Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijke wens Terry: ‘Ik hoop dat ik niet terugkeer in het team’

Laatste update:
/

John Terry moet dit seizoen genoegen nemen met een reserverol bij Chelsea. De 35-jarige verdediger baalt ervan dat hij op een zijspoor is geraakt onder manager Antonio Conte, maar kan ook begrip opbrengen voor de keuze van de trainer. Terry ziet dat het goed gaat met Chelsea en schikt zich daarom in zijn nieuwe rol.

Terry kwam dit seizoen pas vijf keer in actie voor the Blues, waarvan vier duels als basisspeler. "Het klinkt misschien gek, maar als ik niet terugkeer in het team dan betekent het dat Chelsea aan het winnen is”, aldus Terry volgens de Daily Mirror . “En als we zo weinig doelpunten tegen krijgen als nu, dan betekent dat misschien wel dat we kampioen worden. Ik hoop daarom dat ik niet terugkeer in de basis, want we zijn nu goed op weg.”

Ook afgelopen zaterdag deed Terry niet mee met Chelsea. Zonder de verdediger won de koploper van de Premier League met 2-1 van Tottenham Hotspur.

Is John Terry bezig aan zijn laatste seizoen bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie dit als een hint naar zijn afscheid. Het is altijd een goede verdediger geweest en ik zal nooit snappen waarom hij bij Engeland is gestopt. Maar ik hoop dat Chelsea kampioen wordt zodat hij een waardig afscheid krijgt.

27 november 2016 om 15:18

Ik denk ook dat hij na dit seizoen stopt en dat samen met lampard assistent van Conte worden

27 november 2016 om 15:25

Afscheid had alles te maken met de zaak rondom zijn 'racial abuse' zaak jegens Anton Ferdinand. Nadat de zaak voor de rechter opgelost was, ging de FA toch door met een mogelijke schorsing en hierna luidde Terry zijn internationaal pensioen is.

En terecht. Hij zegt hier gewoon dat Chelsea belangrijker is dan John Terry. En ik kan hem hier geen ongelijk geven. Bovendien is hij zelf ver aan het einde van zijn carriere en kan hij gewoon niet meer alles spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren