Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle verslaat Ajax in finale, wint de eDivisie en pakt 25.000 euro!

Laatste update:

In het AFAS Live werd de finale van de eerste seizoenshelft van de eDivisie uitgevochten tussen PEC Zwolle en Ajax. De nummer veertien van de ranglijst uit Overijssel wist zich via de play-off omhoog te knokken en uiteindelijk tot ieders verbazing zelfs de titel in de wacht te slepen waarmee een flink geldbedrag werd veilig gesteld. Voetbalzone was erbij en sprak onder meer met Frank van der Slot en winnaar Tony Kok.

Bekijk de video hieronder of blijf op de hoogte en abonneer op ons YouTube-kanaal!


Justus Dingemanse is fulltime presentator en programmamaker bij Voetbalzone en levert onder meer bijdrages in de vorm van exclusieve interviews, reportages, documentaires en programma's.
Vind je het een goede zaak dat de eDivisie zo serieus wordt aangepakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Presteren we toch nog ergens goed dit seizoen..

Die "commentatoren" zijn net kleine kinderen, het publiek bestaat letterlijk voor 90% uit kleine kinderen.

Met fatsoenlijke commentatoren en niet constant het gekrijs van die kids, had ik hier best eens naar willen kijken. Nu heb ik na een kwartier met plaatsvervangende schaamte de stream op youtube weggeduwd.

18 februari 2020 om 11:00

Laat de doelgroep nou net kinderen zijn

18 februari 2020 om 14:32

Dan kunnen ze dit net zo goed skippen, want er zitten weinig kinderen op deze site.

18 februari 2020 om 14:39

Dat is dus gewoon onzin. Ik ben er zelf ook geen fan van, maar de gaming tournaments zijn echt niet alleen gericht op kinderen. Tenzij je een leeftijd tot 30/35 nog als kind wil beschouwen. Het is gewoon een opkomende markt, waarbij een League of Legends tournament inmiddels meer viewers heeft dan de Super Bowl en dat zijn echt niet alleen kinderen. Persoonlijk vind ik bijvoorbeeld vooral het idee dat ik naar Johan Cruijff in een PEC shirt zit te kijken niet erg aansprekend.

18 februari 2020 om 18:41

Nee precies, kijk je naar een PEC tegen ADO , Ronaldo in de spits Messi erachter en Neymar hangend op links.
Dat er nog serieus een volwassen vent commentaar op geeft vind ik misschien nog wel lachwekkender, mijn soort vermaak is het in ieder geval niet.

18 februari 2020 om 13:50

Ondertussen naar huis gaan met 25k als je wint niks mis mee

14e worden in de competitie.... en de playoffs winnen...grootste onzin die ik ooit gezien heb

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren