Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opstelling Twente voor hete Europese avond bekend; Ünüvar op de bank

Laatste update:

De opstelling van FC Twente voor het duel met Hammarby in de tweede voorronde van de Conference League is bekend. De ploeg van trainer Joseph Oosting verdedigt in de return in Zweden een 1-0 overwinning, die afgelopen week dankzij een treffer van Sem Steijn behaald werd. Ten opzichte van de heenwedstrijd in Enschede voert Oosting geen wijzigingen door. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt in de Stockholm Arena en de ontmoeting is te zien op Veronica.

Onder de lat staat Lars Unnerstall die voor zich een viermansachterhoede heeft staan die bestaat uit Joshua Brenet, Mees Hilgers, Robin Pröpper en Gijs Smal. Op het middenveld moeten Michal Sadílek en Mathias Kjølø voor de controle zorgen en is Steijn de meest vooruitgeschoven man. Laatstgenoemde besliste het duel een week eerder.

Het gaat al een week nergens anders over in Enschede en omstreken. Wel supporters, geen supporters. De return tegen Hammarby wordt hoe dan ook een van de meest beladen potjes van de afgelopen jaren, weet ook Oosting. "Twente heeft een geweldig seizoen gehad en zichzelf beloond met Europees voetbal. Dan wil je daarin ook zo ver mogelijk komen. Alleen gaat het nu vooral over randzaken, laat ik het zo maar noemen. En dat is jammer."

In de voorhoede is er opnieuw een basisplaats ingeruimd voor Daan Rots. De buitenspeler krijgt, zolang er geen vervanger is gevonden voor de naar VfL Wolfsburg vertrokken Václav Cerny, het vertrouwen van Oosting. Vlap is opnieuw de gelegenheidslinksvoor. Manfred Ugalde gaat in de spits op jacht naar zijn eerste officiële treffer van het seizoen, terwijl zomeraanwinst Naci Ünüvar wederom genoegen moet nemen met een plek op de bank.

Opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Sadilek, Kjølø, Steijn; Rots, Ugalde, Vlap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alle ballen op Daan Rots in de branding. Onze steun en toeverlaat! Cote!!

3 augustus 2023 om 19:06

Waarom krijgt die Rots nog de voorkeur tov Taha? Die kan er echt helemaal niks van.

3 augustus 2023 om 19:17

Taha heeft helaas nog niet veel klaargespeeld. Verwacht eigenlijk dat hij volgend seizoen pas echt aan bod gaat komen.

3 augustus 2023 om 19:28

Jammer dacht dat die Taha wel een leuke speler was. Verder kom op Twente, afmaken die gasten!

Hier ga ik eens even lekker voor zitten. Hoop dat Twente schittert en het gewoon weer over voetbal kan gaan ipv bijzaken buiten het veld.

Kom op Twente!

Kom op TWENTE aanpakken dat doorgedraaid zooitjee

Gok(hoop) op een snelle goal en dan moeten die Zweden komen en gaan dan lekker de boot in
1-4

Hup Twente! Alleen al om de fans van die Zweden, smerig gedrag.

3 augustus 2023 om 20:49

Pff er lopen ook een aantal bloedzuigers op het veld hoor. En dan het vertikken die bal even uit te spelen. Maar zag volgens mij net ook Zlatan op de tribune. Er zal daar dus wel iets in het water zitten waarvan je borderline trekjes gaat vertonen..

Cote. Deze moeten we echt winnen.

Waar wordt deze wedstrijd op uitgezonden?

3 augustus 2023 om 19:07

Veronica.

3 augustus 2023 om 19:10

Thanks!!

Jammer dat Unuvar niet speelt. Ga er sowieso wel even voor zitten, Al lang blij dat het voetbal weer begint! Succes Twente, maak die gasten daar maar flink in!

Cote! Verliezen is geen optie.

Gekke titel.. want Unuvar hadden we in de basis verwacht? Alle voor de clicks..
En waarom werkt live meepraten al enige tijd niet meer via de app?

3 augustus 2023 om 20:00

Unuvar is wel constant in zijn acties, vorige week 3x geprobeerd een man voorbij te komen en 3x de bal kwijt.

Nog steeds werkt live meepraten niet. Is vz op vakantie ofso?

3 augustus 2023 om 20:57

Heel irritant.

Wat is dit voor kloten app. Topics die ik niet kan openen, kan niet reageren in live topics. En als het nou een keertje gebeurt,nee,heb dit probleem elke dag.

Gaat Twente nog iets doen aan de buiten posities of vinden ze het wel allemaal goed zo? Heel het jaar keihard gestreden voor Europees voetbal en het straks zomaar vergooien omdat je niet tijdig hebt gehandeld op de transfermarkt. Zou zo zonde zijn als Twente de groepsfase straks niet weet te halen.

3 augustus 2023 om 21:39

Gun het Twente wel, maar wat spelen ze slordig. Niveau valt me tegen, wie moet er bij Twente scoren? Misschien onze Ricky

Is toch harder dan gedacht, doorkomen in Europa. Deed Vitesse wel

3 augustus 2023 om 21:55

Jaaaaa,jou cluppie doet het altijd heeeeeel erg goed in Europa. Ze mogen zo vaak Europa in,proest.

3 augustus 2023 om 22:05

Anderlecht, Rapid Wien, Spurs.... maar Hammerby is lastig, snap ik

Raar dat je niet live kan meepraten bij deze wedstrijd. Ik kom net thuis, schakel in en Twente scoort. Zou toch leuk zijn om de reacties van Twente fans te zien. Jammer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren