Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain lijdt bij laagvlieger tweede nederlaag op rij

Laatste update:

Paris Saint-Germain is zondag tegen de tweede competitienederlaag van het seizoen aangelopen. Vier dagen na de 3-1 nederlaag in Camp Nou, kon het elftal van Laurent Blanc geen vuist maken bij Guingamp. De laagvlieger opende al vroeg de score en gaf die voorsprong in de resterende 79 minuten niet meer uit handen. Gregory van der Wiel deed de volle negentig minuten mee bij de Parijzenaars, die koploper Olympique Marseille de gelegenheid geven om de koppositie verder te verstevigen. De Zuid-Fransen komen nog in actie tegen streekgenoot AS Monaco.

/

PSG begon uitstekend en had na drie minuten al op voorsprong kunnen staan. Marco Verratti vond Edinson Cavani, die de bal handig over doelman Jonas Lössl heen wipte. Hij leek te gaan scoren, maar zag zijn inzet op de lat vallen. Guingamp, dat zich eerder deze week nog verzekerde van overwintering in de Europa League, nam daarna echter brutaal het initiatief en werd al in de elfde minuut beloond. Een vrije trap schoot door tot bij de tweede paal, waar Jérémy Pied de bal achter de geklopte Salvatore Sirigu kon koppen.

De bezoekers uit Parijs hadden het ook daarna lastig met de thuisploeg en mochten zelfs van geluk spreken dat de achterstand bij rust niet nog groter was. Zo zag Guingamp-aanvaller Thibault Giresse zijn inzet rakelings naast gaan en had Younousse Sankharé de pech dat zijn kopbal eveneens net naast het vijandelijke doel viel. Paris Saint-Germain zag tussendoor wel een doelpunt (terecht) afgekeurd worden, maar stelde daar verder weinig tegenover.

Guingamp stelde de tactiek in de rust bij en besloot de boel achterin hermetisch dicht te spijkeren, in de hoop via een snelle counter de marge uit te bouwen. PSG voerde de druk dan ook gestaag op, maar had over pech desondanks niet te klagen. De beste kans van de tweede helft was namelijk voor de thuisploeg, ware het niet dat Sirigu op het laatste moment kon voorkomen dat Sankharé voortijdig de wedstrijd besliste. Het duel bleef zo tot de laatste seconde spannend, maar ondanks een reuzenkans voor Ibrahimovic bleef de 1-0 stand ongewijzigd.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fantastisch resultaat voor Guingamp, nu krijgt Marseille vanavond de kans om nog verder uit te lopen op PSG, uit tegen het altijd lastige Monaco.

14 december 2014 om 19:22

Dat zal niet makkelijk zijn. Ik hoorde van een maat van mij dat Bielsa een 16-jarig mannetje had meegenomen ipv de geblesseerde Barrada.
Kan jij me wat meer zeggen over hem?

14 december 2014 om 19:31

Door jou reactie voor de wedstrijd had ik genoa op winst gezet 6.5

14 december 2014 om 19:56

Nee, Guingamp speelt al enkele weken erg sterk. PSG had geen antwoord op het ongelooflijk effectieve voetbal van Guingamp.

Psg is gewoon een matige ploeg kunnen niet eens guingamp verslaan...

14 december 2014 om 19:58

Je kan het ook anders zien. Guingamp is ongelooflijk in vorm de laatste weken. Ze winnen alles (zelfs in europa) en zijn misschien een toekomstige opponent voor Feyenoord. Ik zie Feyenoord zeker in Frankrijk niet zomaar winnen.

Bij fases was ons spel beschamend, geen woorden voor deze wanprestatie.
Er is het hele seizoen 0,0 inzet, niemand wilt voor elkaar vechten. Ik hoop dat dit de laatste wedstrijd is geweest onder het bewind van Laurent Blanc, hij is er niet in geslaagd om een team te kneden en is in mijn ogen een tactische onbenul.

14 december 2014 om 21:50

Wie wil je als vervanger zien? Ik denk overigens niet dat Blanc rond deze tijd in het seizoen zal worden ontslagen.

PSG heeft zich vandaag tekort gedaan en de arbitrage zat niet mee. Een 100% penalty werd niet gegeven en sommige kansen werden niet afgemaakt of wonderbaarlijk tegen gehouden door de keeper zoals de laatste kans van Ibrahimovic. Hopelijk loopt Marseille vandaag niet uit. Hopelijk herpakt PSG zich snel anders kunnen we wel spreken van een kleine crisis.

14 december 2014 om 23:02

Ik denk dat Blanc inderdaad niet ontslagen zal worden maar op deze manier gaat het niet meer langer. Het spel is schrikbarend slecht, in 18 wedstrijden is slechts 10 keer gewonnen. Dat kan gewoon niet.
Persoonlijk hoop ik op Frank de Boer, Klopp of Simeone, trainers die ook strijd kunnen brengen in een ploeg. Die is in dit team compleet verdwenen.
Echter denk ik dat deze trainers pas na dit seizoen beschikbaar zijn.

15 december 2014 om 00:25

Als een van deze trainers inderdaad zou komen zou dat echt geweldig zijn. Van alle 3 ontzettend grote fan en zijn ook haalbaar en beter dan Blanc. Vorig seizoen speelde PSG veel beter dan nu evenals het laatste jaar onder Ancelotti. We zullen zien..

Ik schrik toch elke keer weer van die Tiago Silva, ik vond hem vandaag ook weer matig spelen, terwijl hij eerst echt wereldtop was.

14 december 2014 om 22:37

Heel PSG moet zich gewoon schamen, zo'n sterrenelftal en dan tegen Franse laagvliegers verliezen.
Ik gun het Marseille veel meer, die smijten nietzo met geld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren