Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-international wil blijven: 'Ben gelukkig hier, het is aan de clubs'

Laatste update:

Leroy Fer hoopt ook komend seizoen voor Swansea City uit te komen. De middenvelder werd sinds de winterstop gehuurd van Queens Park Rangers en kwam sindsdien negen keer in actie voor de club uit Wales. Manager Francesco Guidolin sprak afgelopen weekend al zijn waardering uit voor de prestaties van de Oranje-international.

/

Het goede gevoel blijkt wederzijds, want Fer wil graag blijven. “De clubs moeten eruit zien te komen, maar ik ben erg gelukkig bij Swansea”, zei hij zondag na het 1-1 gelijkspel tegen Manchester City. “Hopelijk kan ik in de toekomst een contract tekenen. Ik wil steeds belangrijker worden voor Swansea, want de afgelopen vier maanden zijn goed verlopen.”

Naast Guidolin is ook voorzitter Huw Jenkins enthousiast over een langer verblijf van Fer. “Ze zijn erg tevreden met me, maar ze moeten nog praten met QPR. Ook daar was ik gelukkig, maar ik heb altijd gezegd dat ik op het hoogste niveau wil spelen.” Fers contract bij de Londense club, die vorig seizoen degradeerde, loopt nog door tot medio 2017.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker terug gaan naar Feyenoord in plaats van te strijden tegen degradatie

16 mei 2016 om 13:26

Haha, terug naar de eredivisie, terwijli je PL speelt? Dacht het niet!

16 mei 2016 om 13:43

Ik blijf me verbazen over hoe vaak mensen hier reageren met 'lekker terug gaan naar Feyenoord, Ajax of Psv'. Er is toch geen enkele reden om van de Premier League naar de Eredivisie te gaan, en zeker niet op de 26e. En wat is het perspectief bij Feyenoord? Ze liggen duidelijk achter op PSV en Ajax, kampioen worden zit er gewoon niet in. Daarnaast, heb je enig idee hoe veel salaris hij zou moeten inleveren? Voetbal is hun werk en zo lang duurt je carrière niet. Je moet proberen je bankrekening te vullen, ook voor na je voetbalcarrière. Als dat bij een mooie club als Swansea kan, waarom zou je dan op een lager niveau gaan spelen?

Zou mooi zijn als ie definitief naar Swansea gaat. Misschien zit er uiteindelijk meer voor hem in.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren