Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle wil toeslaan en achttienvoudig Oranje-international inlijven

Laatste update:

PEC Zwolle wil een poging wagen om Bas Dost in te lijven, zo meldt het Algemeen Dagblad zondagmiddag. Het contract van de 34-jarige aanvaller bij FC Utrecht liep eind juni af en hij is daardoor transfervrij in te lijven. Het is vooralsnog onduidelijk of Dost zelf ook openstaat voor een vertrek naar PEC.

Volgens de berichtgeving is PEC nog lang niet klaar op de transfermarkt, want de bedrijvige promovendus wil zich graag versterken met Dost. De club heeft al contact gezocht met de spits, die slechts één jaar in actie kwam namens FC Utrecht. In 22 wedstrijden voor de Domstedelingen wist de aanvalsleider 9 keer tot scoren te komen.

Dost werd in een eerder stadium al benaderd door FC Groningen, maar omdat de club degradeerde bedankte de spits voor het aanbod. Verder zitten naar verluidt ook FC Emmen en Heracles Almelo op het vinkentouw. Het is nog niet duidelijk waar de voorkeur van Dost zelf naar uitgaat, maar de kans dat de achttienvoudig Oranje-international komend seizoen in de Eredivisie speelt lijkt groot.

PEC is hard aan het werken om de selectie voor komend seizoen op orde te krijgen. Eerder werd al bekend dat onder meer Lennart Czyborra tot medio 2024 gehuurd van Genoa en dat Kenneth Vermeer overgenomen is van FC Cincinnati. Tegelijkertijd raakten de Zwollenaren in een eerder stadium Thomas van den Belt al kwijt aan Feyenoord, dat eveneens Thomas Beelen overneemt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Prima moyenne, 22 wedstrijden 9 goals. Zou voor iedere ploeg nog van waarde kunnen zijn. Zie hem alleen niet voor Pec kiezen. Lat zal nog wel iets hoger liggen en zeker als geboren Deventenaar

9 juli 2023 om 15:33

Dost wil geen 2e spits zijn. Ik denk dat hij gewoon afwacht of Douvikas verkocht wordt en als dat zo is verwacht ik dat hij een jaar bijtekent bij FC Utrecht.

9 juli 2023 om 15:51

Ik als Utrecht supporter vond hem echt tegenvallen maar dat komt denk ik wel grotendeels doordat hij zo vreselijk veel geblesseerd was. Gelukkig was daar Douvikas die het gat fantastisch invulde en daarmee uiteindelijk de onbetwiste nummer 1 werd + topscorer van de Eredivisie.

Mits is fit is hij levensgevaarlijk en een bloed fanatiek. 100% een topspits voor bijna elk team in de ED maar blessures pfff zo zonde en echt wel iets om rekening mee te houden.

Ze kunnen beter een snellere spits/buitenspeler halen. Velios is al een vergelijkbare type spits. Plus dat Dost ook veel salaris zal willen hebben.

9 juli 2023 om 14:09

reken er maar op dat hij niet goedkoop zal zijn inderdaad.

Heel onnodig dit. Je hebt al 2 trage spitsen boven de 30 jaar... Je kan je beter richten op posities waar je nog wel versterking nodig hebt, en dat is niet de spits.

Kies dan voor een jong broekie als 3e spits...

Boudesteyn moet nog veel leren als TD

14 miljoen mogen ze hem hebben!

9 juli 2023 om 14:16

Vind ik wel erg veel voor een transfervrije speler

9 juli 2023 om 14:55

Bosmanarrest heeft nooit plaatsgevonden😉

9 juli 2023 om 15:28

Dan ga ik ook akkoord met gratis!

Leuke spits voor Zwolle. Is altijd al een publiekslieveling geweest en een echte targetman. Bas kan lekker in zijn oude vertrouwde Coevorden gaan wonen als hij in Zwolle speelt. Ik zie de transfer wel doorgaan.

Leuke counterspits inderdaad. Zou prima aankoop zijn voor PEC.

Ķïĵken of PecZwolle een nieuwe topclub dit seizoen in de Eredivisie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren