Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijke wending: Valdés kan transfer vergeten

Laatste update:
/

De overgang van Víctor Valdés van Barcelona naar AS Monaco is (voorlopig) van de baan. Marca maakte donderdagochtend nog melding van een succesvolle medische keuring van de doelman, maar de club meldt later op de dag in een officieel statement dat Valdés de test niet heeft doorstaan. Hij zou transfervrij overkomen uit Catalonië.

Vicevoorzitter Vadim Vasilyev bracht naar buiten dat het aantrekken van de Spaans international echter als te risicovol wordt beschouwd. Valdés raakte eind maart zwaar geblesseerd aan zijn knie en kan waarschijnlijk pas in november zijn rentree maken. Dat gebeurt echter niet in het shirt van Monaco. "Hij is geblesseerd en wordt niet gecontracteerd", luidt het.

Die plotselinge wending is opvallend, aangezien de nummer twee van de Ligue 1 al langere tijd op de hoogte was van het blessureleed bij de 32-jarige sluitpost. Of er behoudens het euvel aan zijn knie nog andere fysieke ongemakken aan het licht zijn gekomen, is dan ook de vraag. Valdés blijft door de afwijzing clubloos en zal de komende maanden verder moeten zoeken naar een nieuwe werkgever.

Denk jij dat Víctor Valdés nog een nieuwe club gaat vinden deze zomer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu is het de kans voor Peter Cech!

3 juli 2014 om 16:12

Gewoon wachten op december, en dan naar monaco gaan

Hmm, verhaaltje Matavz dit?

Het lijkt me dan dat ze bij Monaco misschien wel voor Ochoa gaan?

3 juli 2014 om 15:36

Nee matavz was niet geblesseerd.

3 juli 2014 om 16:47

nee maar t gaat er om dat ze iets verzinnen om er maar van af te komen... Die rijke stinkerds achter die club die hangen alleen maar voor de tv en die werden net als de rest van de wereld waarschijnlijk best enthousiast van het optreden van Ochoa. Dus alsof het een spelletje monopolie is zeggen ze de transfer nu af en zou het me niks verbazen als ze voor Ochoa gaan. Hij zit namelijk al in Frankrijk dus zal ook weinig moeite hebben om aan te passen...

Waarschijnlijk gewoon een excuusje om plots nog eventjes wat miljoenen binnen te houden.

Niet leuk, maar het werkt wel.

3 juli 2014 om 15:04

Hoezo miljoenen binnenhouden? Hij komt transfervrij over. Die eventuele tekenpremie en weet ik veel wat valdes krijgt daar zullen ze in Monaco niet van wakker liggen.

3 juli 2014 om 15:24

Ik denk dat dit zeker invloed op zijn tekenpremie zal hebben en de eigenaar van Monaco blijft een erg goede zakenman.

Én geef hem eens ongelijk, waarom nu een contract geven als hij de eerste paar maanden niet eens kan spelen? Dan kun je toch net zo goed een paar maanden wachten?

3 juli 2014 om 15:43

En waar zou valdes dan geen andere club gevonden hebben, zijn genoeg clubs waar hij zo terecht kan.

3 juli 2014 om 16:05

Ben ik benieuwd welke clubs dat zijn en waar hij zelf ook graag wil spelen, hij heeft nogal een salariseis.

Waarschijnlijk gaan ze vol voor chech, is ook wel te begrijpen. Hadden monaco en valdes niet een voorcontract? Of was dat een gerucht van de media?

3 juli 2014 om 16:42

Gerucht

Nou Valdès, nu gooi je mooi je eigen ruiten in jongen.. Had nu toch gewoon dat één-jarig contract getekend dat Barca je aanbood, dan had je nu niet zo'n problemen gehad en had je op je thuisbasis rustig aan je herstel kunnen werken!

3 juli 2014 om 17:08

Misschien kan die alsnog een eenjarig contract tekenen bij Barcelona. Om vervolgens een paar maanden aan zijn herstel te werken en dan te fungeren als 3de doelman achter Ter Stegen en Bravo?

3 juli 2014 om 18:17

Als staff van barca zou ik hem nu hoogstpersoonlijk de rug toekeren.

Nou dat opent de deur voor Petr Cech!
Wie anders moeten ze nemen Monaco? Een club met grote ambities...

Jammer voor Subasic en Sergio Romero, maar Monaco moet toch echt door selecteren willen ze een aanval op PSG doen. Het aantrekken van een versterking in iedere linie is dan geen overbodige luxe, helemaal niet als Rodrigues en/of falcao weggaan.

Cech is aangeboden en nu gaan ze daarvoor?

Vreemd verhaal... lijkt me toch dat van te voren duidelijk was dat hij met zo'n blessure niet door de medische keuring zou komen of zie ik dit verkeerd?

3 juli 2014 om 15:28

Er zal waarschijnlijk naar de gekwetste knie zijn gekeken en op basis van die resultaten besloten zijn dat het herstel of niet voorspoedig genoeg loopt, of dat het gewricht in de ogen van de arts niet goed geneest en dus teveel risico meeneemt. Dus ook met de blessure had Valdes door de keuring heen kunnen komen.

Of het handig is? Nee, niet echt. Zeker ook niet van Valdés. Die had eieren voor zijn geld moeten kiezen en zijn contract bij Barcelona verlengen met 1 seizoen. Had hij in alle rust in een vertrouwde omgeving 'betaald' kunnen herstellen. Nu is hij contractloos en zit hij zonder inkomsten. Neit dat we medelijden moeten hebben met de 6 miljoen per jaar, maar niets verdienen is voor niemand leuk.

Dit had je wel kunnen verwachten toch? Als hij straks fit is komt hij gewoon bij een goede club terecht

Hahaha bij het vorige bericht zei ik nog als grap dat hij de test niet zou doorkomen, maar dat is nu realiteit geworden

Met die knieblessure hadden ze natuurlijk geen rekening gehouden...

Leuk voor ze heb al helemaal geen sympathie voor as Monaco . Een leeg stadion topclub haha laat me niet lachen ... twee ze verzieken de franse ligue 1door dat achterlijk koopgedrag waardoor saint ettiene Marseille lyon en Bordeaux giga veel inkomsten mislopen omdat ze geen cl spelen en dat komt inderdaad door psg en monaco ... ik hoop dat de goeie tijden van lyon Marseille en saint ettiene herleven .

Eigen schuld van Valdes. Hij dacht dat ie ondanks dat ie pas na de winteratop fit is zo goed is dat meerdere clubs zijn barcasalaris zouden verpulveren. Helaas. Ook geen wereldtop overigens.

Hoe bedoel je slecht gemanaged. Van basiskeeper bij een van de beste clubs van de wereld.. Waar hij overigens niet weg hoefde.. Naar clubloze huurling die nu als een medisch risico wordt gezien.

Redelijk rampzalig allemaal!

Het is in mijn ogen vrij logisch dat je niet door een medische keuring heenkomt als je knie naar de tering is. Maar goed, waarschijnlijk halen ze hem binnen zodra hij weer kan trainen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren