Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje onder de maat in Dublin: ‘We creëren veel en veel te weinig’

Laatste update:

Het spel en de resultaten van Nederland waren de laatste maanden al niet om over naar huis te schrijven, maar ook vrijdag deed Oranje weer niet aan klantenbinding. In een zoutloze wedstrijd tegen Ierland bleef het bij 1-1 en maakte Nederland een povere indruk. Kevin Strootman, die na een lange periode van afwezigheid zijn comeback maakte, beaamde dat het niet overhield wat Oranje liet zien tegen de Ieren.

/

“Het is lekker om weer terug te zijn, maar over de wedstrijd kun je niet tevreden zijn”, gaf de middenvelder van AS Roma toe in gesprek met SBS6. “We creëren veel en veel te weinig. Ik ben blij dat Luuk de Jong die bal nog binnenkopte. In de komende twee wedstrijden moeten we het echt beter doen”, aldus Strootman, doelend op de aankomende oefenduels met Polen (1 juni) en Oostenrijk (4 juni).

“We gaven geen weliswaar geen kansen weg, maar we dwongen zelf ook niets af. In balbezit kwamen we er onvoldoende uit”, sipte Strootman. Hij gaf tegen Ierland overigens wel meer passes (73) dan welke andere speler ook, becijferde Opta.

Kevin Strootman krijgt wel een voldoende voor zijn optreden tegen Ierland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat middenveld komt gewoon techniek tekort.

27 mei 2016 om 23:08

Het hele team komt te kort. Hoe kun je afgaan binnen 2 jaar! Nou op deze wijze. Matig, van de KNVB dat ze blind laten zitten die heeft nog nooit als coach voor een team gestaan. Hij heeft veel geleerd van Van Gaal, maar het is logisch dat hij zijn eigen spel hanteert maar als dit geen succes is dan moet je dat eerlijk toegeven en samen met de staf iets anders bedenken. Snap zijn keuzes ook niet, dan compenseren ze de zwakke blind met Van Basten en Advocaat. Met die erbij moet je toch de juiste spelers selecteren!

27 mei 2016 om 23:46

Blind heeft alleen voor de groep gestaan bij ajax....dat was nou niet echt een succes...

28 mei 2016 om 11:41

Hebbiej het nou nog niet door? Er is maar 1 ding wat het NL elftal te kort komt.. iets wat zowel Hiddink als Blind bijna nooit hebben gehad en wat Louis van Gaal een 3e plek opleverde op het WK. Dat ding heeft een naam, dat ding heet Arjen Robben. Arjen Robben creeert wat.. niet alleen gevaar, maar de rest gaat ook beter voetballen.

27 mei 2016 om 23:12

Dan hadden we vanavond alleen maar middenvelders in het veld staan;-)

27 mei 2016 om 23:46

Onzin. Deze selectie is veel beter dan Ierland, terwijl zij wel gevaarlijk werden.

Niet alleen in dublin onder de maat , maar gewoon al 2 jaar een achter uitgang van het nederlandse voetbal. Het zijn meer mode poppen geworden ipv echte kerels die de mouwen opstropen en laten zien dat ze iedere grasspriet opvreten .

28 mei 2016 om 01:39

Ik denk dat een gertjan verbeek ze wel een schop onder hun reet zou geven.

Vooral die memphis delay heeft er 1 nodig

28 mei 2016 om 01:40

* depay

27 mei 2016 om 23:26

Dat kun je wel concluderen. Maar laten we eerlijk zijn we hebben toch wel meer spelers die Oranje op voortouw moet nemen. Schandalig hoe je je vertoont tegenover de rest van de wereld. We zijn het lachertje van Europa, ik kan ook echt niet zeggen op welk niveau we zitten. Ik denk op een niveau van een Letland of Estland. Dit is toch vreemd want we hebben enkele spelers die toch bij een goede club spelen. Het WK van 2018 kunnen we ook vergeten! We moeten eerst maar zorgen dat we niet laatste in de poule eindigen! Ik heb voor dit Oranje geen goed woord over, schandalig!

27 mei 2016 om 23:35

De spelers bij het Nederlands elftal zijn stuk voor stuk individualisten die zichzelf willen bewijzen, niet voor het team maar voor de buitenwereld. Je moet spelers selecteren ala Luuk De Jong die altijd blijft werken en het collectief op 1 heeft staan.
Weg met de ego's!

27 mei 2016 om 23:45

Maakt mij niet uit dat ze een ego hebben als ze maar resultaat halen met hun land. Ronaldo, Ibrahimovic zijn spelers die een ego hebben maar toch blijven werken voor hun land. Maar wij hebben een Depay die alleen geld uitgeeft aan auto's en kleding! Schandalig en dan zie je de jaarsalarissen van die speler, dat wij misschien nooit van ons leven bij elkaar krijgen! Ze krijgen het geld om Oranje voor schut te zetten tegenover de wereld!

27 mei 2016 om 23:38

#LVGIN

En Peter Bosz in!

Dat ligt aan blind met zijn tikkie breed en bal achteruit. We hebben Koeman nodig hoe hij met Southampton speelt.

Zo zie je maar wat een hoog niveau Sneijder heeft. Voor veldvoetbal gewoon wereldklasse. Deze spelers zijn echt, maar dan ook echt matig. 20 jaar geleden zouden ze nooit zo hoog spelen maar als je nu 3 goals maakt staan er gelijk 40 clubs in de rij met een salaris waar wijlen cruijf zijn gehele carriere over deed. Het is gewoon helemaal niets meer. Ik schaam me kapot voor ons ooit glorieuze NL elftal.

Het feit dat een jongen die 2 jaar eruit is geweest moeiteloos mee kan zegt genoeg over deze wedstrijd en het tempo waarin werd gespeeld. Wat een verschrikkelijke laatste 2 jaren, schaam me er gewoon voor.

Ach, wat maakt het allemaal uit. Je moet gewoon hopen dat spelers zich gaan ontwikkelen bij hun club en een stabiele factor worden. Dan hebben we een beetje geluk nodig met kwalificatie en dan staat er in 2018 echt wel een goed team. Wij hebben gewoon allemaal potentieele wereldtoppers lopen, die nu nog onstabiel en uit vorm zijn. Cillessen vind ik niet geweldig, maar mijn opstelling voor 2018 staat hij er wel in. Het enigste wat Nederland nodig heeft is een type Ziyech (jammer he), want als sneijder weg is heb je bijna allemaal balafpakkers, lopers en controleurs/passers op het middenveld. Dat zag je ook vandaag, want het middenveld heeft geen enkele goede steekbal of dieptepass gegeven.

Cillessen
Tete/fosu
van Dijk
riedewald
Willems
Bazoer
Clasie
Strootman
Promes
Janssen
Depay
28 mei 2016 om 03:40

Spelers zijn het probleem niet. Het team is het probleem. Daar is de coach voor verantwoordelijk. Geen uitstraling, onduidelijke communicatie, geen motivatie, geen lijn, bijna niemand haalt zijn niveau, selectiebeleid?, wisselbeleid?, tacktiek?, etc. En hij blijft maar zitten en Bertje zag dat het goed was en dag EK en dag WK. En het ene neg. record naar het andere.

Laat ik even iets concluderen: Doorde knvb wordt gezegd, er moet aan een nieuw team worden gebouwd en het moet klaar worden gestoomd voor het WK. Wie is dan een geschikte kandidaat om het team te leiden????? Ja hoor de man met zoveel ervaring... danny blind.... Het hele voetbal in Nederland is een circus geworden!!!!! Vriendjespolitiek!!!!

Als de brandweer Van Gaal weer ophalen zou je denken. Geloof best dat Blind verstand van voetbal heeft maar de juiste spirit in een team brengen vereist andere eigenschappen. Persoonlijk vind ik dat Hiddink gewoon had moeten laten zitten. Onder zijn leiding leken we net op tijd weer in het juiste spoor te komen met prima zeges op Letland (6-0 en 0-2) en een goede oefenzege op Spanje (2-0).

Ziyech moest voor Nederland kiezen dan had Nederland een groter kans om te winnen

Dit soort voetbal verwijt ik ook trainers als Frank de Boer. Alles op safe spelen en daardoor alle creativiteit, onvoorspelbaarheid en snelheid verliezen. Ajax was jarenlang een club die de weg voorbereidde voor creatieve middenvelders richting oranje. Daar is sinds vd vaart en Sneijder weinig meer van terecht gekomen. En wanneer clubs als Feyenoord ondermaats presteren en spelers als Vilhena daardoor onder de radar blijven voor oranje wordt t gewoon moeilijk. Daarnaast koopt psv veel buitenlandse spelers als sterkhouders en maken de beste spelers niet automatisch meer een transfer naar een topclub (wijnaldum). Daarom vind ik het een goed teken dat ajax met de komst van Bosz een trainer heeft gekozen die bekend staat om zijn voorliefde voor pressie, snelheid en aanvallend voetbal. Ik hoop van harte dat hij ruimte en vertrouwen geeft aan echte pleintjesvoetballers zoals Nouri, en dat uiteindelijk weer wat pareltjes zullen doorstromen naar Oranje. Overigens vind ik het ook prima wanneer dit bij andere Nederlandse clubs gebeurt, maar Feyenoord heeft in mijn ogen nog een kwaliteitsimpuls nodig en psv houdt er over het algemeen andere, doorgaans meer behoudende voetbalvisie op na.

Als je tegen deze Ieren al geen fatsoenlijke pot op de mat kan leggen dan kunnen ze net zo goed zichzelf uitschrijven bij de UEFA en de FIFA. Dit was toch echt huilen met de pet op en dweilen met de kraan open. Sterker nog de Ieren waren nogal genadig. Het roer moet echt heel snel om anders blijft Nederland de komende vijf jaar minimaal een C land waar landen als Slovenië en Montenegro ook van winnen.


Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren