lijkt nu weer de speler die we in Spanje zagen en daar verdient Conte de credits voor.”

Wie is volgens jou beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 december 2016 om 01:55

Klopt, maar Hazard is dan weer beter dan Sanchez en ze hebben met Costa de beste spits van dit moment. Dat maakt Chelsea dubbel zo goed als Arsenal.

Samen met Courtois en zijn verdediging natuurlijk.

Sanchez is een klasse apart, dat weet iedereen. Is in alles een betere speler dan Pedro.

27 december 2016 om 23:31

Een klasse apart? Echt niet, hij is wel beter dan Pedro maar zeker geen klasse apart

28 december 2016 om 15:38

Krijg je dit... "een klasse apart" is natuurlijk subjectief. De een stelt daarbij hogere eisen dan een ander.
Ik persoonlijk vind dat als je een van de beste spelers uit de Premier League bent dat je wel een 'klasse apart' genoemd mag worden. Of zijn er maar 2 spelers 'een klasse apart"?

Vond hem vorig seizoen bij Chelsea tegenvallen, want had toch wat meer van hem verwacht. Dit seizoen speelt hij weer prima, maar Alexis Sã¡nchez vind ik wel beter dan Pedro.

Alleen verzint VZ die quote in de titel er dan zelf bij of niet? Want dat hij vindt dat Pedro weer op zijn oude niveau is gekomen, betekent toch niet per se dat hij even goed is als Sanchez? Ik vind Sanchez sterk verbeterd t.o.v. zijn periode bij Barca, en misschien hij zelf ook wel.

27 december 2016 om 23:36

Helemaal mee eens. Bij barcelona vond ik ze gelijk aan elkaar. Vandaar dat geen van beide echt basisspeler was als neymar speelde. Echter is sanchez echt een stuk beter geworden sinds zijn vertrek bij barca.

28 december 2016 om 00:14

Sanchez heeft bij barca ook periodes gehad waarin hij op dit niveau speelde, hij is vooral consistenter geworden. speelt natuurlijk ook altijd en is de ster van het team, dat was bij barca wel anders.

Pedro is eendimensionaler en doet het goed in bepaalde systemen.

Pedro was in inderdaad gelijkwaardig aan Sanchez bij Barcelona toentertijd, grappig dat mensen nu geschiedenis herschrijven en doen alsof Sanchez altijd al een klasse beter is geweest.

28 december 2016 om 00:16

Sanchez speelde bij barca ook een periode de sterren van de hemel, was alleen in inconsistenter destijds. Pedro is stabieler maar veel eendimensionaler, doet het goed in bepaalde systemen. En dat soort wingers hebben het altijd goed gedaan onder guardiola, zie Coman en sterling.

28 december 2016 om 06:22

De Sánchez van Udinese is een tikkie beter dan de Pedro van Barca. Jammer genoeg heeft hij die vorm maar bij vlagen laten zien bij Arsenal, als hij die vorm kan krijgen en vasthouden zal hij altijd boven Pedro staan.

28 december 2016 om 10:30

toen Sanchez Barca verliet in 2014 noemde ene Hristo Stoichkov hem nochtans een van de beste spelers van Barca omwille van zijn tomeloze inzet voor de ploeg en was hij hoegenaamd niet opgezet met zn transfer. Pedro moest daarentegen vertrekken van Stoichkov. Maar ja, wat weet Stoichkov nu van Barca? Wat ik wel weet is als je Alexis had gehouden 2 seizoenen geleden (verkocht voor 26 miljoen) had je deze zomer geen 30 miljoen moeten neertellen voor Paco Alcacer... En Alexis was de ideale 4de spits geweest voor Barca, die kan op elke positie uit de voeten. Geef toe: als je moet kiezen tussen Alexis Sanchez of Paco Alcacer...

28 december 2016 om 11:04

Alexis wilde weg om meer speeltijd te krijgen.

Pedro doet het zeer goed! Heerlijke winger mits in vorm!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren