Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PAOK-supporter legt dode ansjovissen op reservebank Olympiacos

Laatste update:

De bekerwedstrijd tussen PAOK Saloniki en Olympiacos (1-0) begon woensdagavond drie kwartier later dan gepland. Een fan van de thuisploeg had honderden dode vissen op de reservebank van Olympiacos gelegd. De politie van Thessaloniki heeft derhalve één PAOK-supporter opgepakt.

De 34-jarige man wordt ervan verdacht dat hij de ansjovissen in de dug-out van Olympiacos heeft gelegd. De bijnaam van de topclub uit Athene luidt overigens Gavros en dat betekent ‘ansjovis’. De politie heeft daarnaast zes supporters van PAOK gearresteerd omdat zij de confrontatie zochten met agenten.

De wedstrijd moest met regelmaat worden stilgelegd vanwege opstootjes, voorwerpen die op het veld werden gegooid en door de enorme rookontwikkeling in het stadion. De finale van de Griekse beker wordt op 26 april gespeeld en die gaat tussen PAOK en Panathinaikos.

Wie wint de Griekse beker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijke rivaliteit, zolang er geen geweld bij komt kijken vind ik het prima.

wat zijn dit soort wedstrijden toch mooi!

17 april 2014 om 20:43

Geen geweld? En die arme visjes dan?

17 april 2014 om 21:18

Whehehe die waren helaas al dood anders had die supporter wel opgegeten

18 april 2014 om 12:07

Je eet ansjovissen wanneer ze dood zijn, niet rauw?..

17 april 2014 om 21:00

Rivaliteit, dit is gewoon haat. Maar gelukkig zoals je zegt is er geen geweld.

17 april 2014 om 21:20

Haat is de spelersbus aanvallen, het veld bestormen of een familievak bekogelen. Kom op zeg, dit is gewoon een ludieke actie. Wat vis op een bank, waar hebben we het over... Wereldnieuws, en inderdaad, pure haat! Ik weet zeker dat die gek die visjes bruut over de hele dug-out heeft uitgesmeerd, geen graatje heel gelaten in zijn blinde woede, met rood doorlopen ogen maniakaal leuzen schreeuwend. Schei uit joh, haat.

17 april 2014 om 21:24

Dit is gewoon katte kwaad uithalen bij de club die je haat. Rivalen respecteer je en bij die haal je zulke dingen niet uit, met die vecht je het op het veld uit.

17 april 2014 om 22:27

Verdiep je eens wat meer in de supporterscultuur. Zulke dingen zijn ludiek en onschuldig.

17 april 2014 om 22:34

Ik zeg niet dat ik het afkeur, van mij mogen ze dat doen, maar kom me niet vertellen dat er gaan haat is. Verdiepen in de sportcultuur, ik ben er een deel van.

17 april 2014 om 22:40

Tja wat wil je aan die haat doen? Zolang ze zich gedragen is er toch niks aan de hand? En ik denk dat de echte haat, maar bij een heel klein deel aanwezig is.

17 april 2014 om 22:48

Heb ook mijn eerste reactie aangepast om duidelijk te maken dat er gelukkig geen geweld is, want dat is pas iets waar je van kan zeggen dit kan echt niet.

Dit is toch humor.
Lekker hoor die ludieke acties tegen rivalen hahaha.

3 kwartier nodig om die visjes weg te smijten? Blijkbaar lijdt de productiviteit ook zwaar onder de crisis daar in Griekenland.

Haha opzich wel grappig

Kijk, dit is tenminste iets om te lachen. Een stuk beter dan al dat geweld.

Niks mis met een beetje humor. Wel grappig en wat zijn die derbies in Griekenland heerlijk qua rivaliteit!

Maar die pyro actie was echt geweldig... :D

Na de degradatie van AEK Athene en het ver terugzakken van de grootste rivaal Panathinaikos, is Paok op sportief gebied de grootste concurrent van Olympiacos geworden. Deze actie is natuurlijk te zot voor woorden, maar ergens is het wel een heerlijke rivaliteit.

Kan me nog herinneren dat er vorig seizoen in Peru de supporters van Allianza Lima met volle poepluiers gooiden op de keeper van de grote rivaal Universitario. Zolang ze maar niet met messen, stenen of glazen flessen gooien.

Dode ansjovis nog wel...

dat is pas mooi iets om te lachen in Nederland zie je dat niet

17 april 2014 om 22:42

Vesta,wat Terry Butcher probeert te zeggen is,dat de Griekse mensen de corupptie in voetbal ook zat zijn,,,daarbij is de rivaliteit tussen saloniki{paok}en athene[olympiakos]ongekend.men zegt/verdenkt olympiakos ervan dat zij aan matchfixing doen..geloof me.de rivaliteit tussen die 2 clubs is abnormaal..daar is ajax en feijenoord niks bij,kijk op youtube naar de wedstrijd van gisteren en je ziet wat Terry bedoelt,die anjovis is grappig of geef het maar een naam,na de wedstrijd hebben supporters van paok de spelers van osfp belaagd,,abnormaal uiteraard,

Probeer die geur maar eens uit je stoelen te krijgen

Toch wel een mooie actie, beetje olie op het vuur gooien voor de wedstrijd....

Heerlijke actie ! En nog heerlijker om te lezen dat hier kenners zeggen dat paok de grootste concurrent is geworden van olympiakos? We zijn amper 3 punten achter paok geëindigd met veel beter voetbal veel talenten en veel jonge Grieken! Paok komt pas kijken in de Griekse competitie , beschamend dat mensen ons vergelijken met hun ! Wij zullen die beker winnen en wij zullen de play offs winnen!

18 april 2014 om 19:50

Ik hoop dat jullie de beker winnen van gay paok . ik hoop dat jullie ze echt afmaken. dan wint panathinaikos maar een keer de beker als dat maar ten koste gaat van paok. alleen olympiakos en panathinaikos mogen praten over concurentie, paok hoort er zeker niet bij. Succes file !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren