Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Op dit moment is Balotelli lichtjaren verwijderd van de Ballon d'Or'

Laatste update:

Mario Balotelli is het seizoen goed begonnen bij zijn nieuwe club OGC Nice, maar volgens Fabrizio Ravanelli, oud-speler van Juventus, moet de Italiaanse spits nog veel harder werken om in de buurt te komen van het niveau van de besten ter wereld. Wanneer Balotelli kans wil maken op de Ballon d’Or, zal het volgens de oud-international van Italië nog stukken beter moeten, en dat voor een landurige periode.

/

Balotelli zat bij Liverpool op een dood spoor en trok naar Nice om daar zijn loopbaan nieuw leven in te blazen. Met zes doelpunten in alle competities is hij goed aan het seizoen begonnen. Maar volgens Ravanelli kan en moet het beter. “Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en zelfs Zlatan Ibrahimovic zijn niet alleen de beste spelers ter wereld omdat God ze veel talent heeft gegeven, maar vooral omdat ze zichzelf iedere dag opofferen”, aldus Ravanalli in gesprek met Omnisport.

“Een paar maanden geleden heb ik het boek van Novak Djokovic gelezen en ik was verbaasd. Ik begrijp nu waarom hij de nummer één van de wereld is. Hij traint veertien uur per dag”, vervolgt Ravanelli. “Dat moet Balotelli gaan inzien. De naam Balotelli is niet genoeg om de Ballon d’Or te winnen. Op dit moment is hij daar lichtjaren van verwijderd.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien moeten we eens ophouden met over Balotelli praten, iedereen heeft zijn mening klaar over die jongen. Laat hem gewoon lekker voetballen en na 1 a 2 seizoenen zien we het wel.

13 oktober 2016 om 09:23

Helemaal mee eens, Zoveel druk weer op die schouders van die jongen leggen. Laat hem nou eerst maar 2 seizoenen constant spelen

13 oktober 2016 om 12:07

Balotelli is degene geweest die over de Ballon d' Or heeft gesproken. Dat hij daar dan reacties op krijgt lijkt me logisch.

13 oktober 2016 om 14:39

Dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt en pas als ik mijn slechte resultaten enigszins heb weten te compenseren met stabiele prestaties ik weer voorzichtig omhoog durf te kijken.

13 oktober 2016 om 16:49

Natuurlijk kun je nog zeggen dat je die ambitie hebt. Maar dan moet je niet vreemd opkijken wanneer je daar dan reacties op krijgt.

Gelukkig is balotelli terug hoop dat hij dit niveau vast blijft houden.

Ballo gaat heel veel mensen doen versteld staan.

Nou ik kan je een ding zeggen. Hij gaat die prijs nooit winnen. Hij speeld nu op zijn niveau. Wellicht gaat hij nog een stapje maken maar wereldtop gaat hij nooit meer worden. Dat had hij nu al moeten zijn.
Hij is in zijn carrière tot nu toe alleen maar achteruit gegaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren