Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Panenka van Ramos helpt Spanje op weg naar comfortabele zege

Laatste update:

Spanje is de kwalificatiereeks voor het EK van 2016 in Frankrijk positief van start gegaan. De ploeg van bondscoach Vicente del Bosque herstelde zich goed van de recente oefennederlaag tegen Frankrijk en was maandagavond te sterk voor Macedonië. In het Ciutat de Valencia was de regerend Europees kampioen met 5-1 te sterk voor de bezoekers.

Del Bosque kon tevreden zijn over de eerste helft: Spanje liet goed voetbal zien en kwam drie keer tot scoren. Na een kwartier spelen kwam het scorebord al in beweging. David Silva werd onderuit gehaald in het strafschopgebied en Sergio Ramos verzilverde de strafschop door middel van een Panenka: 1-0. In zijn eigen stad mocht Paco Alcácer zijn eerste interlanddoelpunt maken. Juanfran kopte een pass van Cesc Fàbregas richting de aanvaller, die simpel afrondde; 2-0.

Een charge van Juanfran in het strafschopgebied stelde Macedonië in staat om terug in het duel te komen; Agim Ibraimi schoot de bal vanaf elf meter achter Iker Casillas. Door een van richting veranderd schot van Sergio Busquets, die daarmee zijn eerste doelpunt voor la Roja maakte, ging Spanje met een tussenstand van 3-1 de rust in. Na rust controleerde Spanje de wedstrijd, zeker na de rake inzet van David Silva in de 49e minuut: 4-1. Hoewel Fàbregas nog het alumunium raakte en Pedro er in de extra tijd nog 5-1 van maakte, zag Casillas zich in de tweede helft toch genoodzaakt om enkele keren in te grijpen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vooral Silva was lekker aan het ballen. Alba was ook goed bezig op de hele linkerflank.

Rechtsback zal Juanfran niet zo snel meer de voorkeur krijgen lijkt mij. Carvajal is sowieso beter.

Centraal achterin heeft Albiol niets te zoeken. Zet Azpilicueta daar maar eens neer zou ik zeggen, die kan toch vooral goed verdedigen en is niet de meest aanvallende back.

8 september 2014 om 22:55

Het was toch 5-1 ? Pedro laatste minuut ..

8 september 2014 om 23:04

Wie zegt van niet dan?

8 september 2014 om 23:08

Vz.

8 september 2014 om 23:11

Dit artikel, op het eind melden ze wel de 5-1 van Pedro maar in de inleiding staat 4-1. Goedzo vz

8 september 2014 om 23:14

Ah, eerste alinea bevat een fout idd. In de laatste alinea staat wel dat het 5-1 werd

Het was een mooie wedstrijd voor spanje en vooral voor Casillas die in mijn ogen vastberaden en zelfverzekerd overkwam. Hopelijk is dit een omkeer voor hem en pakt hij zijn vorm terug.

Enig idee waarom Pandev niet mee deed?

8 september 2014 om 23:01

Is gestopt als international

Albiol is geen speler voor de basiself van Spanje. Echt jammer van die jongen, want in 2006 toen ie opkwam was het een groot talent. Ik kan me zijn wedstrijden naast de machtige Ayala nog herinneren, toen was ie heel goed voor Valencia.

Verder een puike wedstrijd van Spanje. Ik heb niet alles kunnen meekrijgen want ik keek op de andere scherm ook naar Zwitserland v Engeland.

Goeie score zo'n 5-1 en zeker helemaal voor de zelfvertrouwen na de dramatische titelverdediging in Brazilië. Dit kon de selectie en bovenal VdB goed gebruiken.

En Silva is zo'n geweldige middenvelder, die jongen blijft mij maar verbazen. Hij was vanavond niet altijd even nauwkeurig in zijn passing maar wat een speler is het voor de rest. Vooral hoe hij tussen de linies door beweegt is zo enorm goed, een schoolvoorbeeld voor elk jonge middenvelder. Zijn spelintelligentie behoort ook gewoon tot de besten ooit, een genot om naar te kijken.

dit spanje is nog steeds zo zwak als ze tegen een tegenstander van formaat moesten zouden ze niks klaar spelen hopen dat dit beter gaat anders word het weer nederlaag na nederlaag op het EK

Mooie wedstrijd van spanje. Motm was zeker David Silva. Maar ook Koke, Alba, Busquets en Ramos speelden goed. Isco viel ongelukkig in, maar zijn talent spat eraf. En Casillas had weer mooie reddingen.
Munir is nu definitief van ons :D

Paco Alcacer > Diego Costa.
Je ziet gelijk al wie er beter past in dit systeem van Vdb.

Silva, Koke and Paco waren geweldig. De rest deed ook wel aardig...maar dit is wel een hele slechte tegenstander.

9 september 2014 om 00:44

Ben al zo lang gecharmeerd van paco, hopelijk wordt hij de nieuwe nummer 9 van Spanje en niet die Braziliaan. Hoop ook dat Madrid hem koopt in de zomer, sorry voor je club haha

En El Haddadi is officieel een Spanjaard, ook als die flopt á la Bojan.

Hahah die Ramos, wat een baas! Wat een complete verdediger is dat zeg!! Koppen, vrije trappen, penalties, hij kan eigenlijk alles wel... Voor mij is hij de beste verdediger op aarde

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren