Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overbodige Maher kan gehuurd worden van PSV: 'Dit is een optie'

Laatste update:

Adam Maher kwam bij PSV al nauwelijks aan spelen toe en heeft er met Bart Ramselaar nóg een concurrent bijgekregen. De aanvallende middenvelder hoopt in de laatste twee weken van deze transferperiode nog een nieuwe club te kunnen vinden en PSV is eventueel bereid om Maher op huurbasis te laten gaan, zo meldde Marcel Brands donderdag bij de presentatie van Ramselaar.

/

Maher deed het goed in de voorbereiding, maar nu het seizoen is begonnen, valt de technicus weer buiten de boot. PSV hoopt de middenvelder te kunnen verkopen, maar als dat niet lukt, dan mag hij onder bepaalde voorwaarden ook op huurbasis vertrekken. “Hij wil het liefst een definitieve oplossing, maar dit is een optie”, bevestigde Brands volgens het Eindhovens Dagblad.

De 23-jarige Maher maakte drie jaar geleden de overstap van AZ naar PSV en was in zijn eerste twee seizoenen basisspeler, maar hij wist de hoge verwachtingen niet waar te maken. Vorig seizoen speelde de middenvelder op eigen verzoek zes wedstrijden voor Jong PSV in de Jupiler League, gewoon omdat hij aan voetballen toe wilde komen.

Adam Maher is niet minder dan Bart Ramselaar

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie niet in wat we daar aan hebben, tenzij dan Siem de Jong op huurbasis voor hem in de plaats komt. Ik vind Siem geen geweldenaar, maar hij heeft in ieder geval lengte en ietwat body, de rest van ons middenveld bestaat uit allemaal iele mannetjes.

18 augustus 2016 om 12:11

Propper heeft ook wel body hoor

18 augustus 2016 om 12:28

Ja, maar echt fysiek sterk zou ik hem niet willen noemen. Dan toch eerder Siem de Jong in dat opzicht.

18 augustus 2016 om 13:39

Pröpper vind ik juist totaal geen body hebben. Iel manneke. Gaat alsnog prima de duels in hoor, maar puur fysiek legt hij het af. Heeft hij overigens ook helemaal niet nodig met zijn spel.

edit: 1.85 en 72 kg, need I say more?

18 augustus 2016 om 16:14

Maar Propper is echt wel sterk hoor. Dat kun je eigenlijk zien in alles. Vooral aan de bal is hij er niet af te krijgen en wint veel duels op het middenveld. Hij is daarbij enorm slim en weet precies hoe hij zijn lichaam moet gebruiken.

Nou, Utrecht, Heerenveen en Groningen zullen wel op de eerste rij zitten. Misschien AZ of FC Twente zelfs ook wel, helemaal als Henriksen of Ziyech nog vertrekt. Vitesse lijkt me onwaarschijnlijker met Qazaihsvili en een goed bezet middenveld. Eens kijken of het salaris kan worden overgenomen door dat soort clubs of dat Maher in het buitenland terecht komt.

18 augustus 2016 om 12:07

Voor Groningen is hij geen optie omdat onze geliefde Nijland te gierig is om zijn salaris te betalen

18 augustus 2016 om 16:43

voor ons ook niet omdat zijn salaris niet te betalen is voor clubs als utrecht heerenveen en groningen.

18 augustus 2016 om 12:18

Iedereen praat hier over eredivisie clubs als mogelijke opties maar ik schat Maher persoonlijk wel hoger in dan alles onder de top-3. Dan kun je inderdaad zeggen: Ja maar waarom heeft hij het niet waar gemaakt bij PSV etc. Maar ik vind 4e of 5e middenvelder bij PSV nog wel een heel groot verschil met een middenvelder van pak en beet Groningen. PSV is gewoon nog twee niveaus beter dan Groningen.

Daarnaast hebben alle PSV middenvelder de afgelopen jaren uitstekend gepresteerd en zijn ze doorgegroeid. Weinig kans voor Maher dus. De concurrentie was 'moordend'.

Buitenlandse clubs gelijkwaardig of net iets minder als PSV kunnen interessant zijn voor Maher. Een nieuwe omgeving, misschien een andere speelstijl, ander type voetbal. Clubs als Lazio, Herta Bsc, Hoffenheim, RB Leipzig (opkomende club), Sociedad, Malaga, Nice, Lille, Saint-Etienne, zou ik eerder heen gaan dat Utrecht of Groningen. En ik verwacht zeker dat clubs van dit niveau interesse in hem zullen hebben.

18 augustus 2016 om 12:24

en Waarom zouden door al jouw genoemde clubs hem halen?

Lijkt me een mooie opvolger voor Ramselaar. PSV kan nog beetje bijleggen voor salaris of hij moet inleveren om zich in de kijker te spelen van de voetbalwereld.

18 augustus 2016 om 12:35

Omdat Maher een jonge speler is die, enkele goede seizoen bij AZ heeft gespeeld, interlands heeft gevoetbald, speelt bij een CL-club, een goede voorbereiding heeft gedraaid, voor waarschijnlijk weinig geld gekocht dan wel gehuurd kan worden. Weinig risico dus.

Ga jij er dan vanuit dat hij verhuurd of verkocht wordt aan Utrecht? Ik zou als Maher zijnde nooit zo'n stap maken als je ook naar het buitenland kunt. Utrecht is een enorme stap terug en je kunt je slecht in de kijker spelen voor het buitenland.

18 augustus 2016 om 18:21

En al 2 jaar op de bank zit te verpieteren.. Waarom zouden de grote clubs daarvoor komen? Die hebben geld zat, die hoeven niet naar dit soort spelers te kijken.

En klein vraagje, volg jij het nieuws? Via Utrecht kan je jezelf niet in de kijker spelen?

18 augustus 2016 om 12:45

Feyenoord zou toch kunnen?
Zou niet raar zijn met de Europa League in gedachten, heb je ook weer een middenvelder erbij, die mogelijk weleens los zou kunnen komen en je dan voor meer kan doorverkopen.
Laat hem zich maar bewijzen, kan je hem gewoon huren met optie tot koop.

18 augustus 2016 om 13:18

'onder bepaalde voorwaarden'...

Zou me niks verbazen als 1 van die voorwaarden is dat hij niet naar Ajax of Feyenoord mag (voor verhuur in ieder geval).

18 augustus 2016 om 13:31

Dat was ook mijn gedachte, Voetballr. Maher is ook een type dat Feyenoord niet heeft en ook mist, zeker tegen sterkere teams. Je ziet dat Feyenoord dan moeite heeft de bal vast te houden voorin. Een technische nr 10 zou daarin verandering kunnen brengen. Op 10 heb je nu Toornstra, Kuyt en Gustafson, maar zij (vooral die eerste twee) zijn wat dat betreft minder begaafd dan Maher. Een huur met optie tot koop lijkt me daarom een uitstekend idee. Ik ben benieuwd of het realistisch is.

18 augustus 2016 om 13:54

Precies Xavifcb!,

Hopelijk steekt v Geel de handen uit de mouwen.
Ik zag tegen Groningen en Twente wel enigszins sprankelend voetbal, maar bij vlagen, het was een aantal maal ook bedroevend, zeker tegen Twente.
Maher zou hier echt oplossing kunnen bieden.
Wat mij betreft zou dan een Kuyt mogen banken als breekijzer, of op een andere positie waar hij tot zijn recht kan komen.
Het lijkt echt een beetje alsof het niet voor hem te belopen is op de "10" positie, het is dan wel nog vroeg, maar ik heb toch zeer mijn twijfels.

Mocht Feyenoord kampioen willen worden en Kuyt blijft zo spelen, zal Gio echt keuzes moeten maken.
Helaas denk ik dat dit niet gaat gebeuren, Feyenoord is teveel van het gunnen aan, ze gunnen Kuyt die plek, maar het gaat hier gewoon om niets minder dan dikke knaken en Europese punten die ze moeten halen.

18 augustus 2016 om 13:17

Het probleem is dat AZ niet huurt. Zou Adam graag weer terug willen zien, als hij Simon Poulsen ook nog ff meeneemt als een back-up van Haps ipv de grootste miskoop van het jaar, Rajko Brezancic. AZ sla toe, Henriksen gaat ook weg, we hebben genoeg geld liggen nu.

18 augustus 2016 om 15:53

AZ huurt nooit spelers

Had wat voor Utrecht geweest om in de deal te betrekken. Jaartje huren en dan met optie tot koop. Al vraag ik me af of Maher daar zelf open voor staat om een stap terug te doen.

18 augustus 2016 om 12:33

ik zou als ik maher was met zo'n voorbereiding gewoon knokken voor mn plek. Effe serieus, ik wil nog wel zien of ramselaar het wint van m. Iedereen doet hier alsof Maher er helemal niks van kan. Ik begrijp dat het vertrouwen na 2 jaar kansen gedaald is. Maar Maher had voor zn vormcrisis 10x meer bewezen dan Ramselaartje bij Utrecht. ALs ik denk aan wedstrijden zoals de bekerfinale met AZ waarin hij PSV in zn eentje oprolde en de Oranje interland tegen Italie, dan kan ik niet geloven dat hij al zn kwaliteiten kwijt is. En Bartje Ramselaar hem zomaar even wegduwt.

18 augustus 2016 om 12:40

Ik denk ook niet dat hij zijn talent kwijt is maar het kan toch zijn dat de combi maher - psv gewoon niet werkt. een stapje terug doen om er vervolgens 2 vooruit te zetten lijkt mij gewoon een goede optie. Utrecht is daar ook een perfecte club voor.

18 augustus 2016 om 14:47

Het zou inderdaad het beste zijn om even een stapje terug te doen. Persoonlijk zou ik het een geweldige speler voor Az vinden, wanneer Henriksen vertrekt. Het probleem is denk ik alleen dat Az geen spelers huurt. Ik heb trouwens ook het vermoeden dat PSV hem liever niet naar Az terug ziet gaan.

Maher is DE kandidaat voor Fc Twente. Als Ziyech daar vertrekt, dan kan Maher zijn rol overnemen en weer op zijn oude niveau komen.

18 augustus 2016 om 12:04

Dat is alleen mogelijk als psv 90% van zn salaris blijft betalen. Veel mensen blijven twente in 1 adem noemen met clubs als az en utrecht terwijl Twente degradatievoetbal gaat spelen en eigelijk onterecht in de eredivisie is gebleven

18 augustus 2016 om 12:10

Onterecht of niet. Het is nu wel klaar om daar telkens over te beginnen lijkt me. Beslissing is genomen. Deal with it

18 augustus 2016 om 12:21

@SirGullit. Alleen vergeet jij voor het gemak even dat voor Twente dan ook het salaris van Ziyech weg valt. Stel zij kunnen Maher huren van PSV en PSV blijft 50% van zijn salaris betalen, dan gaat Twente er op de loonschaal gewoon op vooruit aangezien ik niet geloof dat 50% van Maher zijn salaris meer is dan het volledige salaris van Ziyech.

18 augustus 2016 om 12:26

maar 50 op de loonschaal is zelfs teveel voor Twente.

Die Moeten echt heel veel inleveren, eigenlijk een complete Zyiech en nog meer en voor de voorwaarde die Twente wel kan betalen kan hij naar alle clubs in de eredivisie. Dan ga je geen Twente kiezen.

Helaas voor Twente, maar die moeten in een compleet andere vijver gaan vissen.

18 augustus 2016 om 12:38

Jongens, de discussie of Twente het uberhaupt kan betalen lijkt me vrij oninteressant.

De vraag zou moeten zijn: Waarom zou Maher in hemelsnaam voor Twente gaan kiezen? Clubs als Heerenveen, Utrecht, misschien terug naar Az en eventueel Vitesse hebben vast ook wel interesse als Maher in Nederland verhuurd gaat worden. Clubs die net onder de top in de subtop spelen en waar hij ook wel direct weer basis zou staan.

Zoals Sirgullit zegt: Twente is een degradatiekandidaat verworden op het moment, die doen echt niet meer mee op het moment wanneer een speler met de kwaliteiten van Maher op huurbasis gestrikt kan worden.

Je draait een goede voorbereiding. Maar als het seizoen begint ben je opeens weer 56e keus? Vreemd

Ik zie hem wel wat voor AZ. Spelen europees (hopelijk in de groepsfase) en Maher kent de club ook.

Zie hem graag naar Groningen komen hoor. Maar denk niet dat dit realistisch is.

Ergens hoop ik dat Adam terug komt mocht Markus vertrekken. Bij AZ was Adam weergaloos.

Of Maher meer of minder is dan Ramselaar dat moet allemaal nog blijken dus ik heb deze stelling open gelaten. Ik snap niet dat AZ niet ingespeeld heeft om hem weer terug te halen want voor hen zou hij een enorme aanwinst kunnen zijn vooral ook op Europees niveau.

Ja maar wat is nou een club voor Maher? Weer een subtopper zoals AZ, Heracles of Vitesse? Of nog een rang lager, zoals clubs als Ado. Ik denk dat deze jongen perfect zou passen in het huidige ADO i.c.m. Duplan en Schaken. Dus mocht Maher naar een club willen in de regio plek 8 t/m 13. Kom naar Ado!!

19 augustus 2016 om 00:13

Jij schaart Heracles als subtopper? Kom op zeg hè Heracles is echt niet beter dan Ado. Leuk dat ze het vorig seizoen goed gedaan hebben, maar subtopper kan je het allerminst noemen. Een subtopper is een club dat structureel in de subtop speelt en niet eens in de zoveel tijd een keertje hoog eindigt. Utrecht bijvoorbeeld is ook geen structurele subtopper en zo zijn er meer clubs die hier niet aan voldoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren