Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opvolger Koeman mag weer vertrekken: ‘We zijn bijna rond’

Laatste update:

Een maand na het ontslag van Ronald Koeman lijkt Everton eindelijk een nieuwe manager te kunnen aanstellen. Sinds het vertrek van de Nederlandse oefenmeester neemt David Unsworth de honneurs waar op Goodison Park, maar als we Farhad Moshiri, grootaandeelhouder van Everton, moeten geloven, gaat de opvolger van Koeman zeer binnenkort vervangen worden.

"De eerste prioriteit is de club stabiliseren en daarom het benoemen van een nieuwe manager rondmaken", aldus Moshiri in gesprek met talkSPORT. "We zijn bijna rond. Het beste is om er niets meer over te zeggen voordat de nieuwe technische staf is benoemd." Unsworth mag na een maand dus weer een stap terugdoen bij the Toffees, maar zit zondag nog wel op de bank bij het duel met Southampton.

De manager wist in zes officiële wedstrijden slechts één keer te winnen en donderdagavond incasseerde zijn ploeg een 1-5 nederlaag tegen Atalanta in de Europa League. Marco Silva van Watford is volgens onder meer de Liverpool Echo tot twee keer toe benaderd, maar the Hornets hielden hun poot stijf. Naar verluidt is Ralf Rangnick, momenteel sportief directeur bij RB Leizpig, de favoriet om Unsworth op te volgen.

Denk jij dat Everton nog in het linkerrijtje van de Premier Leauge belandt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens diverse Duitse bronnen blijft Ragnick gewoon bij RB Leipzig. Ragnick is Red Bull en Red Bull is Ragnick.

Zou lekker blijven als ik Ragnick was. Everton is een zinkend schip te midden van slagschepen. Daar valt op korte termijn weinig tot geen eer te behalen.

25 november 2017 om 08:56

Koeman had aan moeten blijven.Ze hadden een optie voor Lakuku moeten hebben die naar Manchester United vertrok

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren