Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje krijgt hoog bezoek in kleedkamer: ‘Ze hebben genoten’

Laatste update:

Arjen Robben werd door wereldvoetbalbond FIFA verkozen tot de man van de wedstrijd tegen Australië. De aanvaller van Bayern München verzorgde de openingstreffer en vormde een plaag voor de Aussie-defensie. Hij is echter niet tevreden over het spel van Oranje.

/

“In balbezit ging bijna alles fout”, zegt Robben kort na de 2-3 overwinning in Porto Alegre in gesprek met de NOS. “Dan kom je niet in je spel en niet in de wedstrijd. We hebben hard moeten werken en maakten vooral in de eerste helft te veel fouten, die helft was heel slecht. Dan komen we op 1-0 en staan we tien seconden later weer op 1-1. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren.”

“Maar we hebben gelukkig gewonnen. Met zes punten en een goed doelsaldo staan we er geweldig voor. Nu maar kijken wat Chili tegen Spanje doet”, aldus Robben. Na afloop kreeg het Nederlands elftal in de kleedkamer bezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima: “Ze zeiden dat ze trots zijn en hebben genoten van de wedstrijd tegen Spanje”, besluit Robben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet hoe lang ze gebleven zijn maar dan heeft maxima wel genoten van een paar indrukwekkende getatoeeerde torso s
Wel een mooie ervaring voor veel van die jonge gasten.

18 juni 2014 om 21:40

Wat is de mooie ervaring? Die twee hebben toch niks opgebouwd, waar je tegenop kan kijken?

18 juni 2014 om 21:53

Heb jij complimenten gehad het koninklijk huis toen je 19/2 was.
Is toch gewoon een leuke geste .

18 juni 2014 om 22:10

Jij hebt blijkbaar wat met het Koninklijk huis, maar ik totaal niet dus... Ik zou meer hebben aan complimenten van iemand die echt iets heeft opgebouwd.

18 juni 2014 om 22:28

hunigoal
eignlijk heb je wel gelijk ook ik heb er ook niks me maar kan me voorstellen iemand anders wel

18 juni 2014 om 21:44

Beter dan die pens van Koning Pils waarschijnlijk

18 juni 2014 om 22:19

Ze is niet anders gewend toch thuis?
http://zurevla.nl/worldpress/images/fun/2007/12/willem-alexander-onder-de-tattoos.jpg
Ik vind trouwens dat die lui er niks te zoeken hebben, maar ja heb dan ook niks met konigshuizen.

Wat een leuke en enthousiaste koning en koningin hebben we toch! Was vandaag niet best, maar als je ook de dit soort wedstrijden wint, zie ik het positief in!

Wat zal onze koninging Maxima teleurgesteld zijn, dan is ze een keer in onze kleedkamer, kan ze geen eens Martins Indi zien.

Ik vraag me af hoe het verder moet in de volgende rondes..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren