Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opponent gelooft in stunt tegen Ajax: ‘Dan spelen ze alweer voor de CL’

Laatste update:

Zaterdagavond ontvangt Fortuna Sittard in eigen huis Ajax, de huidige nummer twee van de Eredivisie. De promovendus ziet kansen om te stunten tegen de Amsterdammers, zegt René Eijer. De trainer van de Limburgse club wijst onder meer op het drukke speelschema van de ploeg van Erik ten Hag.

Eijer ziet dat het steeds beter gaat bij het merendeel van zijn spelers. "Je ziet het aan de beleving en het plezier bij die jongens. En je weet nooit hoe Ajax hier naartoe komt. Een paar dagen later spelen ze alweer voor de Champions League", doelt Eijer in gesprek met De Limburger op de uitwedstrijd tegen Bayern München in het miljardenbal.

Buiten de langdurig geblesseerde spelers heeft Eijer geen last van personele problemen. Aanvoerder Wessel Dammers, Andrija Novakovich en Jorrit Smeets zijn 'gewoon' van de partij als Fortuna het opneemt tegen Ajax. Eijer hoopt ook op de steun van het thuispubliek. "Het zit bomvol. Dat maakt het alleen maar mooier", besluit de oefenmeester.

Wat verwacht jij van Fortuna Sittard-Ajax?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel met beide benen op de grond blijven staan natuurlijk. Als Ajax punten verspeelt tegen Fortuna, zal dat enkel door Ajax zelf komen. Er moet wel heel erg veel misgaan, wil Fortuna er met 1 of meer punten vandoor gaan.

28 september 2018 om 16:36

Het wordt echt geen makkie. Fortuna scoort makkelijk en heeft het PSV (je weet wel waar we 3-0 van verloren) heel lastig gemaakt.

28 september 2018 om 16:37

PSV verspeelde er ook bijna punten tegen. Degradatiekandidaten (promovendi) uit zijn altijd bananenschillen. Ik weet nog dat Feyenoord in het kampioensjaar uit verloor bij Go Ahead (het team dat stijf onderaan stond en uiteindelijk rechtstreeks degradeerde), om nog een recent voorbeeld te pakken. Die teams geven alles tegen een topclub en het blijft inderdaad altijd lastig als je vlak daarna CL moet spelen. Je moet als topclub dan balanceren hoeveel krachten je nodig hebt tegenover hoeveel je er kan sparen en dat tegenover het feit dat de thuisclub met alle krachten zal smijten, omdat ze tot de volgende speelronde geen verplichtingen hebben.

28 september 2018 om 18:02

@sirius; Dat dacht PSV ook. Tot nu toe is Fortuna de enige ploeg die een punt had verdiend tegen Psv, Ajax zal er gewoon met zn volle verstand bij moeten zijn willen ze niet tegen puntverlies aanlopen

Tja, wat moet hij anders zeggen?
Ik mag alleen hopen dat hij zich beseft dat de realiteit anders zal uitpakken...

Pas maar op. Fortuna heeft een goede ploeg en heb ze vorige week gezien
tegen Willem II. Mooie wedstrijd en prachtige uitslag 4-4.

28 september 2018 om 16:50

Als je 4 tegen krijgt tegen Willem 2 dan scoort Ajax er zkr 6

28 september 2018 om 16:59

Dat is wel gebleken en weet je nog dat Willem II zelfs won in Amsterdam?

28 september 2018 om 17:20

Beco.. Dat was 2 jaar geleden.. van dat elftal is alleen Onana nog over..

28 september 2018 om 16:57

Willem 2 blijft zelfs met 3-4 na al 2 keer een voorsprong weg te hebben gegeven lekker naief aanvallen.

Ik denk dat Ajax gaat verliezen. Fortuna verkeert in uitstekende vorm en is al 4 wedstrijden ongeslagen.
Ajax verkeert in een crisis na de oorwassing van vorige week.

28 september 2018 om 17:07

Crisis maakt de buitenwacht ervan. Hoe het met de ploeg verkeert moet zondag en komende wedstrijden blijken

28 september 2018 om 17:21

Jij hoopt* dat Ajax gaat verliezen, dat is iets anders. Natuurlijk verkeert Ajax niet in een crisis, ze hebben 1 officieel duel verloren van dit seizoen tot dusver, geen reden voor paniek, doe toch niet zo gek. Fortuna zit in een aardige flow inderdaad maar normaliter zal Ajax gewoon winnen daar. Als PSV 1 pot verliest en ze moeten daarna naar Emmen zeg je toch ook niet ineens: ik denk dat ze gaan verliezen want PSV zit in een crisis. Stemmingmakerij noem je dat.

28 september 2018 om 20:35

@SanderKoevoets
Nee ik denk echt dat ze verliezen.
Ik vind Ajax dit seizoen nog niet overtuigend voetballen. Alles is op individuele kwaliteit van Ziyech en Tadic. Ik denk dat deze twee in een vormdip zitten en geforceerd gaan lopen voetballen om iets recht te zetten.
Ik ben echt teleurgesteld in Tadic. Hij is gehaald voor de belangrijke wedstrijden en dan geeft hij niet thuis.
Zonde dat zo'n voetballer constant bij dr scheids loopt te mekkeren en zichzelf uit de wedstrijd praat.
Zou je niet verwachten van iemand die bijna 30 is.

28 september 2018 om 17:30

Of Ajax speelt (met de Ligt erbij) even de frustratie van zich af en staat gewoon met de rust al op 0-2 of 0-3. Ben erg benieuwd hoe Ajax voor de dag komt morgen.

Dik 200 kilometer verderop tegen een lastig ploegje. Kan best puntenverlies opleveren. Vertrouwen bij Ajax zal niet erg hoog zijn na zondag.

28 september 2018 om 17:36

Het is nog maar de vraag of het vertrouwen een deuk gekregen heeft. Als ik ten Hag hoorde naar de wedstrijd (in de CL hebben wij gewonnen, dus wij zijn wel heel goed). Onderschatting van de tegenstander en overschatting van haar eigen kwaliteiten kan wel eens het grootste risico zijn.

28 september 2018 om 22:34

Komop zeg, eerst psv onderschatten en nu Fortuna gaan overschatten?

Het kan aardig spoken in Sittard ! Leuke open wedstrijd maar dat is helaas ten voordele van ajax ben ik bang ;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren