Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje Onder-19 in blessuretijd onderuit tegen Engelse leeftijdsgenoten

Laatste update:

Oranje Onder-19 heeft de tweede wedstrijd van het jeugd-EK in Duitsland niet in een overwinning om kunnen zetten. De ploeg leek dankzij een vroeg doelpunt van Sam Lammers en de gelijkmaker van Dominic Solanke lange tijd op een 1-1 gelijkspel af te stevenen. Isaiah Brown schoot echter in de blessuretijd de beslissende 1-2 binnen.

/

Lammers was al trefzeker in de eerste wedstrijd tegen Kroatië en de spits van PSV had vrijdagmiddag ook niet lang nodig het net te vinden: na tien minuten spelen schoot hij de bal vanaf de rand van de zestien knap langs de keeper. De Engelsen moesten daarna in de achtervolging en vijf minuten na de openingstreffer moest Yanick van Osch handelend optreden. Solanke was daarna met een goede kopbal dicht bij de gelijkmaker, voordat hij een dikke vijf minuten voor rust met een schuiver voor de gelijkmaker zorgde.

Lammers kreeg daarna vlak voor rust een geweldige kans om de voorsprong meteen weer terug te pakken, maar hij kopte op aangeven van Julian Lelieveld net naast. In de tweede helft namen beide ploegen wat gas terug en was het even wachten op de eerste goede kans. Die kwam na twintig minuten spelen opnieuw op naam van Lammers, die echter net niet bij een steekbal van Steven Bergwijn kon. Lammers kwam tien minuten voor tijd opnieuw net tekort bij een voorzet van Bergwijn en zag Brown tot zijn schrik in de slotminuten de 1-2 maken.

Vind jij dat Oranje Onder-19 meer verdiende?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Solanke is al aardig op dreef in dit toernooi. Lange sterke speler met een neusje voor de goal. Ik denk dat Ajax beter hem had kunnen huren dan voor die Cassierra te gaan. Die zal nog lang de tijd nodig hebben om te wennen.

Hopelijk wint oranje onder 19 de laatste poulewedstrijd nog wel dat ze doorgaan naar de volgende ronde.

15 juli 2016 om 14:15

Ach we moeten maar zien hoelang Cassiera moet wennen. Daarbij is kopen op de lange termijn natuurlijk veel gunstiger dan huren.

15 juli 2016 om 14:43

huren doe je bij een noodoplossing voor korte termijn. Jonge talenten leidt je zelf op, die ga je niet opleiden voor chelsea zodat zij er aan kunnen gaan verdienen.

15 juli 2016 om 14:50

Bij Psv redeneren ze anders. Daar is de kwaliteit die je binnen haalt belangrijker. Zo zag je met Van Ginkel vorig seizoen dat hij wat toevoegde aan Psv ook al was hij gehuurd.
Fans willen over het algemeen liever direct resultaten zien van een speler dan pas over twee, drie jaar.

15 juli 2016 om 16:39

Jij spreekt over een specifiek geval. Van Ginkel kent de competitie en had al jaren ervaring in de eredivisie dus dat is een ander verhaal als een 19 jarige jongen van chelsea huren.

15 juli 2016 om 15:06

Jaaa laat Ajax die speler maar mooi huren. Ik weet niet of je Vitesse afgelopen seizoen een beetje gevolgd hebt, maar wat was deze jongen een ongelofelijk drama, en ik ben niet snel negatief. Heeft alles om een topspits te worden, maar op alle vlakken kwam het er niet uit. En daar moet je dan een heel seizoen naar kijken bij gebrek aan beter.

15 juli 2016 om 15:10

Hij is nog heel jong en zal zich verder doorontwikkelen. Bij Engeland onder 19 doet hij het in ieder geval heel goed.

15 juli 2016 om 16:47

Klopt, hij zal in de toekomst ook wel een goede speler worden denk ik. Maar hij is nog lang niet op het niveau Traoré, toen deze laatste bij Vitesse speelde. Hij is naar mijn mening nog niet klaar voor een club van het niveau Vitesse of hoger (dus Ajax zeker niet).

16 juli 2016 om 17:01

Weer een Lammers die scoort wat is die jongen goed

Wedstrijd was nergens te zien. Dus de poll kunnen niet invullen.

15 juli 2016 om 16:13

Ik vind altijd dat Oranje meer verdiend, dus voor mij kan de poll wel

15 juli 2016 om 19:23

Eurosport 2, kijk nu kroatie - frankrijk, althans gaat zo beginnen

15 juli 2016 om 19:47

Die is ook op Eurosport 1. Maar vind het ook belachelijk dat deze wedstrijden selectief uitgezonden worden.

Op z'n Nederlands onderuit! Zal de mentale weerbaarheid wel zijn van deze verwende snotapen!

Verrassend weer dat er een Nederlands team in blessuretijd verliest. Ik heb natuurlijk ook de wedstrijd niet gezien, maar het is weer een constatering die aansluit bij mijn beeld hoe er in Nederland gevoetbald wordt.

15 juli 2016 om 15:34

Favoriet Duitsland heeft beide wedstrijden verloren.

Weet iemand de opstellingen?

Brown presteerde voor geen meter bij ons en Solanke was ook ondermaats. Zal je net zien dat ze tegen Nederland beide scoren...

15 juli 2016 om 14:36

Solanke deed het prima toch?

15 juli 2016 om 15:08

7 doelpunten, waaronder 2 penalty's. Voor een eerste spits niet zoveel. Blij dat hij niet meer terugkomt.

15 juli 2016 om 15:20

18 jaar en nog een tijdje geblesseerd geweest. Zo slecht is het ook weer niet.

15 juli 2016 om 16:44

Had met zijn potentie veel meer moeten laten zien. Heeft wel pech gehad met zijn blessure, dat wel.

Jammer voor oranje , zowel solanke als Brown speelden vorig seizoen voor Vitesse.

Het is zo leuk om naar die Nouri te kijken.

15 juli 2016 om 20:26

ja. Via een stream. Hoezo?

16 juli 2016 om 03:44

De commentator op eurosport zei gisteren dat er geen camera's aanwezig zouden zijn bij deze wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren