Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Opa Gianni’ ontmoet Real Madrid: ‘We moeten geloven in een stunt’

Laatste update:

Real Madrid speelt woensdag in de Copa del Rey op bezoek bij Cultural Leonesa. Het is een onbekende club uit de Segunda División B, maar er staat wel een bekende speler onder contract. Het gaat om Gianni Zuiverloon, die door zijn ploeggenoten ‘opa Gianni’ wordt genoemd.

/

Zuiverloon kreeg geen nieuw contract bij ADO Den Haag en vervolgens dook hij verrassenderwijs op bij Leonesa. “Toen ik hoorde van de interesse was ik niet direct enthousiast, maar ik ben op de uitnodiging ingegaan en ben naar León gevlogen. Toen ik de stad en de faciliteiten op de club had gezien, was ik overtuigd”, legt Zuiverloon uit aan Marca.

De verdediger zegt dat hij stiekem hoopte op een terugkeer in Spanje. Hij besteedt ook aandacht aan de Spaanse topclubs, waarvan hij Real Madrid dus tegen gaat komen. “Barcelona besteedt erg veel tijd aan het positiespel, maar Real Madrid is meer impulsief. Santiago Bernabéu is ook een geweldig stadion, ik kijk ernaar uit om er te spelen. We moeten geloven in een stunt en de mensen in León een mooie avond bezorgen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man wat ben ik blij dat hij is vertrokken. Elke week opnieuw samen met Wormgoor die enorme fouten achterin. Nu gaat hij spelen tegen Real Madrid, als dat maar goed gaat!

Hoop dat hij iets aan zijn techniek heeft gedaan anders kan hij vanavond van dichtbij bekijken hoe het beter kan.

Heb op mijn bet gezet dat Real minimaal er 3 inschopt vanavond, dat moet wel goedkomen met Zuiverloon achterin

Moet normaal geen probleem zijn. Maar je weet nooit hoe de koe een haas vangt. Als Ronaldo zich gedraagt zoals zondag, dan worden er drie goals afgekeurd.

26 oktober 2016 om 16:53

Ronaldo zit niet bij de selectie, goed geprobeerd

26 oktober 2016 om 17:08

Beginnen eindelijk verstandig te worden daar!

26 oktober 2016 om 17:44

gewoon sparen voor de competitie. Daar heeft zijn vorm niets mee te maken denk ik.

26 oktober 2016 om 17:10

En hoe gedroeg hij zich dan? Jij gelooft nog steeds dat hij appelleerde voor buitenspel? Arme jongen toch. Als je Ronaldo een beetje kent (nee, ik bedoel niet persoonlijk), weet je dat hij altijd zijn hand in de lucht steekt na een belangrijke goal. Maar goed, je kraakt hem liever af. Zal me niet verbazen als je vannacht in je Messi pyjama onder je Messi dekbed kruipt.

27 oktober 2016 om 13:18

Uhm Ronaldo vind het ook gewoon vreselijk als een ander scoort? Heeft niks met voorkeur te maken lol, toen Benzema, bale en nu Morata scoorde liep hij er hoofdschuddend bij en had je zijn kop moeten zien. Hij wil gewoon altijd de held zijn, dus doe je Ronaldo onderbroek uit. Jij hebt gelijk, maar hij ook.

En waarom wordt hij Opa Gianni genoemd? Goed stuk man vz..

26 oktober 2016 om 18:33

Ik denk omdat ie de voetbalkwaliteiten heeft van willie nelson

26 oktober 2016 om 21:10

Blijkbaar is hij zo seniel dat hij niet meer weet in welk doel hij moet scoren....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren