Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opvallend leeg stadion bij kleurloze zege Arsenal

Laatste update:

Arsenal is weer drie punten weggelopen van Manchester United en heeft Manchester City gepasseerd op de ranglijst. De ploeg van Arsène Wenger won donderdagavond met 2-0 van West Bromwich Albion, dankzij twee schitterende doelpunten van Alexis Sánchez, en staat nu derde in de Premier League. In Engeland gaat het op het moment echter nauwelijks over de wedstrijd, maar vooral over het flinke aantal lege stoeltjes dat zien was in het Emirates Stadium.

/

In Londen waren er weliswaar problemen met de metro, maar op social media gaat men ervan uit dat veel supporters de wedstrijd hebben geboycot als protest tegen Wenger. De manager is al twintig jaar hoofdtrainer van Arsenal, maar grijpt dit seizoen naar alle waarschijnlijkheid weer naast het kampioenschap en een groot deel van de aanhang vindt het tijd voor een trainerswissel. Wenger wordt vooral verweten dat hij geen miljoenen wil investeren in de komst van topspelers.

Mesut Özil en Alexis zijn eigenlijk de uitzonderingen in het beleid van Wenger en laatstgenoemde was donderdagavond tegen West Bromwich beslissend. De Chileen gaf een zeer teleurstellende eerste helft glans met twee prachtige doelpunten, gemaakt in de zesde en 38e minuut. Alexis opende de score na een fraaie individuele actie, waarbij hij simpel wegdraaide bij directe tegenstander Sandro. Vervolgens schoof de aanvaller de bal buiten het bereik van Ben Foster binnen.

/

West Bromwich moest in de achtervolging en kwam na een halfuur spelen dicht bij de gelijkmaker, maar Gareth McAuley raakte de lat. Even later was het aan de overkant wel weer raak: Alexis verdubbelde de marge voor Arsenal, door een vrije trap binnen te schieten. Arsenal kon daardoor met een goed gevoel gaan rusten, maar wilde in de tweede helft wel wat meer spektakel bieden aan de supporters die wél op de wedstrijd waren afgekomen.

Na de pauze viel er ook wat meer te genieten in het Emirates Stadium, al werd er niet meer gescoord. Özil kreeg wel een grote kans, maar stuitte op Foster, en aan de overkant kwam Salomón Rondón erg dicht bij de aansluitingstreffer: de spits stond voor een open doel nadat Petr Cech de bal gemist had, maar kon net niet op tijd reageren. Arsenal kwam daar dus met de schrik vrij en vijf minuten voor tijd schoot Joel Campbell nog bijna de 3-0 binnen, maar zijn schot ging net voorlangs.

Het is tijd voor een trainerswissel bij Arsenal

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

het rijmt ook niet. geen miljoenen investeringen maar wel de hoofdprijs vragen voor tickets en seizoenkaarten. de prijzen rijzen de pan uit daar!

21 april 2016 om 23:21

Het is echt belachelijk inderdaad. Afgelopen week naar Arsenal - Crystal Palace geweest. 120 euro betaald voor een plek op de hoogste ring, 0 sfeer (buiten de crystal palace aanhang om), matig spel van Arsenal en het fluitsingaal had nog niet geklonken of alle spelers waren al binnen. Eerste en de laatste keer dat ik naar Arsenal ben geweest, doe mij maar een geweldige wedstrijd uit de championship voor nog geen 40 euro!

21 april 2016 om 23:45

Ik ben een paar jaar terug naar Arsenal - Man. Utd. geweest, en ik heb er juist ongelooflijk van genoten. Geweldige sfeer. Maar dit seizoen is dat sinds de kerst waarschijnlijk sterk afgenomen, omdat een deel van de 'fans' Wenger zat is.

21 april 2016 om 23:59

Hoezo 'fans' ? Ik ben geen arsenal supporter maar ik kan me zeer goed voorstellen dat de FANS nu weleens genoeg hebben van een trainer die nooit geen prijzen pakt

22 april 2016 om 00:21

Het verschil tussen de tegenstanders is ook duidelijk jongens. Maar het is ook gewoon algemeen bekend dat Arsenal 'minder fanatieke' supporters heeft.

22 april 2016 om 03:33

Meeste Arsenal fans zijn Wenger nu ECHT zat. Elk jaar "vechten" voor de titel, maar zodra februari/maart enzo komt, verpesten ze hun kansen om de prijzen heel snel. Zonder passie, 0% strijd en geen motivatie gaan ze naar het veld toe en word weleens waar afgemaakt door de tegenstander thuis of uit. Dit gebeurt nu al een decennia by the Emirates en de fans hebben er genoeg van. Wenger gaat niet weg en zal ook zn tacktieken ook niet veranderen

22 april 2016 om 06:45

120 euro? dat is de toeristenprijs

22 april 2016 om 07:27

ik ben vorig jaar naar Bolton geweest(nu gedradeerd) en daar kon je voor 15 pond een kaartje kopend

22 april 2016 om 16:46

Philippe10
Hou toch op met die stemminkmakerij man. Wel even een reeel beeld geven aub. Dit komt omdat je via een tussenpersoon hebt gekocht. Rechtstreeks bij Arsenal is echt goedkoper, en voordat je zegt dat dat onzin is: ik ga 6x per jaar naar het Emirates dus ik spreek uit ervaring.

22 april 2016 om 16:48

Impact SB Ook dit is weer een fabel. De Meeste Arsenal-fans staan gewoon achter Wenger. En gelijk hebben ze.

22 april 2016 om 01:28

Het artikel rijmt ook niet. Volgens de schrijver willen de supporters een statement maken tegen de club/bestuur. Maar het ging hier vooral om het feit dat het verzoek van Sky Sports om de wedstrijd naar donderdag te verplaatsen tegen de verhouding in werd ingewilligd.

Goed resultaat. Af en toe geweldige combinaties zoals we het graag zien. Het enige frustrerende hierbij is dat ze alles door het centrum willen doen. Probeer zo'n compact centrum via de zijkanten open te spelen en dan krijg je ruimte. Elke keer als een winger de bal heeft knijpen ze naar binnen en de backs spelen de bal elke keer weer terug naar het centrum.

21 april 2016 om 23:03

En dat terwijl je in Giroud een kopbalsterke spits hebt... heel dom natuurlijk. Daarom kan ik er ook niet bij dat Wenger bij zulke situaties dan niet ingrijpt

22 april 2016 om 11:02

Inderdaad. En waarom Wenger niet ingrijpt? Omdat Wenger maar één stijl wil en dat is door het centrum combineren.

21 april 2016 om 23:24

Positionering in de 16 zal beter moeten als we effectief gebruik willen maken van de flanken. Crosses mogen wat mij betreft ook eerder gegeven worden.

22 april 2016 om 10:59

Crosses moeten idd eerder, maar zelfs de backs kappen weer terug.. Direct dan ding hard en laag voor zodat er maar iemand tegenaan hoeft te lopen. De kans is er dat de bal niet aankomt, maar dat hoort erbij. Heb soms het idee dat ze bij Arsenal het in één keer goed willen doen zonder een foute bal te geven en dat is onmogelijk.

En bovenop komt nog dat ze niet voor prijzen spelen.

Had minimaal 4 of 5 0 moeten worden. Typisch Arsenal dat dit niet gebeurt. Hele wedstrijd geërgerd aan Giroud, op een paar kaats balletjes na. Wenger had eerder moeten wisselen, laatste 5 min waren nog een beetje frivool. Pff ondanks de zege een gefrustreerde Arsenal supporter...

21 april 2016 om 22:45

Waarom krijgt Campbell zo weinig speelminuten? Elke keer maakt ie indruk maar altijd maar 10-15 minuutjes spelen. Wenger snap ik soms gwn niet.

21 april 2016 om 22:49

Ja dat snap ik ook niet, kreeg eerst de voorkeur. Stond zelfs een geruime tijd in de basis, wel bij afwezigheid van Alexis. Nu heeft iwobi zijn plek ingenomen, die het ook goed doet. Dus die keuze valt nog te begrijpen. Maar dat walcott hoger in de pikorde staat begrijp ik ook niet.

21 april 2016 om 22:52

Iwobi was echte zwaar slecht. Maar een pupil van Wenger dus zal blijven starten. Iwobi mocht er in minuut 65 ook al wel af voor Campbell. Die bracht in 5 minuten al meer..

En Giroud moet nooit meer starten. Je speelt gewoon met 10 man zo.

21 april 2016 om 22:53

Echt ongelooflijk. Ik had het wel geweten als ik Campbell was hoor. Een inval beurt van 20-25 minuten zou ik nog wel mee kunnen leven. Maar 7 miezerige minuutjes. Kom op zeg

21 april 2016 om 22:57

“I think Giroud, Walcott and Sanchez can get around 20 goals without any problem," said Wenger.

Aangezien Walcott nog maar aan 9 goals zit, verwacht Wenger dat Walcott er de komende wedstrijden nog 11 scoort

Nee ik weet het ook niet waarom Campbell zo laag in de pikorde staat, is gewoon de beste winger na Alexis, ook beter dan Iwobi.

21 april 2016 om 23:01

Iwobi slecht? Hij was geweldig bij vlagen en zeer dreigend. Maar hoe hij presteerd staat voor mij los van het feit hoe er met Campbell om wordt gegaan.

21 april 2016 om 23:01

Vind ik dus ook. Ook beter dan oxlade chamberlain. Die js nu nie fit maar hoe gaat Wenger het oplossen als alle wingers fit zijn. Ik heb het gevoel dat een van de 2 vertrekt. Ox of Campbell.

21 april 2016 om 23:11

Zou een nachtmerrie zijn, want Ox is in potentie nog steeds onze beste vleugelflitser. Ook beter dan Sanchez, die ook gewoon een allround aanvaller is. Maar als vleugel specialist zie ik in Ox echt een hele grote. Ook voor hem geld hetzelfde als voor Campbell. Begon heel sterk aan het seizoen, maar Wenger bleef voor Ramsey kiezen op rechts. Zijn hele momentum was foetsie en kijk wat er nu over is. Ik zal Ox zijn pot tegen Bayern nooit vergeten, dat was absolute wereldklasse.

22 april 2016 om 07:11

Waarschijnlijk omdat Campbell, op die paar wedstrijden op het wk na, niet zoveel kan. Ze hebben met Walcott al een draver. Als die jongen weer eens met oogkleppen op gaat rennen, leidt dat 9 van de 10x nergens toe. Als je dan met Walcott en Campbell gaat spelen weet je zeker dat je niet voor de prijzen mee speelt.

22 april 2016 om 08:50

Frank, je gaat Campbell toch niet vergelijken met dat blind paard van een Walcott? Campbell beschikt wel over een veel beter spelinzicht, een betere balbehandeling en een betere techniek dan Walcott.

Je bedoelt misschien dat hij soms ietwat te egoïstisch is, maar goed, 't is een aanvaller he.

21 april 2016 om 22:47

Zal gefrustreerd blijven tot Wenger weg is hoor, want ook komende zomer zie ik hem nul euro uitgeven. " Walcott will be hisself again next season so that will be as a new signing and dont forget Sanogo, he did very well before he was suspended at Charlton, Wilshere will be back, we will have Elneny and Wellbeck from the start of the season. If there is a chance on the market we will buy, but I think this squad is capable of winning the league yes"....

21 april 2016 om 22:50

Precies goed verwoord, jammer genoeg. Er is ook nu weer iets in mij dat zegt dat er kwaliteit bij gaat komen, maar dat is elk jaar zo en dan krijg wordt je weer in je hemd gezet.

21 april 2016 om 22:52

@coco

Hahaha,
ik lach erom maar het trieste is dat je waarschijnlijk ook gewoon gelijk hebt. Het circus begint straks weer van vooraf aan.

21 april 2016 om 23:08

Ik snap je gevoel over nieuwe spelers en ik heb dat eerlijk gezegd ook, maar dat is oplossen terwijl het meer voorkomen had kunnen zijn als we vorige zomer goed hadden ingekocht. Ik haat het dat we achter de feiten aan moeten lopen. En misschien komt er nieuw vlees, maar hoeveel? Zie jij Wenger een topspits, een top cvm en een top cv kopen? Dat is namelijk wat we nodig hebben. Mijn eerste drie namen zijn Aubameyang, Thiago Motta en Thiago Silva. Thiago Motta, omdat we in Coq al een jonge top cvm hebben en Motta is al op leeftijd, maar nog boordevol kwaliteit en ervaring. Vorige zomer noemde ik zijn naam ook al. Thiago Silva moet gaan inzien dat de Franse competitie niets is voor hem en de CL ook niet gaat winnen met PSG. Zou het zonde vinden dat zo een wereld cv alleen voor Milan en PSG is uitgekomen zonder echte gloriejaren te kennen. Niet dat hij bij Arsenal meer kans heeft op dit moment, maar met die drie aankopen komen we zeker dichtbij. Daarnaast de uitdaging en natuurlijk de Premier League.

22 april 2016 om 11:01

Ik zie Wenger Xhaka halen en dat houdt het op denk ik. Hij gaat ons wel nog warm maken met verschillende verhaaltjes, maar dat is het.

Aubameyang, Motta en Thiago Silva zouden geweldig zijn, maar dat gaat nooit gebeuren. Aubameyang kan naar elke topclub en zal ook enorm duur zijn. Motta is misschien wel te doen en Thiago Silva zal ook belachelijk duur worden en wss onhaalbaar. Maar goed, proberen moet sws.

22 april 2016 om 19:11

Ja maar enige versterkingen die ons kunnen helpen zijn wereldtoppers en die kosten nou eenmaal veel geld.

22 april 2016 om 20:22

Klopt, maar ik blijf erbij dat je geen kansloze en idiote bedragen moet uitgeven. 90 mln voor Aubameyang is gewoon teveel.

22 april 2016 om 03:34

Ik herinner me nog een quote die een van de fans zei bij ArsenalFansTV en hij zei: Als Frankrijk Giroud meeneemt naar het EK, Frankrijk zal t niet winnen XD

Beste pot van Sanchez dit seizoen. Giroud was waardeloos op de laatste 5 minuten na icm Campbell. Ramsey was niet slecht, maar zijn handelingssnelheid is echt om te huilen als je wekenlang Elneny ziet spelen. Mert speelde gewoon goed. Wat mij blijft dwarszitten is hoe Wenger omgaat met Campbell. Laatste vijf minuten samen laten invallen met Walcott, echt schandalig. Hoe Campbell sowieso wordt behandeld de laatste maanden is ronduit schandalig. Vandaag ook weer als een beest ingevallen, maar toch zal Walcott de eerstkomende wedstrijd als eerst mogen invallen. Ik ben het nog steeds zat.

21 april 2016 om 22:47

Ja ik vroeg het me ook al af. Die Campbell is echt een beest in wording en als Wenger zo met hem blijft omgaan zie ik hem nog wel vertrekken. Zou eeuwige zonde zijn.

21 april 2016 om 22:47

Volledig mee eens, de dreiging die campbell al bracht met zijn schaar en het shot dat rakelings naast vloog is vele malen groter dan dat continue gedraai en gekap van walcott.

21 april 2016 om 22:48

Walcott kapt niet, hij struikelt gewoon steeds net niet.

21 april 2016 om 22:48

Giroud liet af en toe wel weer zien dat hij geweldig kan zijn als kaatser. Pure klasse af en toe. Maar goed, dat is niet genoeg.

Ramsey is frustrerend en doet nog altijd te moeilijk. Hij wil zelf scoren of in de schijnwerpers staan met een geweldige assist ofzo. Campbell is ook belachelijk. Ik snap daar echt geen zak van, al is het algemeen bekend dat Wenger lievertjes heeft en we weten ook dat dit de jongens zijn die van jongs af aan bij Arsenal zijn 'opgegroeid'. Daardoor is die man ook niet objectief.

21 april 2016 om 22:50

Giroud is 1 van de betere spitsen als het om kaatsen gaat, maar helaas gaat het om scoren en dreigend zijn in de 16. Laatste twee doet hij met periodes, maar nooit lang genoeg om prijzen te winnen.

21 april 2016 om 22:51

Inderdaad. Blijf het enorm zonde vinden, want hij past qua kaatsen perfect in het combinatiespel.

Toch opvallend zo'n lerg stadion bij arsenal. Gisteren ook al veel lege zitplaatsen bij United waar het normaal ook altijd uitverkocht is. Zal het dan toch aan beide managers liggen?

21 april 2016 om 22:50

Nee ligt aan de dag daarnaast zijn de stadions nooit op en top vol zoals men wil doen geloven.

21 april 2016 om 22:52

Vandaag toch echt omdat ze een statement wouden maken. In het weekend is het altijd vol, door de week kunnen er lege plaatsjes zijn ja, maar ook dat valt goed mee.

21 april 2016 om 23:42

Ik heb afgelopen jaar door heel Engeland zo'n 10 wedstrijden bezocht en elke keer was het een uitverkocht huis, op 1 doordeweekse wedstrijd na. Het is dus echt wel altijd zo vol als men denkt, alleen denk ik dat het doordeweeks voor velen lastig is om te gaan.

De PL is ondanks alle financieele mogelijkheden toch in verval

21 april 2016 om 22:49

Leg uit.

21 april 2016 om 22:54

Hij heeft dat andere artikel waarschijnlijk nog niet gelezen.

21 april 2016 om 22:58

In verval? Juist niet, dit jaar was een dip, maar komend seizoen zie ik alle topploegen weer sterker worden.

Nou, ik weet niet hoeveel lege stoelen er waren, want ik heb de wedstrijd niet gezien, maar op Old Trafford was het eergister ook aanzienlijk rustig. Het is toch niet zo raar dat veel mensen liever niet de moeite nemen om op een doordeweekse avond naar een relatief onbelangrijke competitiewedstrijd te gaan kijken? Dat gebeurt in alle competities in een midweekse speelronde, dat het wat rustiger is dan in het weekend, dus om er meteen een protest achter te gaan zoeken, vind ik wat kort door de bocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren