Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opnieuw contractnieuws uit De Kuip: 'We verwachten veel van hem'

Laatste update:

Feyenoord is druk bezig met het verlengen van contracten van talenten die in de toekomst belangrijke spelers voor het eerste elftal zouden kunnen worden. Na Rick Karsdorp, Bart Nieuwkoop, Calvin Verdonk, Dylan Ventte en Jordy Wehrmann is het vrijdag de beurt aan Jari Schuurman: de jeugdinternational gaat tot medio 2020 bijtekenen.

De huidige verbintenis van de achttienjarige Schuurman loopt in de zomer van 2017 af, maar er is een akkoord bereikt over drie extra jaren. “Ik ben heel blij dat we eruit zijn gekomen”, zegt Schuurman op de website van Feyenoord. “Ik voel me op mijn plek bij Feyenoord, krijg hier veel vertrouwen van de trainers en de clubleiding. Bovendien leer ik ontzettend veel in mijn eerste jaar bij de A-selectie. Als alles zo positief is en de club komt met een voorstel voor een contract tot 2020, zeg je geen nee. Dit voelt heel goed.”

Schuurman traint al dagelijks mee met de selectie en hoopt snel zijn officiële debuut te mogen maken. “Wij zijn heel blij dat we Jari voor de komende jaren aan ons hebben weten te binden”, zegt technisch directeur Martin van Geel. “Hij is een talentvolle speler, een aanvallende middenvelder met scorend vermogen. We verwachten veel van hem in de toekomst.”

Verwacht jij veel van Jari Schuurman?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede zaak voor feyenoord, heb hem jammer genoeg nog nooit zien spelen. Iemand een korte samenvatting?

27 november 2015 om 16:47

Goede techniek; erg gedreven en een jongen die geen rare dingen doet. Zo zou ik hem omschrijven; maar ik zie hem uiteraard ook niet dagelijks voetballen.

27 november 2015 om 19:31

Als je hem nog nooit hebt zien spelen, waar basseer je dan je menig op of het een goede zaak is of niet?

27 november 2015 om 20:27

Omdat hij te boek staat als groot talent misschien en dus Feyenoord wellicht wat leuks kan brengen?

Hij liet in de voorbereiding (toen hij wel de kans kreeg (uiteraard)) mooie dingen zien. Hopelijk mag hij dit seizoen al minuten maken in het eerste.

Iedereen roept maar om een vervanger voor Vilhena, maar hebben we die al niet in huis met deze jongen?

De huidige verbintenis van de achttienjarige Schuurman loopt in de zomer van 2017 af,
maar er is een akkoord bereikt over drie extra jaren. Ik ben heel blij dat we eruit zijn,
gekomen zegt Schuurman. Weer een van de talenten die ze vast leggen goede zaak.

@neutralefab123 wat je weergeeft in je reactie.
Ik heb hem jammer genoeg ook nog nooit zien spelen.

Samen met nouri van ajax de twee grote talenten die eraan gaan komen binnen nu en 2/3 jaar !

27 november 2015 om 17:32

Die Van de Beek schijnt ook een groot talent te zijn. Is echter altijd afwachten wat ze nou echt brengen, hopelijk kunnen ze de stap maken van de jeugd naar het eerste elftal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren