Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje doet er het zwijgen toe: ‘Dat moet je aan de bondscoach vragen’

Laatste update:

Nederland speelt maandag tegen Chili om de koppositie in Groep B van het WK 2014. In aanloop naar Australië-Nederland werd een rookgordijn opgetrokken en deed Ron Vlaar net alsof hij gepasseerd zou worden: velen rekenden daardoor op een 4-3-3 formatie in plaats van 5-3-2. Vlaar doet er nu vooral het zwijgen toe.

De centrale verdediger begon in de basis in de eerste twee duels. Of hij maandag weer aan de aftrap verschijnt laat Vlaar vooralsnog in het midden. Ook wenst hij zich niet uit te spreken over de tactiek die bondscoach Louis van Gaal voor ogen heeft tegen de Chilenen. “Ik heb er geen problemen mee weer met vijf verdedigers te spelen. Maar dat moet je aan de bondscoach vragen. Wat ik vind, is niet belangrijk”, aldus Vlaar aan De Telegraaf.

Nederland trainde vrijdag in Rio de Janeiro, in aanloop naar de wedstrijd van maandag. Nigel de Jong, Daley Blind en Arjen Robben hielden fysiek malheur over aan de pittige ontmoeting met Australië en deden niet mee aan de groepstraining. Jordy Clasie, die donderdag nog geveld was door een verkoudheid, deed wel weer gewoon mee.

Welk systeem moet Oranje gebruiken tegen Chili?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jemig laat die gasten nou, dat zien we maandag wel. Dat gezeik over die opstelling die hele tijd.

21 juni 2014 om 04:55

Mooi toch dat van Gaal tegenstanders wilt misleiden en spelers het zwijgen oplegt!

21 juni 2014 om 08:44

Ach dat komt Door die idio#t van n maalderink. Elke keer weer dezelfde stomme vragen stellen. Je weet dat de coach niks zegt over de opstelling, helemaal Nog niet als hij het zn spelers nog niet verteld heeft. Waarom vraag je het dan 5x per persconferentie

21 juni 2014 om 09:35

Omdat hij het een dag voor de wedstrijd tegen Spanje wel gewoon vertelde?

22 juni 2014 om 13:39

das toevallig 1x.
En ik heb het niet alleen over nu...al zo lang die gast er zit.
Dat is toch geen journalistiek

Ik vind dat vlaar echt goed bezig is.
Sowieso een goeie kop erop met de juiste mentaliteit.
Je hoort ook nooit gekke dingen over hem en hij doet het prima in de pl.
In mijn ogen een beetje ondergewaardeerd.

Wat betreft het zoveel besproken systeem : gewoon weer 1-5-3-2 dat ligt deze ploeg het beste al was de match tegen australie daar geen goed voorbeeld van .

21 juni 2014 om 01:58

Ben het wel met je eens wat betreft Vlaar, al vind ik niet dat hij boven een De Vrij uitsteekt.
Over het systeem: tegen ploegen die aanvallend spelen en ruimte achterlaten in de rug is 5-3-2 een goed systeem met RvP en Robben. Anders zou ik voor een 4-3-3 kiezen.

21 juni 2014 om 02:02

Ik vind dat de vlaar iets meer de over mijn lijk mentaliteit uitstraalt en wat robuuster erin staat al mag dat nog beter.
Chili zal ook aanvallend gaan spelen dus daarom vind ik dat "we " weer voor de 532 variant moeten gaan.
Kongolo voor bmi en lens voor v persie.
En eigenlijk ook graag imand anders voor de guzman maar louis zal zijn ploeg denk ik op zo min mogelijk plaatsen willen wijzigen.

21 juni 2014 om 02:19

Ik vind een 4-3-3 hier prima persoonlijk hopelijk met depay en huntelaar al zal dit niet snel gebeuren. Ik vind dat Chili leuke voetballers heeft maar dat je ze met aanvallend voetbal best kunt overklassen. Ik vind Kongolo voor de leeuwen gooien geen veilige set en ik denk dat je in de 5-3-2 een spits heeft die balvast en snel is naast Robben. Huntelaar is balvast en Lens is snel maar beide zijn ze dus niet geheel geschikt. Ik zeg laat Depay zijn waarde tonen en zet een echte afmaker in de spits ipv Lens die ik als PSVfan bij PSV al erg slordig vond in balbezit en de passing.

21 juni 2014 om 02:26

*zet *nodig hebt (mobiel)

21 juni 2014 om 04:23

@ Strikersun: Ook ik zou graag een 4-3-3 opstelling willen zien. Ons sterke punt is de aanval en die moet je dan ook volop proberen te benutten. We hebben vaak gescoord, maar er moeten echt meer kansen gecreëerd gaan worden.

De kans op een tegendoelpunt is wellicht iets groter, maar de kans dat je zelf een goal maakt ook. We hebben kunnen zien dat Robben en Van Persie in vorm zijn (al doet hij nu niet mee) en dat moet de leidraad voor je tactiek zijn. En in een 4-3-3 kan Huntelaar prima dezelfde rol als Van Persie invullen dus voor de rest van het team maakt dat niet uit.

Overigens vond ik Depay niet echt goed spelen. Uiteraard de goal en assist, maar verder ook redelijk wat verkeerde keuzes gemaakt en te langzaam in de handelingen/beslissingen maken.

Hij was wel dreigend en toonde een goede inzet, maar ik denk dat hij nog wat tijd nodig heeft.

21 juni 2014 om 02:42

Verschil is wel dat Chili echt 3-5-2 speelt, in plaats van vleugelverdedigers zijn het echt allrounders. De mannen aan de zijkant spelen een veel grotere rol in de pressing als bij Nederland.

21 juni 2014 om 02:50

Idd, Chili speelt meer Oranje, dan Oranje zelf. De backs van Chili komen steeds op, dus ik denk dat Ome Louis wederom met een 5 mans achterveld gaat spelen. Groot voordeel is wel dat Robben en zijn aanvallende compaan bijna vrijspel hebben voorin... Ik ben benieuwd, ik veracht een zege voor Nederland. (waar ik voor het WK onze jongens met 1 punt naar huis had zien gaan)

Het Nederlands elftal heeft altijd goed gespeeld met een breker en een opbouwer in het centrum zoals nu Vlaar en de Vrij. Stam/de Boer was een gouden combinatie. Heitinga en Mathijssen waren dan wat minder, maar deden wat van ze gevraagd werd in 2010.

21 juni 2014 om 02:46

Aangezien je daar een linkspoot zal moeten neerzetten zal je toch heel snel bij Kongolo uitkomen, wat ik zelf een dramatische keuze zou vinden. Maar aangezien ik Veltman nog minder vind omdat hij rechtsbenig is zou ik dat helemaal treurig vinden. Stiekem zou ik ervoor kiezen om Daley Blind op de plek van BMI te zetten in een 5-3-2 en Kuyt ernaast. Klinkt gek, maar als je Vlaar zich gewoon laat beperken tot verdedigen en De Vrij ook iets defensiever instelt zou het prima kunnen werken, zeker omdat je iemand nodig hebt die de hele wedstrijd achter Isla wil aanhollen.

Van Gaal gaat 5-3-2 spelen met Veltman als vervanger van Indi en Lens als vervanger van van Persie. Ik had liever Huntelaar en Depay gezien, maar ik ben geen van Gaal

Cillesen
JanMaaT
Vlaar
De Vrij
Blind
De Guzman
Sneijder
De Jong
Robben
Depay
Huntelaar

Deze houding doortrekken. Zo min mogelijk naar de media toe en lekker een hechte groep blijven.
Weinig zaken zijn belangrijker dan in groepsbelang denken, bij een toernooi.

Wat maakt het systeem uit , Nederland moet de Mauwen opstropen en vol voor de winst gaan. Nieuwe wedstrijd , nieuwe tegenstander , nieuwe kansen. Leuk toernooi. Wat maakt t uit tegen wiehe speelt straks. Brazilie en Mexico zijn even sterk. Hopen dat de verdediging niet meer blunderd

Chili speelt enorm aanvallend en van de goal af, dat moet Oranje eruit zien te counteren. 5-3-2 lijkt me het beste in dat opzicht, op voorwaarde dat Blind en Janmaat goed aansluiten.

Daarentegen als je 4-3-3 speelt houd je het elftal grotendeels intact, met alleen een andere spits voor Van Persie.

3-4-3 en aanvalluh!

Krul
De vrij
Vlaar
Kongolo
Janmaat
Sneijder
De jong
Blind
Robben
Hunt
Depay

denk eerste helft 5-3-2 en tweede helft 4-3-3

2e helft:

Cillesen

Janmaat De vrij Vlaar Blind

De jong De guzman

Sneijder

Robben Huntelaar Depay

PS andere opstelling is mislukt. voor er word aangevallen

Cillesen
De vrij
Vlaar
Indi
De Jong
De Guzman
Janmaat
Sneijder
Blind
Robben
Huntelaar

dit is de goede

Cillesen
De vrij
Vlaar
Indi
Janmaat
De Jong
De guzman
Blind
Sneijder
Robben
Huntelaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren