Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris-Saint Germain moet jacht op Frans toptalent staken: ‘Bod was beledigend’

Laatste update:

Olympique Lyon is niet van plan om Rayan Cherki deze winter te verkopen, zo laat voorzitter Jean-Michel Aulas weten. Paris Saint-Germain ziet in de negentienjarige vleugelaanvaller de ideale vervanger van Pablo Sarabia, die eerder deze maand voor vijf miljoen euro naar Wolverhampton Wanderers vertrok. PSG bracht een bod uit op Cherki. Aulaus was echter niet onder de indruk en noemde de aanbieding ‘een belediging’.

Franse media meldden vorige week woensdag dat PSG nadrukkelijke belangstelling heeft voor Cherki. Aulas sprak echter direct klare taal en liet weten dat les Gones niet bereid zijn om het jeugdproduct tijdens de winterse transferwindow te verkopen. “Rayan is een kind van de club. Het is voor ons geen verrassing dat hij goed presteert en het maakt ons ook trots op onze jeugdopleiding. Het is enorm belangrijk dat hij deel blijft uitmaken van ons project.”

Aulas ging tegenover RMC Sport dieper in op de interesse van PSG in Cherki. “Ik heb lang gesproken met Nasser al-Khelaifi. Hij belde me zaterdagavond om te horen of we konden onderhandelen over Rayan. Ik zei hem dat dit niet mogelijk is, waarna hij aangaf dat PSG geen nieuw bod zal uitbrengen. Ik dank hem voor dit directe en oprechte contact. We zijn niet in onderhandeling gegaan, het eerste bod was beledigend."

Cherki wordt al enkele jaren door PSG gevolgd. De Parijzenaren probeerden hem in 2019 al eens in te lijven voordat hij zijn eerste profcontract bij Lyon tekende. Tot nog toe kwam hij tot 82 optredens voor Lyon, waarin hij goed was voor 13 goals en 10 assists. Lyon verkocht zondag wel Malo Gusto aan Chelsea. De rechtsback maakt het seizoen op huurbasis af bij de Franse middenmoter en vertrekt komende zomer voor naar verluidt 35 miljoen euro naar Stamford Bridge.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pas 19 jaar hij zit al zolang bij het eerste dat ik dacht dat hij al 23 was. Cherki was een van de grootste talenten van de wereld alleen ook door blessures is het nog niet uitgekomen. Ben benieuwd is nog heel jong maar Mbappe was op zijn leeftijd al een doelpuntenmachine bij PSG.

30 januari 2023 om 13:40

Mbappé was op die leeftijd inderdaad al veel beter. Los van het feit dat het heel weinig voorkomt dat spelers op die leeftijd al zo extreem goed zijn, is Cherki met Mbappé hetzelfde als appels met peren vergelijken.

Mbappé is een aanvaller die altijd als linksbuiten of nummer 9 heeft gespeeld, ook toen als 19-jarige. Cherki is een aanvallende middenvelder die ook als een soort nummer 8 kan spelen. En dan kom je natuurlijk veel minder in scoringspositie.

De miljarden worden over de toonbank gesmeten, je zou denken dat ze nu al 3 CLs hadden moeten hebben en met 30 punten verschil de Uber Eats hadden moeten winnen elk seizoen. Structureel fout daar? Wat is er toch mis bij die Qatari? Je hebt de god goat, de opvolger goat 2, de bijna ongeveer goat 3, je hebt een vrijbrief van de Uefa om ongelimiteerd uit te geven en toch wil het maar niet lukken.

30 januari 2023 om 13:22

Ja prachtig toch? Je komt heel ver met geld maar je kunt blijkbaar toch niet alles kopen.

30 januari 2023 om 13:38

De komende 10 jaar wint city of PSG er gewoon eentje en waarschijnlijk gewoon beide. Doen alsof het daar structureel fout gaat, is dan ook echt zeer opportunistisch. Ze hebben gewoon beiden al een CL-finale gespeeld de afgelopen jaren.

30 januari 2023 om 14:48

Inderdaaad opportunistisch. Echtter is er wel een wezenlijk verschil tussen Man City en PSG. De een zit in een veel sterkere competitie én heeft serieus beleid, waar de ander in een aanzienlijk mindere competitie speelt en al een kleine tien jaar met geld smijt alsof het niets is, zonder dat er een écht plan achter zit.

Met de kanttekening dat ze, naar ik begrepen heb, sinds de afgelopen zomer een man met verstand hebben aangenomen, die ook succes had in de Amerikaanse sportwereld. Wellicht dat er nu voor het eerst serieus beleid komt. Al misgun ik QSI al wat goeds is.

30 januari 2023 om 16:25

Luis Campos is afgelopen jaar gekomen en die heeft met Lille en Monaco de afgelopen jaren toch redelijk succes gehad. Hij kan in 1 zomer natuurlijk niet alles omgooien, maar aankopen als Ekitike en Vitinha zouden voorheen nooit gedaan zijn. Geef het een seizoen of twee.

30 januari 2023 om 19:22

Ik doe niet also het structureel fout gaat daar, ik stel de vraag of het daar structureel fout zit. Omdat ze al aardig wat jaartjes de flappentapper daar wijd open hebben staan zonder iets noemenswaardigs daar tegenover te stellen. De Ligue 1 elk jaar winnen beschouw ik niet als noemenswaardig nee. Tenzij ze gezien de uitgaven elk jaar met 20 punten verschil kampioen worden en de titel dan in februari al vieren elk jaar.

30 januari 2023 om 19:35

Dat zou je ook denken van Manchester City, maar het wil nog niet echt lukken bij deze clubs

Nu gaan ze voor Bakayoko? Dat is toch een ander kaliber

30 januari 2023 om 13:10



PSG gaat nu idd voor Johan Bakayoko volgens enkele geruchten, we gaan het zien. Wat een bizarre window is dit.

Cherki is wel een toptalent. Benieuwd waar die gaat eindigen! Hopelijk kan hij zijn koppie erbij houden en blijft hij blessurevrij!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren