Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pechvogel Go Ahead scheurt voor tweede keer in seizoen kruisband

Laatste update:

Het zit Kevin Spanjaard flink tegen. De aanvaller maakte in 2012 de overstap van de amateurs van VV Glanerbrug naar Go Ahead Eagles, maar wacht nog op zijn debuut in het betaalde voetbal. De vraag is of dit nog gaat gebeuren, nu Spanjaard opnieuw zijn kruisband heeft gescheurd.

Voor de 21-jarige aanvaller is dit al de tweede keer dit seizoen dat dit gebeurt. Aan het begin van het voetbaljaar scheurde hij zijn kruisband voor het eerst af, waarna een maandenlange revalidatie volgde. Spanjaard trainde sinds kort weer mee, maar deze week ging het opnieuw mis.

Tijdens een van de trainingen verstapte Spanjaard zich, waarna de knie al snel dik werd. Uit een scan is gebleken dat er weer een kruisband gescheurd is en dat de buitenmeniscus beschadigd is, zo meldt RTV Oost. Spanjaard moet nu weer lang revalideren en zijn contract loopt na dit seizoen af. De vraag is of Go Ahead hem een nieuwe verbintenis zal aanbieden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een 2e keer betekent vaak einde carrière, zeker zo vaak achter elkaar. Zijn knie kan het dan blijkbaar niet meer aan op dat niveau. Het is het beste voor hem om ermee te stoppen, zeker met het risico op een 3e keer. Het bespaart hem straks de jarenlange pijn en slijtage. Natuurlijk begrijp ik hem als hij doorgaat, maar ik durf te voorspellen dat Spanjaard 4 jaar eerder stopt dan de gemiddelde voetballer.

Zo zonde, maar als dit 2x gebeurt is het vaak genetisch al bepaald dat je knie gewoon zwak is. Het enige wat nog te doen is, is een topklasse.

15 maart 2014 om 14:38

hoeft niet te betekenen hoor.
genoeg voorbeelden die hetzelfde hebben meegemaakt.
ruud v nistelrooij
ronaldo
en die zijn keer op keer goed terug gekomen.
misschien is die wel weer te snel begonnen met trainen en heeft die niet genoeg ze knie aangesterkt

15 maart 2014 om 14:49

Dat is wel een verschil van tijd he, kijk naar het voetbal van nu. Trainingen zijn intensiever, verwachtingen die hoger zijn. Ik werk zelf met sporters en ik weet dat je na 2 of 3 kruisbandblessures nooit meer op je oude niveau terugkomt. Met eentje vaak zelfs niet. Het moeilijke van het trainen van je knie is dat de pijngrens niet duidelijk is. Je staat maanden stil, je voelt nauwelijks iets van het lopen of rennen maar zodra je een verkeerde beweging maakt knapt alles. Hij is in mijn ogen ook verkeerd begeleid: laat zo'n jongen 2 maanden apart trainen om op kracht te komen. Ik vind een half jaar revalideren in het betaald voetbal ook veel te kort, maar dat is mijn mening als sportmasseuse.

Ruud en Ronaldo waren al spelers die aan de top zaten, dan is het makkelijker om terug te komen omdat ze dat topniveau al gewend zijn. Als dit al zwaar is voor Kevin kan je niet nog meer uit jezelf halen. Om nog maar te zwijgen over de wedstrijden tegen Eredivisieclubs uit het linkerrijtje.

Het is gewoon mijn advies, ik durf gewoon te zeggen dat het binnen nu en 5 jaar weer fout gaat. Hij kan dan met pijn door het leven gaan en daar zit niemand op te wachten.

de belasting/intensiteit en de frequenties van de trainingen van de amateurs naar betaald voetbal is schijnbaar te veel voor deze jongen

Was al niet een grote belofte en heeft dus ook geen topsportlichaam. Dat wordt een maatschappelijke carrière vrees ik.

15 maart 2014 om 15:48

Echt lullig als je net prof kan worden en dan geen topsport lijf hebt.

Glanerbrug, is dat dat tuigdorpje vlakbij enschede ?

Enorm triest voor een speler. Ongeacht van welke club. Slappe reacties hier. Het zal je maar gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren