Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opsteker voor Advocaat: ‘fan favourite’ tekent nieuw vijfjarig contract

Laatste update:

Lee Cattermole heeft donderdag een nieuw vijfjarig contract getekend en ligt nu tot de zomer van 2021 vast bij Sunderland. De 27-jarige verdedigende middenvelder wordt op de website van the Black Cats omschreven als een ‘fan favourite.

/

“Lee is de nestor van deze ploeg. Hij is een motivator, een leider en een pijler onder het succes van het team. Het is heel belangrijk voor de club om zeker te weten dat hij nog jaren blijft”, zegt manager Dick Advocaat. Cattermole speelde vorig seizoen 28 wedstrijden in de Premier League en heeft bijna 150 duels voor Sunderland achter zijn naam staan.

De voormalig Engels jeugdinternational werd in 2009 overgenomen van Wigan Athletic en verlengde zijn contract in oktober 2012 tot volgend jaar zomer. Cattermole heeft nu dus een handtekening gezet onder opnieuw een verbeterd contract.

Is Sunderland het plafond voor Lee Cattermole, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De enigste sterke wedstrijden van Sunderland afgelopen seizoen waren wedstrijden waarin Cattermole lekker bezig was met stofzuigen vond ik over het algemeen. Goede speler voor Sunderland.

Stofzuigen in het voetbal is wel mooi om te zien, thuis wat minder

2 juli 2015 om 15:38

Cattermole is een echte Engelse speler met een over mijn lijk mentaliteit. Hij is een leider en gaat altijd voorop in de strijd. Zweept ook het team op en kan een als het nodig is even laten weten wie de baas is. Echt een hele nuttige speler voor Sunderland.

Deze kerel kan alleen maar trappen uitdelen en hard schreeuwen. Voor de rest tikt hij elke bal breed en ziet wel wat er gebeurt.

2 juli 2015 om 15:24

Dat soort spelers heb je nodig als je elke wedstrijd moet vechten voor de punten

2 juli 2015 om 15:33

Heerlijk toch

2 juli 2015 om 15:43

goed nieuws voor sunderland.

2 juli 2015 om 16:19

Nee, niet echt een speler voor Arsenal Maar oh zo belangrijk voor degradatiekandidaat Sunderland.

2 juli 2015 om 18:40

Je praat alsof het een tool is die niets kan. Heb hem heerlijke tackles zien maken.

Deze kerel speelt op het randje en zweept de rest op, zou een passendere uitspraak zijn.

Een speler die sommige technische huppeltrutjes het leven zuur maakt en hun elke bal breed laat spelen

'cattermole speelde vorig seizoen 28 wedstrijden in de Premier League' de overige 10 wedstrijden was hij zeker geschorst Deze notoire kaartenpakker zal minmaal 4 wedstrijden geschorst zijn per seizoen.

Goed nieuws voor Cattermole zelf. Nog vijf jaar langer in de EPL te bewonderen en dus grote kans dat hij het 'meeste kaarten record aller tijden' gaat pakken.

2 juli 2015 om 16:41

De kans is groot dat Costa dat record daarna weer breekt. Ieder team heeft wel een speler, die af en toe over de schreef gaat. Ja, ook Arsenal in de naam van Flamini.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren