Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PEC Zwolle spreekt niet de waarheid, ik mag niet mee naar Spanje’

Laatste update:

PEC Zwolle neemt Thomas Bruns niet mee op trainingskamp naar Spanje. De Eredivisie-club bracht eerder naar buiten dat dat op verzoek van de 27-jarige middenvelder was, maar daar is volgens Bruns niets van waar. "Ik mag niet mee", reageert de Nederlander tegenover TC Tubantia.

Het is volgens Bruns, die door PEC Zwolle wordt gehuurd van Vitesse, niet zijn eigen wens om het trainingskamp over te slaan. Komende week traint hij mee met de beloften van PEC. "Dat is me opgedragen", zegt Bruns, die niet dieper op zijn situatie in Zwolle wil ingaan. "Maar er spelen meer factoren mee. Ik ga nu kijken wat de opties zijn."

Bruns werd afgelopen zomer op voorspraak van trainer John Stegeman naar PEC Zwolle gehaald. De oefenmeester werkte eerder succesvol met de aanvallende middenvelder samen bij Heracles Almelo, waar Bruns zeven seizoenen onder contract stond. In 2017 nam Vitesse hem transfervrij over. Na een redelijk succesvol eerste seizoen belandde Bruns in zijn tweede jaar op de bank, waarna FC Groningen hem vorig jaar januari op huurbasis overnam.

PEC Zwolle is van plan om de bezem door de selectie te halen in de winterse transferperiode. Op de eerste trainingsdag van het nieuwe jaar kreeg Bruns te horen dat hij mag vertrekken, datzelfde geldt voor Rick Dekker en Daryl Lachman. Het duo mag in tegenstelling tot Bruns wél mee met de selectie van de Blauwvingers naar Spanje.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch apart, dacht in zijn tijd bij Heracles dat hij minimaal wel de subtop van Nederland aankon. Dat is toch tegengevallen en nu komt hij zelfs bij de nummer 15 van de eredivisie bij een bekende trainer totaal niet meer aan de bak.

3 januari 2020 om 18:44

Ik vraag me af of dat aan Bruns ligt. Ik vind PEC dit seizoen bizar zwak, kan me niet voorstellen dat hij echt slechter is dan wat er nu staat. Vond hem bij Heracles erg goed en ook bij Groningen echt wel redelijk.

3 januari 2020 om 19:30

Ik vond hem bij Groningen, op zijn eerste wedstrijd na, ook niets bijzonders anders.

3 januari 2020 om 20:04

Ja ik bedoel ook niet echt denderend maar niet zo slecht dat hij nu bij PEC totaal niet mee zou kunnen.

Ik vind Zwolle maar een onsympathieke club. Nou heb ik dat snel met de clubs die op kunstgras spelen, maar die Stegeman vind ik maar een rare snuiter en ook zo'n communicatie over Bruns verdient zeker niet de schoonheidsprijs.

3 januari 2020 om 19:29

Vanuit mijn optiek heeft het geen zin om een mening te vormen over of dit terecht is. Wat wel duidelijk is, is dat de laatste jaren steeds meer een ding wordt. Waar vroeger de gunfactor heel hoog was (underdog, goed voetbal en winnen van prijzen), is die nu rap aan het kelderen (onrust, slechte prestaties, actie van Stegeman en uitspraken van de voorzitter).

3 januari 2020 om 19:47

Sempros. Ja zonde. Het was altijd een prima underdog club inderdaad, maar dat verandert rap de laatste tijd. Las wel dat Zwolle al anderhalfjaar geleden heeft gezegd van kunstgras af te gaan. Dat vind ik dan weer iets moois, maar tegelijkertijd raar dat het al anderhalfjaar duurt voor ze het voor elkaar hebben.

3 januari 2020 om 22:38

@InkeMontana hier heb ik wel een antwoord op. Pec heeft een contract met dit kunstgras van 3 seizoenen. Na dit seizoen loopt dat af. Na de zomer spelen wij, zoals gezegd is, op hybride gras. Wat oa ook bij clubs als Ajax, Groningen, Arsenal en real Madrid ligt. Daarom duurt dat zolang nadat het gezegd is. Wat betreft de gunfactor, dat kwam door het voetbal. Dat was neergezet onder langeler en voortgezet onder jans. Van t Schip heeft daar 1 seizoenshelft op nu ben voortborduren, in die winterstop stonden we in de top 5! Toen iedereen wist hoe Pec speelde had hij alleen geen plan B, waardoor het spel te voorspelbaar was. Daar is het verval ingezet en is er nog steeds geen antwoord op. Pec moet weer terug naar haar eigen filosofie, met een plan B erachter, mocht het eens niet werken. Pec is nu aan het lijmen om die kant op te gaan in plaats van een daadkrachtig plan. Daar schort het momenteel aan, en dit momenteel duurt al 2,5 jaar.....

Ik snap niet waarom je als club daarover gaat liegen. Het komt toch altijd uit, zeker als een speler ontevreden is dat ie niet mee mag. Ik weet niet wat er gebeurd is dat het niet loopt met hem bij Pec, maar heb niet het idee dat het nog goed komt. Als je hem toch niet meeneemt op trainingskamp stuur hem dan meteen terug naar Vitesse. Je weet wel zoals die voorzitter eind december en de trainer begin augustus riepen ‘van wie daar niet in mee wil of kan, nemen we afscheid.' Als je dan zo'n grote bek hebt in de media handel daar dan ook naar en kom niet met leugens waarom spelers wel of niet mee mogen op trainingskamp. Of acteer niet naar buiten toe dat je de teugels steviger gaat aantrekken.

Het blijkt wel dat het bij Zwolle ook 5 voor 12 is! Voorzitter die zelf zegt dat spelers kunnen vertrekken als ze niet doen wat zwolle wil. En dan nu zeggen dat het bruns zijn eigen wil is. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Zulke dingen word het allemaal niet beter van. Zwolle is toch ploeg die dit jaar ook zo maar kan degraderen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren