Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC boekt derde zege op rij en blijft in 'linkerrijtje' hangen

Laatste update:

PEC Zwolle heeft, voor het eerst sinds de beginweken van het seizoen, weer eens drie overwinningen op rij weten te boeken. De Overijsselse club bekerde door ten koste van JVC Cuijk en klopte daarna NAC Breda op vreemde bodem: zaterdagavond rekende het thuis af met Roda JC. Ryan Thomas brak de score open, waarna Roda JC in de tweede helft terugkwam via Mitchell Donald. Guyon Fernandez benutte daarna een makkelijk gegeven strafschop en Fred Benson bepaalde de eindstand (3-1).

/

De eerste serieuze kans voor de thuisclub vloog er zaterdagavond direct in. Een hoekschop vanaf de rechterkant werd op doel gekopt door Fernandez, maar via de voet van Joost Broerse kaatste de bal weer terug richting de tweede paal. Daar gleed Thomas vrijstaand in om er simpel 1-0 van te maken voor PEC. Ron Jans’ team zat daarmee op rozen en had de mogelijkheid snel ook de tweede te maken, maar Filip Kurto tikte een goed schot van Thanasis Karagounis knap uit de hoek.

Roda JC creëerde ook zijn kansen in de eerste helft, maar twee mogelijkheden waren niet besteed aan Donald. De middenvelder schoot de eerste keer net naast met een mooi geplaatste bal, uit een voorzet van Guus Hupperts. Bij zijn tweede kans mikte hij veel te hoog. PEC Zwolle kwam zodoende niet echt in gevaar en alle ingrediënten leken aanwezig om het in de tweede helft af te gaan maken tegen Roda JC. Het waren echter de bezoekers die zich terugvochten in de wedstrijd.

/

Aan het begin van de tweede helft kwam Darryl Lachman erbij ten faveure van Maikel van der Werff, die een tik had gekregen. Het optreden van Lachman, die na dit seizoen aan de slag gaat bij FC Twente, bleek echter maar van korte duur. Na een uur blesseerde hij zich en ging ook hij naar de kant; Roda JC kwam in die situatie op 1-1. Het spel ging namelijk door nadat Lachman naar de grond ging en Hupperts vertrok met de voet aan de bal. Na zich langs twee man te hebben gewurmd bediende hij Donald, die binnenschoot.

Jans bracht Benson binnen de lijnen om nog iets te forceren, maar het was een dosis geluk die PEC hernieuwd op voorsprong bracht. Bart Biemans liep bij een diepe bal tegen Thomas aan en zag hoe Björn Kuipers voor een gele kaart en een penalty koos. Fernandez schoot die onberispelijk binnen. Roda JC deed nog zijn best een tweede keer terug te komen, maar zonder succes: een gevaarlijke scrimmage voor het doel was het laatste echte wapenfeit. Benson ramde in blessuretijd de 3-1 binnen en besliste zo de wedstrijd. Tomasson kan zijn team nu klaar gaan stomen voor een thuiswedstrijd tegen zijn oude liefde Feyenoord.

Eindigt PEC Zwolle dit seizoen in het linkerrijtje van de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoeveel schade moet het scheidsrechterlijke kwartet nog gaan berokennen jegens Roda. Ook de keuze om hier opnieuw voor een penalty tegen Roda te fluiten is een keuze van abominabel niveau. Het gevoel van onrecht groeit hier in het zuiden. Het groeit wekelijks. Referentie is ook de wedstrijd tegen Heerenveen waar heel gemakkelijk een penalty tegen gegeven worden. Luttele dagen later wordt er niets gegeven als Roda bij een aanval ook geraakt wordt in de 16. Ik snap er echt niets meer van. Zeer onterecht opnieuw opnieuw opnieuw. Laten we vorig seizoen er nog maar niet bijnemen, waar we ontelbare rode kaarten om de oren kregen en de nodige pingels... Sjongejonge. Kokend, mijn bloed is kokend..

p.s. Gefeliciteerd zwollenaren! Succes verder!

bah wat was de scheids een drama zeg.. Wederom een gigantische blunder van het kwartet kost Roda minimaal een punt.. Ieder normaal denkend persoon ziet dat het absoluut geen penalty was..
zonde dat Roda zo veel pech tegen zich heeft de laatste jaren

Wat moeten we toch met die ongeschikte idioten uit Zeist.

Wat moet je hier nou weer over zeggen. Ik vraag me toch echt af wat de Knvb heeft met Roda. Ben ik nog blij dat de 3-1 gescoord is. Na een arbitrale blunder met 1 doelpunt verschil winnen/verliezen is helemaal zuur.

1 februari 2014 om 21:44

sorry hoor maar pec was rijp voor de slacht tot aan die zogenaamde strafschop .

1 februari 2014 om 21:48

Ze waren voornamelijk achteruit aan het lopen ja, dat klopt.
Maar je snapt denk ik wel wat ik bedoel.

1 februari 2014 om 22:04

natuurlijk begrijp ik dat en ik zou het ook fijn vinden als dat eens bij roda gebeurde . neem pec niks kwalijk maar hier moet eens iets tegen gebeuren want dit kan zo niet verder .

1 februari 2014 om 22:08

Dat ben ik helemaal met je eens.

Zwolle gefeliciteerd,

Kuipers gefeliciteerd je kan je vrouw en kinderen weer een keer mee uit nemen met die extra wedstrijdpremie.

En voor de zoveelste keer worden we gewoon weer genaaid. Dit is gewoon niet leuk meer. Omdat Roda het is kijken er maar weinig mensen naar om, als het bij Ajax of Feyenoord gebeurd is het hele land in rep en roer. Iedereen ziet dat het geen penalty is, behalve kuipers. Je kunt je al beginnen met afvragen of dit nog toeval is...

1 februari 2014 om 22:30

Idd, je zag Thomas zelfs lachen, nadat Kuipers floot voor een penalty.

Sorry heb de wedstrijd zelf niet kunnen zien kan iemand me er wat meer over vertellen.

1 februari 2014 om 21:46

Het gaat voornamelijk over het feit dat Roda echt een bizarre penalty tegen kreeg. Daar mag niet eens twijfel over zijn, dat was helemaal niks.

1 februari 2014 om 21:48

Zwolle en Roda waar gelijkwaardig, Zwolle iets beter en wat meer geluk de eerste helft. Roda beter de tweede helft.
Alleen de scheidsrechter vond dat er een winnaar moest komen dus bij, niet eens een duel, een schouder tegen schouder botsing geeft die een penalty 2-1 en biemans volgende wedstrijd geschorst.

1 februari 2014 om 22:11

zwolle en roda waren echt niet gelijkwaardig . pec was het eerste half uur beter maar daarna nam roda de wedtrijd over . laatste kwartier van de eerste helft tot aan de " strafschop " was roda veel beter . als die strafschop niet valt ( en als we eindelijk weer een spits hebben ) wint roda daar met 1-2 of 1-3 en dat zou volkomen verdiend zijn geweest .

1 februari 2014 om 21:49

Je kunt natuurlijk ook het artikel lezen

Verschrikkelijk dat Roda weer door de 'beste scheids van ons land' een onterechte penalty tegen krijgt in een fase waarin Roda duidelijk de betere ploeg was. Houdt het dan nooit op!? Valt het dubbeltje dan nooit eens onze kant op!?

Er mag wel wat genuanceerder gereageerd worden. Biemans had totaal geen oog voor de bal, hij keek alleen maar de man. Het was gewoon blokkeren wat Biemans deed en voor blokkeren staat een strafschop als dit in het strafschopgebied plaatsvindt. Dat Thomas niet meer bij de bal kon komen, doet niet ter zake. In mijn ogen dus een terechte strafschop.

1 februari 2014 om 21:48

Voor afschermen staat een strafschop. Goed kerel! :D Lol!

1 februari 2014 om 21:54

Waar zeg ik in hemelsnaam afschermen? Dit was absoluut geen afschermen, maar blokkeren. Blokkeren is het 'opvangen' van een speler met het lichaam of op een andere manier er voor zorgen dat een tegenstander niet door kan met lichamelijk contact. Daar was hier dus sprake van.

1 februari 2014 om 21:58

Volgens mij heb jij een andere wedstrijd gezien. In de wedstrijd die ik heb gezien maakte Biemans zich alleen breed en liep Thomas maar wat graag tegen hem aan.

1 februari 2014 om 22:00

Natuurlijk loopt hij maar wat graag tegen hem aan, maar wat moet hij anders? Hij sprint voluit in één rechte lijn op de bal af, dan gaat die echt niet een meter naar links uitwijken. Het was gewoon dom van Biemans, want het was totaal onnodig.

1 februari 2014 om 22:01

Biemans zet Thomas schouder tegen schouder aan de kant. Dat die jongen dan gaat liggen is zwak en uiterst triest. Nog triester is dat Kuipers fluit. Zelfs bij de kopbal van Biemans in de eerste helft was meer aan de hand. Kijk maar eens goed Biemans springt maar de onderkant van zijn shirt blijft op dezelfde plaats (hoe zou dat komen). Zelfs die actie was meer een penalty waard.

1 februari 2014 om 22:02

Biemans kan er niks aan doen dat Thomas niet meer dan 25kg weegt en gewoon als een bal tegen hem afketst.

1 februari 2014 om 21:50

Je moet toch toegeven dat Biemans Thomas heel licht raakt en Thomas een vette duik maakt, dat was absoluut geen strafschop. Begrijp me niet verkeerd, ik ben blij met de punten maar liever niet op deze manier.

1 februari 2014 om 21:52

Goed verhaal, maar nee. Een blok zetten is iemand opvangen. Biemans maakte zich breed en keek hoe de bal achter ging. Thomas liep tegen zijn schouder aan en Kuipers floot.

1 februari 2014 om 21:58

Biemans keek dus echt niet naar de bal, pas nadat de bal in zijn zichtveld kwam, nadat die Thomas passeerde.

1 februari 2014 om 22:12

Waarom probeer je dit goed te praten? Je kunt toch ook gewoon zeggen dat het een onterechte penalty was en zeggen dat je blij bent met de punten. Ik denk dat dat voor velen van ons hier het geval is. Hoe erg ik het onsportieve spel van Roda vanavond ook hekel, kan ik het niet over men hart verkrijgen te zeggen dat dit een strafschop was.

1 februari 2014 om 22:22

Ik ben niet eens voor Zwolle, dus hoezo zou ik blij zijn met de 3 punten? Ik kijk er gewoon objectief tegenaan. Spelregeltechnisch is dit gewoon een strafschop in mijn ogen. Dat hij haast nooit gegeven wordt, is een ander verhaal.

1 februari 2014 om 22:47

Oh oh,wij hebben hier een Knvb mol.....................

1 februari 2014 om 22:59

Jonge? Je beredenering en inzicht is lachwekkend!

2 februari 2014 om 02:31

onsportieve spel ? dus als een van zwolle weer eens vallende ziekte heeft en de scheidsrechter laat doorspelen moet roda de bal uitschieten terwijl de eigen ploeggenoten verder spelen ? jij spoort niet .

2 februari 2014 om 05:01

Vallende ziekte? Volgens mij is er vanavond gewoon één van de centrale verdedigers van PEC geblesseerd van het veld gegaan( Lachman na de aanslag van van Peppen. ) en even later nog de terrorisctische aanslag op Ryan Thomas, dat was vast vanwege een vallende ziekte.

2 februari 2014 om 10:58

heb jij wel fox ? aanslagen ? waarom spelen de ploeggenoten dan door ? geef daar eens antwoord op dan niet alleen wat jou uitkomt . heeft de scheids gefloten ? hebben jullie de bal uitgeschopt ? je moet je schamen voor je eigen ploeg .

2 februari 2014 om 15:05

Waarvoor moet ik me schamen? Deze gebeurtenissen waar jij over praat hebben nooit plaatsgevonden en de penalty is het falen van de arbitrage, kan PEC niks aan doen. Daarnaast heb ik het idee dat met jou discussie voeren niet heel erg veel zin heeft aangezien je nogal onredelijk bent.

2 februari 2014 om 21:16

jij zegt dus dat jij fox hebt . heb je het geluid aan staan ? heb jij gehoord wat die commentator zei ? en aan die zogenaamde penalty had wel degelijk die tuinkabouter zijn aandeel . hij gaat neer alsof die doormiddengeschopt werd . dat noemen ze hier bij ons iemand naaien .

Ik kan me nog een scheidsrechterlijke dwaling herinneren die roda van degradatie heeft behoed. Desalniettemin was dit een belachelijke strafschop.

1 februari 2014 om 21:50

heb je dan ook eens gekeken hoeveel onzinnige beslissingen roda punten hebben gekost waardoor roda in die positie is gekomen ?

1 februari 2014 om 21:51

Ja klopt

1 februari 2014 om 21:51

Dan ben je ietwat selectief, want je vergeet de dwalingen waardoor Roda nacompetitie heeft moeten voetballen (onder andere).

1 februari 2014 om 21:52

Als je doelt op de play-off wedstrijd tegen Sparta: Die hadden we niet eens hoeven spelen als we vorig seizoen niet ook zo'n dramatische beslissingen tegen kregen keer op keer. De rode kaart van Sanharib Malki tegen ADO Den Haag is slechts een schrijnend voorbeeld.

1 februari 2014 om 21:52

Klopt, maar ook dat seizoen waren er genoeg moment die absoluut niet konden de andere kant op (als je doelt op cambuur). Zoek de wedstrijd roda-feyenoord maar terug. Kaart en penalty tegen Kah omdat ie hands zou hebben gemaakt. Het was hands van Hofland, maar de scheids dacht Kah. Die man was dus letterlijk kleurenblind want een zwartere speler dan Kah heeft in Nederland nog niet rond gelopen .

Maar om die momenten gaat het inderdaad niet. Maar wel om nu en feit is dat er in enkele wedstrijden makkelijk penalties tegen zijn gegeven en die zeker niet mee. Nu is Biemans ook nog geschorst en hoe wel het niet goed te praten is komt ook de actie van Nemeth voort uit het niet consequent fluiten waardoor spelers zich benadeeld voelen. Hij is terecht geschorst, maar ik kan me zijn woede voorstellen.

1 februari 2014 om 21:54

dit is pure oplichterij . het lijkt alsof de knvb beslist heeft dat er geen ere divisie ploeg meer moet zijn in zuid-limburg .

1 februari 2014 om 21:59

Dan moet je dat hele seizoen bekijken, Roda heeft toen zoveel onterechte beslissingen tegen gehad dat ze nooit in die situatie hadden behoren te komen. Maar goed, mensen vergeten snel en zijn selectief in wat ze onthouden.

Ik blijf erbij, de Knvb wilt Roda uit de eredivisie en jullie hollandse haters zijn dan waarschijnlijk ook nog blij gezien de reacties hier en op tv.

- limburgers zijn onverstaanbaar(al eens een rotterdammer of een amsterdammer horen praten, neen die zijn lekker te verstaan)
-jullie zijn moffen, neen wie adoreert er een duits konigshuis en zingt " ben ik van duitschen bloedt"
-het is ver...oehoe,2 uurtjes rijden voor die paar keer per jaar. Ik rijd alleen al naar mijn werk 3 uur in totaal op een dag.

Bah...

1 februari 2014 om 22:06

Je trekt het je wel zwaar aan. Maar iedereen die een greintje verstand van voetbal heeft weet dat Roda inderdaad gewoon vaak genaaid wordt. Hoeveel onzin rode kaarten, die daarna geseponeerd werden, waren er vorige seizoenen ook al weer?

1 februari 2014 om 22:16

Dit kan elke club overkomen die niet tot de traditionele top 3 behoort.
Twente, is ver. Kom we laten ze eens degraderen.
Groningen? Is ver, kom we laten ze ook degraderen.
Heerenveen? Neen, die hebben de sympathie van Hilversum, laat maar
Psv? Neen, dat kun je niet maken. Het is wel ver en ze spreken raar, maar ze hebben te veel prijzen gewonnen.

Elke niet topclub kan dit overkomen,. En wat gebeurt er bijv. hier? Men maakt Roda , haar fans en de Limburgers continue belachelijk tot in den treure. Juist hier op een voetbalforum zou men moeten zien dat er structureel iets aan de hand is wat zo maar kan overslaan naar een andere ploeg.dit kan jou ploeg zijn die 5 jaar lang wekelijk negetief bejegend word .

1 februari 2014 om 22:45

Ik denk dat dat inderdaad preceies is hoe ze het beleid bij de Knvb bepalen, dank voor deze uitleg.

2 februari 2014 om 10:06

Ik begrijp je sarcastische ondertoon, en ik mag je uiteraard niets kwalijk nemen. Jij ziet de wedstrijden van Roda niet, dus jij weet niet dat dit al 5 jaar aan de gang is.

Plus het gegeven dat de Hollandse tv aan deze structurele wanprestaties t.o.v. Roda geen aandacht besteed(het is tenslotte maar Roda, het clubje van die rare Limburgers) en zie daar, de Knvb kan blijven doorgaan met het structureel(bewust?) benadelen van Roda.

As dinsdag, Roda-Feyenoord met als scheidsrechter Makkelie...makkelie slaapt in een feyenoord pyama, Makkelie droomt feyenoord, Makkelie woont praktisch in de kuip. ik kan je nu al meededelen dat Feyenoord deze wedstrijd gaat winnen dankzij Makkelie.

2 februari 2014 om 15:09

Vind je het niet een beetje raar om nu al te zeggen dat Roda gaat verliezen van Feyenoord door Makkelie? Denk je niet dat als Roda uberhaupt kans wil maken tegen Feyenoord dat ze eerst echt 5x beter zullen moeten gaan spelen? Want ondanks het feit dat ze gisteravond beroofd zijn van 2 punten, hebben ze ook gewoon afgrijselijk slecht gevoetbald.

2 februari 2014 om 21:25

moeten wij jou nou eigenlijk nog voor vol nemen ? een half uur heeft pec de overhand gehad , daarna werden jullie vastgepind en kwamen jullie er niet meer uit . als die strafschop niet valt wordt het 1-2 of 1-3 . jullie eigen trainer zegt dat jullie onverdiend hebben gewonnen en dan kom jij hier met een mening die kop nog staart heeft . en makkelie ? zullen we de wedstrijd eens afwachten eens kijken of je dan je ongelijk kunt toegeven . wel een voordeel : we hebben een spits .

Zodra Roda boven de streep staat worden ze weer keihard genaaid door de knvb. Het is mij duidelijk dat ik zeer verrast mag zijn als Roda boven de streep eindigt. Als je keer op keer zo gepakt wordt is het haast onmogelijk.

Dus als ik het zo lees hier zijn we weer genaaid door de scheids. ( ja normaal kijk ik altijd maar werk in de horeca ) Je moet toch wat verdienen als student.

Ik zeg het jullie Knvb benadeeld de limburgse clubs altijd Fortuna , MVV en helaas ook R*da.....dit is gewoon een en al corrupt....

Gelukkige wint vanavond. Pech voor Roda. absoluut geen strafschop! Tja de Knvb houdt niet van Roda geloof ik. Maar ik ben blij voor onze overwinning. Pec heeft nog 2 overwinningen nog nodig. Ik ga ervan uit dat 34 punten voldoende zal zijn

Als dit naar het WK moet, houd ik mijn hart vast. Meest belachelijke strafschop ooit. Die boevenbende in Zeist zal er vast wel eentje extra op drinken. Dit is geen toeval meer.

Beste mede-Roda-liefhebbers,

Ik ben het met jullie eens. Op alle vlakken... Maar: Roda moet ook eens gewoon gaan presteren! De eerste helft was zelfs Jupiler-onwaardig! Dit soort beslissingen hakken erin, dat is zeker. Maar je kunt het hier niet altijd op (blijven) gooien. Dit is echt niet de hoofdreden dat Roda een wedstrijd verliest.

1 februari 2014 om 21:59

je kunt niet presteren als je elke keer genaaid wordt . pec was alleen het eerste half uur beter daarna heeft roda de wedstrijd overgenomen . en dan moet je er rekening mee houden dat we middenvelders in de spits aan het zetten zijn . tegen heerenveen werden we ook genaaid en in de beker tegen az worden we ook genaaid ,daar kun je niet tegenop voetballen . en dan pikken de mensen het niet meer en hangen een spandoek op en krijg je ook nog een boete ........ dit zijn noord-koreaanse toestanden .

Overigens is de beslissing op zich te lachwekkend voor woorden. Ik daag Kuipers uit om dit in Brazilië te doen... Dat wordt genieten.

Proficiat knvb het is weer gelukt om roda te naaien. Vreselijke beslissing van Kuipers. En Biemans geschorst tegen feyenoord. Straffen roda veel harder dan de rest van Nederland. En het blijft zo maar doorgaan. Nee knvb je hebt er niets aan, ze doen maar wat. Kuipers lult zich er wel weer uit en zo niet heeft roda er toch niets aan

zelfs de trainer van pec zegt dat het duidelijk geen penalty was .

1 februari 2014 om 22:00

Ik denk dat zelfs Adje en Kim Holland kunnen zien dat het geen penalty was.

1 februari 2014 om 22:06

denk dat kim wat anders aan het doen is...........

1 februari 2014 om 22:09

Misschien wel een voetbalteam, weten wij veel.

1 februari 2014 om 22:14

pec heeft gewonnen dus die zijn aan de beurt .

1 februari 2014 om 22:47

Die passen, Roda mag het hebben als 'troostprijs'.

1 februari 2014 om 22:51

nee we moeten woensdag nog ballen anders hebben we veel zieken ben ik bang .

2 februari 2014 om 12:24

Haha, liever naaien dan genaaid worden

Eerste helft was voor Zwolle. Ik
Vind het erg frustrerend dat Zwolle de tweede helft geen doelkans heeft gecreëerd, en dan met een zeer onterechte strafschop in het zadel geholpen wordt. Ik begin langzaam gewend te raken aan de scheidsrechterlijke beslissingen tegen Roda, maar ik blijf er misselijk van.

Zwolle heeft gewoon goede zaken gedaan en blijven hier door vrij zeker in de ere. Het gaat om de punten, hoe kwalijk de dwalingen ook.

1 februari 2014 om 22:15

eens kijken als de knvb geen eredivisie ploeg meer in zwolle wil hebben hoe je dan reageert .

2 februari 2014 om 01:52

Waarschijnlijk vrij opgetogen, want qweras is fan de GAE en niet van Zwolle

2 februari 2014 om 09:18

Even een wederwoord: Niet opgetogen maar realistisch. En ik zou de derby niet willen missen dasklotas. Punten zijn belangrijk dan mooi voetbal op dit moment.

2 februari 2014 om 13:48

Ik ben het helemaal met je eens hoor. Sterker nog, ik zou de Eagles niet kwijt willen als Zwolle supporter. Die geweldige derby wil ik zo vaak mogelijk meemaken. Al vraag ik me wel af wat je bedoelt met realistisch, die begrijp ik even niet. Jij vindt het realistisch wanneer de knvb Zwolle weg wil hebben?

1 februari 2014 om 22:26

Het gaat om de punten ja, maar mede door die dwalingen is het Roda dat geen punten kan pakken. Ook dit seizoen is dat meerdere keren gebeurt waaronder twee keer tegen PEC een directe concurrent.

1 februari 2014 om 22:30

als die dwalingen werden teruggedraaid stond roda in het linkerrijtje en zaten we nog in de beker .

1 februari 2014 om 22:50

De wedstrijd in Kerkrade?
Je bedoelt die tweede rode kaart van Demouge voor die 'elleboog'? Eerste rode kaart was namelijk terecht, is al 400 keer herhaald en uitgemeten. Daarna was de wedstrijd dood, want Zwolle was daar zo slecht dat ze niet eens een half punt verdienden.

2 februari 2014 om 00:31

kijk dat is nou net het probleem , jullie hebben op dat moment mazzel , dat zal roda niet gebeuren . bij roda worden we genaaid door die witte boorden criminelen . afwachten wanneer de emmer over gaat lopen .

Laten we het van de postieve kant bekijken. Biemans is nu geschorst tegen feyenoord, eerlijk gezegd mis ik hem liever tegen hen dan een directe concurrent. Daarnaast kan Roda zich de kosten besparen van een trip naar Zeist, want er zijn voor de verandering geen rode kaarten om te seponeren.

Ik gun het PEC en Ron Jans van harte. Leuke ploeg. Homer wordt vrolijk van de manier waarop ze spelen.

ik hoop dat aanstaande woensdag het hele publiek knvb mafia gaat scanderen en dan zeker 10 minuten lang . dat ze die wedstrijd dan maar staken . mijn hele weekend naar de k.... door die achterlijke idioot . zal wel hebben gewed op de uitslag . en ik ben er zowieso voor om elke keer als heerenveen op bezoek komt om het limburgse volkslied te spelen voor de aftrap , stoor ik me ook al jaren mateloos aan aan die achterlijke onzin , ik zweer het je ik bleef daar niet staan met hun onzin .

1 februari 2014 om 22:36

10 minuten maar?? Als ze echt corrupt zijn dan mag er geen Voetbal maffia een stadion binnen komen.

1 februari 2014 om 22:53

lach maar maar ik wordt hier zo ziek van .

1 februari 2014 om 22:58

For sure geen grap van me. Vind het te kwalijk voor woorden mocht het zo zijn dat jullie dat gevoel hebben dat je continu genaaid worden. Het zal eens tijd worden dat de supporters onderling hun haat wegwerpen en zich keren tegen de Knvb maffia. En ik meen dit.

Wat een fijne overwinning, de scheids een keertje mee. Heerlijk, weekend geslaagd. En Roda supporters, niet zo janken, gebeurt elke club wel eens. Jullie maken we een complot van, wat een onzin

1 februari 2014 om 22:38

Jij bent duidelijk niet op de hoogte. Dat van dat "wel eens" klopt. Bij roda kun je echter niet meer spreken van "wel eens", in de meest objectieve zin van het woord. Nu, wens ik je wel te feliciteren met de drie punten!

1 februari 2014 om 22:41

Lekker lullen mazu. Mocht het jezelf over komen dan praat je wel anders. En logisch dat je blij bent met de door de Knvb gegeven punten. Voetbal was niet om aan te zien. Lekker objectief ben je dan.

1 februari 2014 om 23:41

He egel, zorgen jullie nu maar dat je zelf morgen de punten pakt.

2 februari 2014 om 09:20

Dat zal zeker moeilijk worden. Spelen uit he.... . Maar er is veel mogelijk bij Kowet.

1 februari 2014 om 22:45

Bij Roda is het structureel. Niet praten als je van niets af weet. Bij Roda is het bijna elke week raak. Sinds de winterstop alweer twee belachelijke pingels tegen.

Boeie hoe of wat!! 3 punten! Who cares!!

1 februari 2014 om 22:44

is me te makkelijk wou wat zeggen maar keek op tijd naar je naam en ik weet dat ik je dan niet voor vol moet nemen . pgb geval ?

1 februari 2014 om 22:54

Idd: En voor ajax en voor zwolle..... Jammerlijke reactie. Allen op de wereld reactie.

Zonder geluk vaart niemand wel. Erg lekkere drie puntjes dit keer.
Als Van Hintum de 2-0 had gemaakt was het waarschijnlijk iets minder spannend geworden, maar uiteindelijk kwam toch nog alles goed.

Alvast gefeliciteerd met de overwinning Feyenoord volgende week..

Ik ben Ajacied, maar hoe Roda keer op keer benadeeld wordt is gewoonweg schrijnend..

Leuk voor alle PEC fans. Maar als roda fan voel ik me echt genaaid.

Ik heb de beelden zojuist teruggezien, en wat een ongelooflijke aanfluiting is dit. Ik weet niet wat schrijnender is; het feit dat hier daadwerkelijk voor wordt gefloten of het feit dat de man van dienst naar het WK in Brazilië gaat. Het is iedere keer weer hetzelfde liedje, en aan het eind van het seizoen moeten we maar weer kijken dat we boven de streep eindigen. In Zeist lacht men zich ondertussen kapot.

Kunnen we niet gewoon een Duitse of Engelse scheids krijgen? Met de Nederlandse scheidsrechter gaat het toch keer op keer mis.

2 februari 2014 om 00:08

ik was meer aan het denken aan de duitse competitie . als je daar eruit vliegt gaat het tenminste eerlijk .

Allereerst was de penalty natuurlijk onterecht en heeft pec geluk gehad. Maar roda supporters, jullie kunnen toch niet beweren dat jullie anders niet verloren hadden?(the beast voorop btw) op het eerste kwartier na rust na hebben jullie geen moment laten zien dat jullie hier voor de winst kwamen. De ene ploeg die wilde voetballen was zwolle en de overwinning kwam ook alleen zwolle toe. Jammer dat er op deze manier gewonnen moest worden, maar het was zeker niet onterecht. Wel veel succes in de competitie verder want een eredivisie zonder roda hoort niet!

Weer genaaid door de Knvb. Na een merkwaardige penalty bij Heereveen, nu weer een. Na de 1-1 zaten we lekker in de wedstrijd en leek het eerder 1-2 dan 2-1 te worden. Maar Dan krijg je Weer zo'n penalty tegen...
Het gemis van een spits was vandaag zichtbaar. Skurtaj vind ik van het niveau Lebedynski. Van Peppen vind ik ook zo'n waardeloze back, wordt tijd dat hij een echte koempel wordt. Donald verprutste alles en leed teveel balverlies. Deze jongen word zwaar overschat. Zijn (handeling)snelheid is veel te traag.

"de beste scheids van Nederland" geeft in ieder geval ruiterlijk zijn fout toe.. daarin zal dan wel die kwaliteit schuilen.

Pec, proficiat! Na de one-man-show van Higler in Kerkrade (die het niet voor elkaar kreeg om jullie met drie punten naar huis te laten gaan maar wel mooi twee rode kaarten en een penal uitdeelde) krijgen jullie nu dus de volle mep kado van de knvb.

Best lastig als de wedstrijden tegen je directe concurrenten zo beslist worden, kijk voor de grap maar eens wat de stand zou zijn als pec deze twee wedstrijden geen hulp van de knvb had gekregen en er van roda verloren was..

Maar ja "als".. daar koop je natuurlijk helemaal niets voor. Dat is net zo veel als voor scheidsrechters die hun fout toegeven.. leuk en aardig maar we hebben er geen ene ruk aan. Dinsdag Feyenoord op bezoek met Makkelie (dordrecht) aan het roer, spektakel verzekerd!!

2 februari 2014 om 10:45

op het einde van het seizoen kun je het knvb zegelboekje inleveren . dan krijg je voor elke onterechte strafschop en elke onterechte rode kaart 1 punt terug . nee dat kan niet.........dan spelen we nacompetitie voor europees !

verdiende overwinning

Roda moet maar eens bij zichzelf te rade gaan, matig teampje
jullie Roda supporters mogen ook wel eens kijken naar die 1-1 van jullie waar een vieze overtreding van van Peppen op Lachman aan vooraf gaat.

maar daar hoor je natuurlijk niemand over =)

2 februari 2014 om 11:01

Welke overtreding? Die van Lachman op van Peppen bedoel je? Verder had Pec daarna de bal en konden ze deze gewoon uit spelen, maar dat deed men niet.

2 februari 2014 om 13:51

Uit de samenvatting blijkt vrij duidelijk dat van Peppen Lachman haakt en dus onderuit haalt. Roda valt weinig te verwijten vanwege die nieuwe regeling van de Knvb, maar Kuipers had er gewoon voor moeten fluiten. Heb het idee dat die belachelijke penal daarna een goedmakertje was.

2 februari 2014 om 11:03

Jij moest tijdens de rust al naar bed zeker? Want in de tweede helft werd Zwolle me toch even weggetikt door dat "matig teampje".

Dat was een botsing met Skoutaj.. (edit)

2 februari 2014 om 11:06

kwam meer door de onrust die veroorzaakt werd door PEC zelf, niet zozeer door het 'fantastische combinatiespel' van Roda

misschien ging ik wat te ver door het een matig teampje te noemen maar kom op, 30 minuten domineren op een wedstrijd verdiend nog niet een overwinning

(edit) wij hebben ook een heel matig teampje hoor haha, vind zelf dat we overschat worden maar oké

2 februari 2014 om 11:09

Fijn dat je hand in eigen boezem steekt, want meer dan 30 minuten heeft zwolle de wedstrijd idd niet onder controle gehad..

2 februari 2014 om 11:27

En hoe kwam de onrust? Onrust komt nooit vanzelf en was een dudielijk gevolg van het spel van Roda.

2 februari 2014 om 11:32

Onrust begon met het wisselen van de centrale verdediger in de rust
bal werd niet meer het middenveld in gespeeld wat er normaal wel gebeurd

en tja misschien is dit ook wel de verdienste geweest van Roda, overigens ben ik het wel met jullie eens dat Roda wel heel vaak de pineut is van arbitrale dwalingen.

nja ik hoop dat jullie erin blijven, Roda hoort in de Eredivisie.

2 februari 2014 om 21:19

Makkelijk gezegd als je nog nooit een wedstrijd van Roda gezien hebt. Ga nu maar weer op andere topics provoceren.

2 februari 2014 om 21:37

Dat Roda die minuten domineerde was te danken aan het feit dat het bij ons indutte. Niet zozeer omdat Roda nou een puike partij op de mat legde (al had Van Hintum erg veel moeite met Hupperts). Het was van beide kanten niet best, maar na die eerste 30 minuten waren wij gewoon nog slechter dan Roda. Een verdiende overwinning wil ik dit niet noemen, maar wel een hele lekkere.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren