Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Opmerkelijk bericht uit Spanje: 'Kaká aangeboden bij Barcelona'

Laatste update:

In de Major League Soccer zit men in de play-offs voor de landstitel en het seizoen is dus bijna voorbij. Na de jaarwisseling kunnen verschillende spelers uit de Verenigde Staten terugkeren naar Europa, waar zij op huurbasis een paar maanden voor een nieuwe club kunnen gaan spelen. Als we de geruchten mogen geloven, kan Kaká straks een wel heel opvallende overstap maken.

/

De Catalaanse krant SPORT claimt dat de voormalig wereldvoetballer van het jaar is aangeboden bij Barcelona. De zaakwaarnemer van Kaká zou contact hebben gehad met Ariedo Braida, die de middenvelder in het verleden nog naar AC Milan haalde en momenteel werkzaam is voor Barcelona. Kaká, inmiddels 33 jaar oud, zou ervoor kunnen zorgen dat Neymar, Lionel Messi en Luis Suárez wat rust zouden kunnen krijgen in de eerste maanden van 2016.

Een overstap van Kaká naar Barcelona zou erg bijzonder zijn, aangezien de Braziliaan in het verleden nog vier seizoenen onder contract stond bij Real Madrid. Bij de Koninklijke wist hij zijn vorm van zijn beste periode bij Milan echter nooit terug te vinden. Orlando City doet overigens niet mee aan de play-offs; Kaká en co eindigden als zevende in de Eastern Conference van de MLS.

Barcelona zou Kaká goed kunnen gebruiken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een f*cking bullshit weer zeg...

Liever niet, ik bekijk regelmatig wedstrijden van hem en hij zou echt niet mee kunnen lopen met Barca plus we heb en zat talenten die een kans verdienen.

Voor een half jaar op huurbasis zou dit misschien niet slecht zijn.
Maar niet voor langer natuurlijk, Kaka is al vrij oud, en heeft bij Real laten zien dat hij geen wereldtop meer is.
Maar voor in de mindere wedstrijden zou hij goed zijn om Iniesta rust te kunnen geven.

6 november 2015 om 14:11

Dan kunnen ze beter de jonge talenten de kans geven ipv deze ouwe wous.

6 november 2015 om 14:23

Die jonge spelers zijn niet goed genoeg.
Er wordt vaak overdreven met die jeugdspelers.
Er kunnen niet bij elke generatie toppers bij zitten.
Iedereen wou maar meer speeltijd voor Munir en Sandro, maar ze voegen totaal niks toe.
Er zit momenteel gewoon niks goed bij de B kern.
Tenzij Samper, maar zelfs hij is niet goed genoeg.

6 november 2015 om 14:32

Daar geloof ik niet in; La Masía heeft ondanks het vertrek van een aantal uitstekende jeugdtrainers nog steeds het vermogen spelers voor het eerste elftal te produceren. Er ligt echter wel een probleem bij Luis Enrique, die op z'n zachtst gezegd vreemde keuzes maakt als het gaat om jeugdspelers. Gerard Gumbau prefereren boven Sergi Samper is het bekendste voorbeeld, maar het uitblijven van kansen voor Grimaldo is ook een geval op zichzelf.

Wat betreft het B-elftal; die zullen zich eerst moeten bewijzen door zich weer naar de Segunda Division te voetballen. Pas dan kunnen we zien hoeveel talent er daadwerkelijk in die jongens zit. Sergi Samper wordt op dit moment omgeturnd tot centrale middenvelder en zal ongetwijfeld z'n kans krijgen op het moment dat Enrique daar klaar voor is; wat mij betreft kan dat niet snel genoeg zijn!

6 november 2015 om 14:39

Van Munir dachten ze ook dat het een groot talent was, echter bewijst hij het tegendeel.
Niet in elke generatie zitten er goede jeugdspelers bij.
Sommigen denken precies dat Barca als je bij Barca in de beugd hebt gespeeld, dat je automatisch een topper wordt.
er zit momenteel gewoon niet veel goeds bij de B team, en over de jongere generaties kun je niks zeggen omdat ze nog niet in aanmerking komen.
Ik vind ook dat dit bestuur teveel fouten heeft gemaakt, de verkeerde spelers verhuurd, en de mindere kansen gegeven.

6 november 2015 om 14:58

Toch moet ik zeggen dat Munir steeds beter begint te spelen; vaker een directe tegenstander uitspelen, uitstekende balaannames en vooral zijn passing is enorm verbeterd. Natuurlijk moet hij nog verbeteren in zijn effectiviteit voor het doel, maar denk wel dat hij van waarde kan zijn voor Enrique.

En natuurlijk wordt je niet automatisch een topper als je uit La Masía komt, ook als je wordt gezien als groot talent. En dat ben ik volledig met je eens; er wordt te vaak een verkeerde beslissing genomen over het verhuren van een spelen. Zo had Deulofeu nooit verhuurd moeten worden aan Sevilla en Adama nooit verkocht moeten worden aan Aston Villa bijvoorbeeld.

6 november 2015 om 15:10

Munir wordt niet optimaal gebruikt en daar zit nog veel rek in. Sandro is een leuke jeugdspeler voor een a twee jaar, maar daar houdt het op.

6 november 2015 om 14:24

Onzin hebben totaal niks straks komen Turan en vidal erbij. En verder gewoon de jeugd zoveel mogelijk kans geven.

Wat zou de meerwaarde van een speler als Kaká op dit moment nog zijn? Weet dat hij z'n vorm weer heeft gevonden sinds hij voor Orlando City uitkomt, maar dat zegt in mijn ogen nog niet zoveel. Spelers die hebben gekozen voor een competitie in Turkije of de Verenigde Staten beseften zich waarschijnlijk dat ze op sportief vlak niet meer genoeg konden brengen en dus met dollartekens in hun ogen een keuze hebben gemaakt. Zulke spelers moet Barcelona niet meer aan willen trekken, dan heb ik liever dat een speler als Adama Traoré terugkeert; hij zou meer toevoegen dan Kaká, David Villa of Robin van Persie.

6 november 2015 om 14:34

Nou dat zie ik toch wel anders. De 3 spelers die jij noemt zijn nog geen 35 en kunnen zeker nog even mee. Ik durf zelfs te stellen dat ze alledrie meer zouden toevoegen dan Traore. Die jongen komt echt tekort voor Barcelona. Totaal niet te vergelijken met deze wereldspelers. Een heel seizoen in de basis lukt waarschijnlijk niet meer, maar als invallers de 2e competitie helft zouden ze niet misstaan.

6 november 2015 om 14:51

De vraag is natuurlijk wat Barcelona zich kan veroorloven en voor welke rol zo'n aanvaller gehaald zal worden. Luis Enrique heeft in mijn ogen behoefte aan een echte game-changer; iemand die vanaf de bank de tegenstander open kan breken. Niet iemand die even een wedstrijd tegen Getafe kan spelen (of iets dergelijks), daar heeft hij de beschikking over spelers als Sandro, Munir en vanaf januari Arda Turan. Adama Traoré kan met zijn snelheid en dribbels enorm veel gevaar stichten en liet dat in z'n eerste weken bij Aston Villa (voordat hij geblesseerd raakte) ook zien.

Natuurlijk is er een groot verschil tussen Adama en de wereldsterren in de herfst van hun carrière, maar denk dat de club meer behoefte heeft aan zo'n game-changer dan aan bijvoorbeeld Kaká.

6 november 2015 om 15:04

Ach ik denk dat Barcelona zich wel een huursommetje kan veroorloven hoor de tweede helft van het seizoen haha. En Traore is ook nog eens geblesseerd zeg je. Ik heb niks meer van hem vernomen inderdaad. Daarnaast deden Villa en Van Persie nog in behoorlijk wat wedstrijden mee op het hoogste niveau waarin ze ook scoorden voor de zomer. En wees nou even eerlijk, Sandro en Munir voegen echt helemaal niks toe. Leuke spelers, maar komen tekort.

Nu we het toch over dit onderwerp hebben (spelers uit de MLS huren) dan vind ik Drogba huren als stand-in van Benzema wel een goede!

6 november 2015 om 15:08

Denk dat Chelsea hem nu wel beter kan gebruiken zou ik niet eens raar van opkijken als Mourinho dat probeert, maar dat zal wel een extra druk op Costa geven.

Kaka is geen links-rechtsbuiten en al helemaal geen spits. Dus hoe kan hij hun vervangen??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren