Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overgang Immers verklaard: ‘We keken naar spelers in andere categorie’

Laatste update:

Nadat er al eerder belangstelling van Cardiff City was voor Lex Immers, kwam het deze maand daadwerkelijk van een overgang van de Feyenoord-middenvelder naar Wales. Trainer Russell Slade van de Championship-club legt uit waarom zijn werkgever opnieuw bij Immers uitkwam.

/

De 29-jarige Hagenaar heeft het mede aan de Financial Fair Play-regels te danken dat hij de komende maanden op huurbasis in de Engelse competitie kan voetballen; Cardiff overtrad die regels en mag daarom geen spelers kopen deze transferperiode. Huren is wel toegestaan en zo kwam Immers weer in beeld. “Het is duidelijk dat we naar spelers aan het kijken waren”, vertelt Slade aan Wales Online.

“En gezien de beperkingen die ons zijn opgelegd, kijken we nu misschien wel naar spelers uit een andere categorie. Lex zat in die categorie. Cardiff heeft hem al eerder bekeken, we waren best verrast dat hij verhuurd mocht worden. Feyenoord heeft iemand anders gehaald voor zijn positie”, weet Slade. “Lex heeft altijd al graag in Engeland willen voetballen en wij hebben hem die kans gegeven.”

Denk je dat Lex Immers langer dan een paar maanden bij Cardiff City blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spreekt niet heel veel vertrouwen uit... categorie lager dan normaal?

28 januari 2016 om 12:32

Dat zegt hij niet!! Het is een andere categorie dus niks met hoger of lager te maken. Eerder huur of koop en als je niet mag kopen kom je dus in de categorie huren terecht. Als je de tekst leest is het niet de eerste keer dat ze bij immers terechtkwamen dus uit dit huurcontract spreekt zeker wel waardering.

28 januari 2016 om 12:32

Dat staat er niet.

28 januari 2016 om 12:35

Categorie: spelers die op de lijst van verhuur staan. Dus die hoeven niet lager dan normaal te zijn. Verhuren is juist de reden dat clubs als Vitesse potentiele wereldtoppers in hun elftal heeft staan..

Willen ze nou beweren dat als je enkel nog mag huren naar andere typen versterkingen gaat kijken?
Tuurlijk kom je in een gradatie van spelers die bij die club nauwelijks meer als basisklant word gezien, maar dat betekend toch niet dat je zelf je standaard wijzigt?

28 januari 2016 om 13:04

Met spelers huren is het altijd maar de vraag wat het gaat worden. Meestal zijn alleen jonge talenten beachikbaar, of spelers waarvan de carriere in het slop is geraakt. Van beide moet je maar afwachten of ze gaan presteren in je team. Dat is anders als je een speler koopt die goed in vorm is bij zijn team, daarvan mag je verwachten dat hij zijn vorm behoud.

28 januari 2016 om 13:16

@tikkietoe

Nee, dat beweren ze niet echt; ze kijken of zoeken niet naar mindere type versterkingen in een mindere gradatie, maar moeten vissen uit een ander vijver. Die van de categorie te huur, i.p.v. de categorie te koop. Uit de boot gevallen spelers hoeven in principe ook geen mindere spelers te zijn. Ze kunnen niet passen in een spelsysteem, niet goed liggen in een spelersgroep os gebroullieerd zijn met een trainer of een club

Zonde dat hij weg is. Met Lexie in de basis, heeft Feyenoord veel beter voetbal laten zien.

Mooie uitdaging voor Immers, j zich in de kijker spelen en volgend seizoen een contract tekenen in Engeland.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren