Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pascal Jansen wijst basisdebutant aan als vervanger van geschorste Lahdo

Laatste update:

De opstelling van AZ voor het Conference League-duel met Aston Villa is bekend. Trainer Pascal Jansen kan niet beschikken over de geschorste Mayckel Lahdo, die zijn plek op de rechtsbuitenpositie ziet worden ingenomen door Ibrahim Sadiq. De Nigeriaan maakt zijn basisdebuut voor de Alkmaarders. Het duel in het AFAS Stadion begint om 18:45 uur en is te zien op Veronica en ESPN 2.

Mathew Ryan verdedigt het Alkmaarse doel. De viermansverdediging bestaat uit Yukinari Sugawara, Riechedly Bazoer, Alexandre Penetra en David Møller Wolfe. Sven Mijnans en Jordy Clasie staan op het middenveld achter nummer 10 Dani de Wit. Spits Vangelis Pavlidis wordt geflankeerd door Sadiq (rechts) en Myron van Brederode (links).

AZ kent nationaal een nagenoeg voortreffelijk seizoen met 25 punten uit 9 duels. Internationaal loopt het met de ontsnapping tegen Brann Bergen, de nederlaag tegen Zrinjski Mostar (4-3) en de benauwde zege op Legia Warschau (1-0) een stuk moeizamer. Bovendien ontving Lahdo in het duel met de Polen een directe rode kaart.

Met Aston Villa treffen de Alkmaarders een tegenstander van formaat. “We kijken er vooral naar uit om ons te meten”, vertelde Jansen op de persconferentie. “Om te kijken of we kunnen competen met die gasten. Je ziet dat de handtekening van Emery steeds zichtbaarder wordt, nu hij zijn draai heeft gevonden.”

Alleen al de aanwezigheid van Villa-manager Unai Emery duidt erop dat AZ een zware wedstrijd kan verwachten. De 51-jarige Spanjaard won liefst viermaal de Europa League: drie keer met Sevilla, eenmaal met Villarreal. Onder leiding van Emery is Villa opgeklommen naar een keurige vijfde plaats in de Premier League.

In de Conference League wil het nog niet zo vlotten met een nederlaag tegen Legia (3-2) en een in blessuretijd behaalde thuiszege op Zrinjski (1-0). “Uitwedstrijden zijn altijd lastig”, blikte Emery vooruit. “We moeten proberen om dezelfde intensiteit en resultaten te behalen zoals we in thuiswedstrijden voor elkaar krijgen."

Opstelling AZ: Ryan; Sugawara, Bazoer, Penetra, Møller Wolfe; Mijnans, De Wit, Clasie; Sadiq, Pavlidis, Van Brederode.

Opstelling Aston Villa: Martínez; Cash, Diego Carlos, Lenglet, Digne; Tielemans, Kamara, Douglas Luiz; McGinn, Watkins, Bailey.

AZ - Aston Villa:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is van Bommel geen betere optie dan die van brederode? Vind dat echt een matige buitenspeler zonder actie of snelheid….

26 oktober 2023 om 17:52

Ik ben ook geen groot fan. Naar AZ draait gewoon er goed de laatste tijd, ook met hem in de basis.

26 oktober 2023 om 17:58

Van Brederode is al een stuk dreigender en beter als vorig seizoen. En je ziet dat hij iedere wedstrijd beter wordt. Van Bommel begon heel voortvarend maar het zakte op een gegeven moment toch af. brederode toch de betere keuze op dit moment.

26 oktober 2023 om 18:02

Ze zijn allebei even goed, maar van Brederode is ten opzichte van vorig seizoen wel echt beter geworden dus het is ook wel logisch dat hij voorlopig hoger in de pikorde staat

Gelukkig geen Odgaard. Ik vind dat zo n ergerniswekkende slechte speler. Hopen op 3 punten voor Az

26 oktober 2023 om 18:20

Die Odgaard is inderdaad niks die komt gewoon te kort. Hoe is het met die Poku?

Sadiq heeft nog niet veel indruk gemaakt tot nu toe. Zal mij benieuwen vanavond. AZ is wel lekker in vorm maar je krijgt toch het idee dat wanneer Villa het serieus neemt, en daar lijkt het op, dat ze een paar maten te groot zijn. Doen het uitstekend in de Premier League

26 oktober 2023 om 18:33

Aston Villa is echter een beetje de uitzondering op de Engelse regel dat Engelse clubs, zeker wanneer ze het goed doen in de Premier League, de neiging hebben wedstrijden in de EL en ECL wanneer ze niet zelf thuis spelen niet serieus te nemen. De andere uitzondering is West Ham.

Maar alle clubs met een groter budget in de PL gooien er met de pet naar als ze niet de Champions League zitten.

Het wordt heel moeilijk voor az, Aston villa is echt in vorm

26 oktober 2023 om 18:20

Nou ja, ze hadden het tegen Mostar wel heel erg moeilijk en ook AZ kun je momenteel wel kwalificeren als "in vorm". Dat gezegd hebbende is natuurlijk Villa wel de favoriet, maar AZ speelt tegen (op papier) betere tegenstanders over het algemeen wel goed.

We wonnen thuis ook van Lazio, Napoli en speelden gelijk tegen Sociedad (waar we echt wel beter waren).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren