Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paulissen voorkomt in extremis eerste zege van ADO in twee maanden tijd

Laatste update:

Roda JC Kerkrade leek zaterdagavond tegen een nieuwe nederlaag in eigen huis op te lopen, maar op de valreep werd verlies afgewend. Mitchel Paulissen zorgde ervoor dat de krachtmeting tegen ADO Den Haag in een gelijkspel eindigde: 1-1. Zo ging er een streep door de eerste competitiezege van de Hagenaren sinds 19 augustus.

/

Roda JC startte sterk aan de wedstrijd, met goede pogingen van Daniel De Silva. Ernestas Setkus hield de bezoekers echter op de been en daarna nam ADO het initiatief over. De druk op de defensie van de Limburgers nam toe, maar de ploeg van Petrovic ging slordig met de mogelijkheden om. Na een half uur spelen had Mike Havenaar alle tijd om de bal in het doel te werken, maar hij raakte het leer volledig verkeerd. Vijf minuten later eindigde een stift van de Japanner op de lat en over het doel van Benjamin van Leer.

ADO sloeg niet veel later alsnog toe. Duplan kreeg de bal op de rand van het strafschopgebied in zijn voeten en schoot in een keer raak. Ook vroeg in de tweede helft wankelde de ploeg van Yannis Aanastasiou, maar omdat Havenaar en Danny Bakker riante kansen misten, bleef Roda hoop houden op een gelijkmaker.

ADO liet het initiatief aan de thuisploeg, maar Roda had niet de creativiteit om het spel open te breken. Daryl Werker had na een fraaie actie de gelijkmaker op de schoen, maar hij schoot te gehaast naast. Roda bleef het proberen en oogstte vlak voor tijd succes, via Paulissen. Hij ging bij een vrije trap achter de bal staan en krulde het leer met een flinke vaart over de muur heen.

Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
22 oktober 2016 om 22:04

Jammer. Club hoort in de eredivisie

22 oktober 2016 om 22:21

Je hoort alleen in de Eredivisie als je genoeg punten behaald. Aangezien dit erg lastig is, moeten we dat nog maar afwachten of ze erin horen.

22 oktober 2016 om 22:37

Punten tellen inderdaad. Balbezit was bij vlagen redelijk maar we missen sowieso een spits en een kwalitatief betere middenvelder

22 oktober 2016 om 23:32

En nog een aantal fatsoenlijke verdedigers. Op z'n minst toch een vervanger voor van Peppen en een cv.

Hoe bedoel je wij geven wedstrijd uit handen. Deze pot had je met gemak met 0-3 moeten winnen.

22 oktober 2016 om 23:12

Echt aan te rekenen aan Bakker en Havenaar, wat een kansen die ze verprutsten! De rest van het team speelden veel beter en verdienden echt een overwinning, heel jammer. Dat doelpunt tegen was bijna niet te stoppen

23 oktober 2016 om 01:18

Als je verzuimd te scoren dan heb je het ook tegen een dramatisch spelend Roda ook moeilijk. Alleen Havenaar al heeft drie 100% kansen om zeep geholpen, dan laat je Roda in leven en geeft ze hoop. Je moet meteen na rust vol voor de bslissende goal gaan en de trekker overhalen! Zeer onnnodige gelijkspel!

23 oktober 2016 om 08:28

1 ding Ado had moeten winnen. 2de ding voetbal was echt nog niet goed. Heb me aan bakker lopen opvreten met al die slechte pasen die hij gaf. En begrijp ook niet genoeg dat het team of becker zelf van ze snelheid heeft geprofiteerd. Hij stond tegenover de langzaamste verdediger van de eredivisie. Volgende week tegen az gaan we er weer 0-5 af. En dan moeten ze ook nog winnen van telstar.

Schrijnend om te zien dat je zelfs tegen zo'n slecht ADO Den Haag nog de mindere partij bent. Puntje is puur geluk. Heb nog nooit zo'n onmachtig Roda gezien. We moeten nog 7 wedstrijden zonder spits voetballen voordat we actie kunnen ondernemen. Gooi in ieder geval alvast Caanen eruit. Geen zin om in de winterstop een Church/mytidis 2.0 aan te trekken.

23 oktober 2016 om 01:11

Precies. Nu heeft yannis het nog enigzins onder controle maar steek deze winter eens geld in een goede spits en een creatieve aanvallende middenvelder. Da silva en Boysen zijn flankspelers met veel beweging en kunnen acties maken. Dat hebben we nodig. Keeper is goed, verdediging ook aardig alleen van Peppen mag beter. Middenveld bestaat uit 3 CVM 2 flankspelers en 1 aanvallende middenvelder die spits staat! Daar klopt iets niet helemaal!

23 oktober 2016 om 01:25

Ik zou sowieso de focus leggen op een 9 en een goede 6. De Silva vind ik geen flankspeler, maar een 10. Denk dat hij daar ook prima uit de voeten kan. Als iedereen fit is zou ik achterin overigens beginnen met Milec, Ananou, Werker en Kum. Dan hoef je niet per sé een vervanger te halen voor Van Peppen. We kunnen niet weer een hele transformatie gaan toepassen in de winter.

23 oktober 2016 om 10:24

Ja daar kan ik mij ook wel in vinden. We verliezen teveel duels op het middenveld en vervolgend is de 2e bal vaak voor de tegenstander. Duelkrach op het middenveld zou fijn zijn.

23 oktober 2016 om 08:23

Jouw reactie is schrijnend. Idd zit Den Haag in een mindere fase, maar hoort gewoon van Roda te winnen. En deze scheidsrechter hebben we nu al 2 keer tegen gehad, dat was pas schrijnend. Den Haag heeft het wel zelf laten liggen mede door keuzes van Petrovic die niet de mijne zijn.

23 oktober 2016 om 11:59

Bedoelde natuurlijk de wedstrijd zelf. ADO was ook erg slecht, maar daarom vind ik 't juist boekdelen spreken dat Roda gewoon nog slechter was.

Voor ado is dit een nederlaag voor roda een overwinning. Baal er als een stekker van weer.. pfff

24 oktober 2016 om 09:24

Dat krijg je ervan als je je tegenstander zo lang in leven laat, dan weet je dat die bal een keer goed kan vallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren