Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars sprak met Kishna: 'Wat wij willen is duidelijk'

Laatste update:

Mino Raiola lijkt Ricardo Kishna zo snel mogelijk naar een andere club te willen brengen, maar Ajax hoopt dat het in de zomer nog geen afscheid hoeft te nemen van de aanvaller. Kishna heeft nog maar een contract voor ruim een jaar, tot medio 2016, maar inmiddels is er gesproken over een verlenging van de samenwerking, zo gaf Frank de Boer vrijdag aan tijdens zijn persconferentie.

/

De twintigjarige Kishna gaf onlangs nog aan dat hij niet wist wat de plannen van Ajax waren, maar inmiddels heeft hij dus meer duidelijkheid. "Marc Overmars heeft met Ricardo gesproken", zei De Boer. "Wat wij willen lijkt me duidelijk. Kishna kan een belangrijke speler voor ons zijn de komende jaren."

Kishna brak vorig jaar door in het eerste elftal van Ajax en speelde tot dusver 33 competitieduels in de Eredivisie, waarvan 25 in het lopende voetbaljaar. Eerder dit seizoen werd hij voor de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen nog disciplinair geschorst, omdat De Boer niet tevreden was over de warming-up van Kishna bij het duel met Dnipro Dnipropetrovsk.

Denk je dat Ricardo Kishna zijn contract bij Ajax zal gaan verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat hij er kennelijk zelf anders over denkt dan zijn zaakwaarnemer. Hoop dan wel dat hij wat beter gaat spelen komende seizoen want hij is nu wel erg wisselvallig.

15 mei 2015 om 15:10

@ ajaxlwd,
Waar lees je dat?

15 mei 2015 om 15:16

Zijn zaakwaarnemer die wilt hem weg hebben bij Ajax maar als hij sprak met overmars dan wilt hij waarschijnlijk wel blijven (yeah)

15 mei 2015 om 15:51

In principe hierboven, als ze nog in gesprek zijn liggen er nog mogelijkheden en die rare zaakwaarnemen heeft alleen in de media geroepen dat hij bij ajax weg moet. Iets wat veel Ajacieden niet heel erg zouden vinden denk ik.

15 mei 2015 om 15:15

in zo'n geval zou je je eigenlijk af moeten vragen, waarom de zaakwaarnemer tegengestelde ideeën heeft. Kishna had hem allang de deur uit moeten gooien, maar lijkt vooral een strijd met zichzelf te voeren... Aan de ene kan Raiola en het anti-Kishna klimaat dat ontstaat en aan de andere kant gewoon vol knokken voor je kans en laten zien wat je waard bent..
Iedereen lijkt het normaal te vinden dat Raiola dit soort dingen zegt, terwijl knokken voor je plaats het vanzelfsprekende hoort te zijn...

15 mei 2015 om 15:16

Wie is er niet wisselvallig in dit team. Jammer dat er altijd een zondebok uit wordt gepikt. Dit elftal moet voor een groot deel vervangen worden. Er zijn teveel jongens die bij lange na het niveau niet halen om in Europa te overleven. Zoals Anderson, Boilesen, van Rhijn, Veltman, Sinkgraven en van der Hoorn.
Dit elftal staat mooi op de foto en daarna houdt het op. Totaal niet Ajax waardig. Waar zijn de echte kerels gebleven. Owjaa... daar houd de Boer niet van.

15 mei 2015 om 15:32

Ja echte Kerels zoals Aissati en El Ham, oh wacht die zijn beide overal mislukt.....

15 mei 2015 om 15:43

@Alberino

Met echte kerels bedoel ik Stam, Bogarde, Davids, Sneijder, Kluivert, Nigel de Jong en Blind bijvoorbeeld. Ik vind het heel typisch en opmerkelijk dat je die twee namen noemt. Maar goed, dat zal aan mij liggen.

15 mei 2015 om 15:49

Spelers als Stam, De Jong, Kluivert en Sneijder zijn buitencategorie. Die liggen niet zomaar voor het oprapen. Als ze er niet zijn zul je het moeten doen met de middelen die wel beschikbaar zijn natuurlijk.

15 mei 2015 om 16:54

Helaas liggen zijn dat soort spelers voor Ajax niet meer betaalbaar. Dat is de realiteit. De middelen die Ajax heeft zijn de jeugdexponenten. Daar moet de nieuwe Stam (kan nog wel even duren denk ik), Davids, Sneijder, Kluivert uit voort komen. Met wat geluk is Bazoer de nieuwe Davids en Sinkgraven de nieuwe Sneijder. Meer dan hopen kunnen we niet.. De kans is gewoon absurt klein dat wij weer gaan opklimmen in Europa.

15 mei 2015 om 17:30

Bij Ajax presteerden ze wel

15 mei 2015 om 18:38

Beter scouten en andere soort type spelers de kans geven in plaats van de spelers die nu in het 1e van Ajax rondwandelen. De zogenaamde complete speler. Hoezo moet je compleet zijn om te verdedigen? Je moet je man kunnen uitschakelen.

15 mei 2015 om 22:34

Volgens mij werd Ajax zonder Elham kampioen ....

@doe4pro
jij insinueert dat hij echte kerels niet wil hebben, oftewel dat hij brave jongen boven kwaliteit verkiest, ik noem 2 namen van jongens die dus zijn weggestuurd min of meer dus lijkt e logisch.

Ik hoop dat kishna als hij vertrekt in de eredivisie blijft. Ik vindt hem met de bal een van de sterkste uit de eredivisie en ook nog de mooiste passeerbewegingen.

Ook al heeft kishna(of Raiola) gedragsproblemen, zie ik bij hem toch nog potentie om een topper te worden.

Hopelijk tekent hij gewoon een nieuw contract. Kan zeer waardevol gaan worden voor Ajax.
Wellicht dat een nieuw contract (en de bijbehorende vertrouwen wat daar uit spreekt) hem weer de rust geeft in zijn hoofd zodat hij hij weer kan vlammen.

15 mei 2015 om 21:58

Helemaal met je eens, een nieuw contract doet wonderen voor zo'n jongen. Daarnaast denk ik dat hij de laatste heeft gemerkt dat harder werken meer speelminuten oplevert. Hij moet nu zijn koppie omhoog houden en gaan knokken met Fischer om die linkervleugel.

Ik weet niet waarom, maar ik heb zo'n voorgevoel dat er een goed jaar aankomt voor Ajax.

Naast de opstelling hieronder hebben we hierachter nog:

Tete / van der Hoorn / Riedewald / Lb?

Sinkgraven / Serero / Andersen /

Kishna / Schone / Muric / Zivkovic

Cillissen
Van Rhijn
Veltman
Viergever
Boil/aankoop
Klaassen
Bazoer
Gudelj
El Ghazi
Milik/VDV
Fischer

Ik zie niet gauw gebeuren dat Kishna afscheid neemt van Raiola, eerder van Ajax

Het komt wel goed met Kishna, dat hij iemand kan passeren, zoek kan spelen, en een mooie voorzet geven dat heeft hij ons allemaal al laten zien.

Alleen moet zijn rendement omhoog, niet 5x per seizoen, elke wedstrijd willen we die Kishna zien.

Hij is grillig, jeugdig, heeft talent genoeg om de top te halen.

Kishna is een soort van Depay van Ajax alleen is Depay 2 stappen verder verder en een jaar ouder.

15 mei 2015 om 15:21

Mee eens, maar de concurrentie is wel moordend. Andersen en Sinkgraven zullen zich wellicht nu ook gaan richten op de linksbuiten positie, omdat het door de komst van Gudelj overvol is ik het middenveld. En Fischer is ook weer terug.

15 mei 2015 om 15:49

Ik denk dat Andersen het bij Ajax niet gaat halen, vind hem gewoon niet goed genoeg. Kishna en Sinkgraven daarentegen veel vertrouwen in. Kishna moet idd 'zakelijker' worden, meer rendement halen, maar speelt bij vlagen wel echt heel lekker. Sinkgraven heeft imo gewoon heel veel techniek en overzicht, gewoon lekker een hele voorbereiding + seizoen laten spelen, denk dat hij dan flinke stappen zet.

zou toch vreselijk zonde zijn als deze jonge zo vroeg al weggaat moet altijd blijven zijn al zoveel voorbeelde van jongens die te vroeg wegegaan zijn en daarna allemaal weer terug gekomen zijn oa de jong Elia enz zou beter zijn als die nog 2 jaar of langer blijft .

Kishna kan bij elke club slagen dus het maakt niet uit waar hij speelt. Als hij nu al naar een betere club kan gaan waar hij meer kan verdienen en CL kan spelen gewoon doen. Zet je Kishna nu bij Madrid dat doet hij gewoon lekker mee net of hij er al jaren speelt. Ik schat deze jongen samen met Promes nog hoger in als Depay.

15 mei 2015 om 16:41

Goh al de middag borrel gehad? Kishna bij Madrid makkelijk meedraaien. Ik hoop dat je sarcastisch bent.

15 mei 2015 om 16:55

@ eindjee040, Haha! Het probleem is dat Kishna en vooral dat Italiaanse onderkruipsel het met @peterhak eens zijn! Raiola gaat hem toch naar Juve brengen?? Die jongen kan bij Ajax niet eens week in week uit een goed niveau halen, heeft veel meer balverlies als goede acties en is te weinig doelgericht. Het kan allemaal nog komen hoor, zit er ook wel in, maar hij is er nog lang niet.

Het is jammer dat ie nog steeds niet opzout. Ik zie liever Fisher op die plaats van Kishna. Kan Kishna lekker de bank warm houden. Het is in ieder geval geen speler die Ajax beter maakt. Waarom niet een seizoen verhuren? Ik denk anders toch niet dat ie veel beter zal worden.

Haha! Kischna gaat echt niet zo verstandig zijn om (zoals El Ghazi) zijn contract te verlengen, speelminuten te maken en te groeien als persoon en voetballer. Zou wel het beste voor hem zijn, maar met zijn instelling en zaakwaarnemer gaat dat gewoon niet gebeuren. Deze jongen heeft alles om het wel te maken, maar ook alles om het niet te maken.. Dubbeltje kan beide kanten opvallen! Over 2 jaar: speelt hij OF bij topclub in het buitenland OF hij kwijnt weg als Lorenzo Ebecilio 2.0 in Rusland.. Beseffen ze bij Ajax maar al te goed.

15 mei 2015 om 16:14

Kishna kan ook wel een stuk beter voetballen dan El Ghazi dus kan het zich veroorloven om wat hogere eisen te stellen. El Ghazi is afhankelijk van Ajax, terwijl Ajax afhankelijk is van Kishna.

15 mei 2015 om 16:28

El Ghazi laat anders een stuk meer zien als Kishna! Leuk dat kishna af en toe zijn mannetje voorbij gaat hoor, maar El Ghazi staat er altijd, heeft een veel constanter niveau en veel doelgerichter. Maar er zit zoveel meer in dan Kishna laat zien tot nu toe en het ontwikkeld ook zo weinig het afgelopen jaar. Maar zoals ik al zei, als dat dubbeltje de goede kant uit valt, is het een hele goede. Technische kwaliteit heeft hij wel, nu de rest nog.

15 mei 2015 om 16:51

Jij reduceert het verschil tussen deze spelers tot 'techniek', de meeste jongens in de eredivisie hebben wel een redelijke balbehandeling. Ik zou het eerder een algemeen niveauverschil in voetbalkwaliteit noemen.

Maar goed hè, meer speeltijd = betere speler, als je je mening echt van voetbalzone af wilt laten hangen.

Zie Kishna gewoon bijtekenen bij Ajax, heeft het echt wel naar zijn zin en heeft al een flink aantal wedstrijden gespeeld.

Raiola zal zijn tijd aan één van zijn andere spelers moeten besteden, want Kishna is nog niet klaar bij Ajax.

Wordt weer een mooi seizoen volgend jaar, maar het seizoen daarna wordt pas echt goed.
Dan gaan jongens als van Beek en Nouri ons eerste definitief versterken, overwinteren in de CL is dan een gewone zaak voor Ajax.

Er komen weer mooie tijden aan met goed voetbal.

15 mei 2015 om 16:45

Zo te zien ben je wel aan een knuffel toe.

Als jij een Ajacied bent weet je wel dat Ajacieden zonder x geschreven wordt.

Overigens als je goed leest wat ik schrijf, zie je dat ik het niet over het komende seizoen heb.

Laatste jaren waren inderdaad niet geweldig, maar we zitten nog in de overgangssituatie.

Het doorselecteren is nog steeds gaande, jij als Ajacied weet dat er een heel goede lichting aankomt die momenteel al geweldig aan het voetballen zijn.

We zullen nog even geduld moeten hebben maar de supporters zullen weer verwend worden in de Arena.

15 mei 2015 om 16:57

Het gaat om het herkennen van getalenteerde spelers, de afgelopen jaren kon je nauwelijks 11 fatsoenlijke spelers neerzetten en de komende jaren is er toch een bredere selectie met meer voetbalkwaliteit, in mijn ogen in ieder geval. Alhoewel ik het met je eens ben dat sommige spelers blind vertrouwen krijgen van Ajax supporters.

15 mei 2015 om 17:48

Ik ben het met je eens dat knuffelbeer een erg vervelend toontje aanhoud maar in de kern zit er wel wat in. Iedereen heeft het over een overgangsfase terwijl het voetbal ieder jaar slechter wordt ipv beter. Verder zat PSV ook een tijdje in een slechte fase maar als je ziet hoe Brands dat weer op de rit weet te zetten kunnen ze daar bij Ajax een voorbeeld aan nemen.

Kortom; je kunt niet alleen maar gokken op de jeugd. Zolang ze dat bij Ajax niet (willen) zien zal het niets beter worden en blijft overwinteren een droom .

Kisna moet die pizza vreter opdonderen. Ajax is de beste wat hem over komen is . Ajax heeft veel geduld gehad in hem met al zijn blessures. Wees een vent en betaal het terug met goed voetballen en je kaak houden .

Kishna heeft absoluut veel potentie en ik hoop dat hij zijn zinnen heeft gezet op een langere termijn bij Ajax. Hij is momenteel geen schim van zichzelf. Hij kampt gewoon met een mentaal probleem. Ik ben geen psychiater maar volgens mij verwacht hij te veel van zichzelf. Daarnaast heeft hij wellicht privé ook een mindere periode gehad waardoor hij wat minder lekker in zijn vel heeft gezeten. Ik vind hem met enige regelmaat nogal depri ogen.

Een goede vakantie zal hem goed doen daar ben ik van overtuigd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren