Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oorlog tussen Lovren en Ramos escaleert via Instagram Live

Laatste update:

Dejan Lovren en Sergio Ramos zullen niet gauw vrienden van elkaar worden. Na de wedstrijd tussen Kroatië en Spanje (3-2), donderdagavond in de Nations League, haalde Lovren via Instagram Live uit naar zijn collega en naar het elftal van Spanje. Zijn uitspraken volgen op eerdere woordenwisselingen tussen Lovren en Ramos in de media.

Lovren stond zijn volgers te woord in een livestream. "Ik gaf hem een goede elleboog", zei de Kroaat, waarbij hij het gebaar van een elleboogstoot maakte. "Haha, 3-2! Probeer nu nog maar eens te praten, maat. Het zijn een stel pussies." Lovren bedekte vervolgens het Spaanse vlaggetje op zijn shirt, zodat alleen het Kroatische zichtbaar was. "Alleen deze ploeg (Kroatië, red.) is het waard. Nu moeten we Engeland verslaan en afsluiten als bazen."

De woordentwist tussen Ramos en Lovren kent zijn oorsprong in uitspraken van Lovren, begin deze maand. De stopper van Liverpool beredeneerde tegenover Copa90 dat zijn vakgenoot van Real Madrid vaak als een van de betere verdedigers wordt gezien, omdat hij bij Real speelt en het zodoende minder opvalt als hij een fout maakt. "Als je dan een fout maakt, win je met 5-1 of 5-2. Niemand die dan maalt om de fout", zei hij.

Toen Ramos op de persconferentie voorafgaand aan het Nations League-duel werd gevraagd naar de uitspraken, haalde hij zijn schouders op. "Ik heb dit al vaker gezegd. Ik weet niet of dit soort dingen uit frustratie worden gezegd of om andere redenen", reageerde de Spanjaard. "Ik heb ook geen zin om te reageren op Lovren of iemand anders die graag op drie voorpagina's wil staan of de opening wil zijn van het nieuws. Iedereen moet zichzelf bewijzen op het veld."

Voor wie heb je meer sympathie in deze kwestie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo'n matige speler en dan zo'n grote bek hebben, het is toch wel heel bijzonder allemaal hoor. Lovren, mafkees die voorbijgestreefd is door een jonkie Joe Gomez doet er verstandig aan een toontje lager te zingen.

16 november 2018 om 11:39

Tja wk is echt naar zijn hoofd gestegen. Nee wacht CL finale sinds toen denkt ie echt dat hij DE man is. Ongelofelijk. Wat een figuur Haha ma snap hem wel, gomez en van dijk staan erin en is een bankspeler geworden en wenst niet jn vergetelheid te komen.

16 november 2018 om 11:46

De grootste clown van Liverpool maakt een van de beste verdedigers ooit belachelijk. Wat een grap. Lovren mag de veters niet eens strikken van Ramos.

16 november 2018 om 12:38

Amen,ongelooflijk dat hij deze discussie probeert in leven te roepen want het gaat helemaal nergens over en Ramos moet niet reageren en alleen naar zijn prijzenkast wijzen en laat Lovren daar maar op reageren. Zeer matige verdediger die blij mag zijn bij Liverpool te spelen wat ook geen misselijke club is alleen vergeleken met Real natuurlijk niet veel voorstelt. KWa prijzen dan. Lovren laat zijn ware kant nu zien en beaamt alleen maar wat heel wat denken. Wat een Pannekoek

16 november 2018 om 11:58

Het is allebei niet veel. Ramos moet het vaak van smerige overtredingen hebben. En lovren die heeft het behoorlijk hoog in zijn bolletje geloof ik.

16 november 2018 om 12:04

Het is allebei niet veel... de beste verdediger ter wereld waar je het over hebt... aanvoerder van spanje, aanvoerder van Real, 4/5x CL gewonnen, WK winnaar, EK winnaar, al denk 7 jaar zon beetje in Elftal van de CL, EK en WK (behalve afgelopen WK).

16 november 2018 om 12:21

Ik vind Ramos zeker niet in de buurt komen van de beste verdedigers. Hij is wel bepalend voor Real, maar puur als verdediger zijn er die stukken beter zijn.

16 november 2018 om 12:26

Ramos is een smeerlap maar deze reactie siert hem toch hoe je t ook wendt of keert

16 november 2018 om 12:59

Het gaat wat ver om te zeggen dat Ramos niet veel is, maar hij heeft de mazzel kind van een club te wezen die zich stelselmatig 500 miljoen euro in de schulden mag steken zonder dat ze ooit eens aangepakt worden, en omdat hij speler van Real Madrid is kom je toch wat makkelijker in beeld bij de Spaanse selectie dan wanneer je bij Huesca of Rayo Vallecano speelt. Blijft staan dat Ramos zich vooral dmv smerig overtredingen staande heeft gehouden, waardoor hij zichzelf gelukkig mag prijzen dat de VAR niet 15 jaar geleden al was ingevoerd.

16 november 2018 om 13:00

Neemt overigens niet weg dat de reactie van Ramos hem in dit geval wel siert, net zoals het Lovren zou sieren een toontje lager te zingen nu hij geen eens meer in de basis staat bij Liverpool.

16 november 2018 om 13:33

@valkeakoski

Wat een hoop onzin kraam je uit zeg, niet te geloven. Ten eerste, Ramos is gekocht van Sevilla. Hij heeft geluk gehad? Nee, hij was een toptalent en heeft hard gewerkt en een transfer naar Real verdiend. Zo kan je dus zeggen dat Messi geluk heeft gehad door in de jeugd van Barcelona te hebben gespeeld? Dikke onzin dus.

En leuk je verhaal over de schulden van Real, maar je heb geen idee waarover je praat. Real is gewoon kerngezond. Ze kunnen makkelijk hun schulden af betalen, dus de banken hebben hier alleen maar voordeel mee.

16 november 2018 om 14:18

Het is allebei niet veel zegt ie, heeft ie het over een van de beste verdedigers van het laatste decenium. Voordat je in je simpelheid gaat beargumenteren geef ik je deze alvast mee. Ik heb niks met Madrid of met Spanje of met Ramos zelf. Dat staat natuurlijk los van het feit dat je niet heel erg veel voetbalintelligentie hoeft te hebben om te weten dat dit natuurlijk een van de beste verdedigers is van afgelopen decenia. Als je dat nog niet kan kan je kijken naar zijn prijzenkast en naar de invloed van hem. als je dat ook niet kan.. tsja.. dan schrijf je dit soort onzin.

P.s. Lovren heeft in ieder geval wat aandacht nu op deze manier. Is ook de enige manier waar hij aandacht kan krijgen want als het om z'n voetbalkwaliteiten zou gaan..

16 november 2018 om 14:20

Belachelijk om dat te zeggen, Ramos heeft in zijn eentje meer dan heel Liverpool zijn prijzenkast gewonnen dus hoezo niet zo veel en met alleen ellebogen behaal je niet zo een prijzenkast als Ramos.

16 november 2018 om 14:21

@valkeakoski Even al je dommigheid achterwegend laten snap je wel dat het een logisch gevolg is dat wanneer je goed bent je bij goede teams speelt en wanneer je uitzonderlijk bent je bij de absolute top speelt en dus niet bij Huesca. Snap je hoop ik wel toch? Of dacht je dat Ronaldo en Messi gewoon geluk hebben dat ze bij de clubs spelen en dat DAT ze goed maakt? Met een beetje pech had Messi bij Top Oss gespeeld en was het helemaal niks.. pff.. hij mag echt van geluk spreken.

16 november 2018 om 14:25

Dat je kritiek hebt op Ramos prima ,maar zeggen dat het niet veel voorstelt...Dan heb jij in mijn ogen een plaat voor jou kop.Al sinds ik mij kan heugen gaat deze man in de hitte van de strijd en inderdaad dat gaat niet altijd geheel foutloos. Ik gun iedereen de vrijheid om zijn mening te uiten,maar hoop toch wel dat het constructief is! Ondanks dat hij nu even minder draait suggereer ik toch dat jij zijn skills video bekijkt.Het lijkt er nu op dat jij gewoon wat roept om even in beeld te zijn.By all means je goed recht.

16 november 2018 om 18:39

.... maar kom niet met Virgil van Dijk aanlopen, de meest overgehypte centrum verdediger. VZ helpt daar goed aan mee.

VVD heeft nog geen een prijs gewonnen en op cruciale momenten maakt hij fouten. Zijn fysiek zorgt er in grote mate voor dat hij als goed verdediger word gezien.

De scouts zijn echt niet dom en hebben iets gezien wat ze niet bevalt wa betreft de kwaliteiten van Vvd.

Koppen en tacklen kan iedere verdediger zeker met zo'n fysiek.

Met leiderschap ''uitstralen' op het veld kom je niet ver.'

16 november 2018 om 14:44

Hoe kan je nou zeggen dat Ramos een matige speler is? Dan heb je de afgelopen 10 jaar echt niet op zitten letten of je snapt er gewoon niks van.

Lovren zou echt wat meer respect mogen hebben voor Ramos. Ramos is geen lievertje en maakt inderdaad soms wat fouten, maar Lovren mag echt dromen van een carrière zoals Ramos.

4 Cl's , een EK en een WK.

16 november 2018 om 11:51

Vergeet z'n 24 rode kaarten niet.

16 november 2018 om 11:52

4 Cl's , twee Ek's en een WK.

16 november 2018 om 12:04

maar daarom hoeft ie nog geen respect voor hem te hebben. Ik vind Ramos een geweldige voetballer, maar heb ook geen respect voor hem.

Lovren overschat wel zn eigen kwaliteiten en zulke uitspraken zijn niet handig voor het beeld dat mensen van hem hebben.

16 november 2018 om 13:24

geen respect voor Ramos....? Ook het team dat jij support doet er een moord voor om hem in het team te hebben. Natuurlijk een schoffie maar wat voor een.....los daarvan; als je dit zegt in de context met het geschil met Lovren dan snap je er niks van....

16 november 2018 om 13:23

Van die 4 CL is wel 3 te danken aan Ronaldo. En die EK en WK was hij meer een van de waterdragers naast Xavi iniesta villa etc. Hij is een goeie verdediger en zijn prijzenkast is idd goed gevuld, maar laten we niet doen alsof hij de nieuwe beckenbauer is.

16 november 2018 om 13:50

Hahha wat zeg jij nou man. Ramos heeft meer dan 160 interlands gespeeld voor Spanje en speelt inmiddels al meer dan 10 jaar in de absolute wereldtop. Daarnaast heeft hij meer ddan 80 goals gescoord, meer dan menig middenvelder of aanvaller. Zijn carriere spreekt voor zich.

16 november 2018 om 15:23

Hij is beter dan Beckenbauer ooit was. Ja sorry ik ben gestopt toen je zei dat hij het aan het Ronaldo te danken heeft..

17 november 2018 om 00:14

Ramos is een unieke speler. Hij is één van de weinige voetballers die geen respect verdienen. En tja 4 cl's is niet moeilijk als je voor real speelt. Had hij bij Atletico gepeeld, waren dat er opeens 0cl's.

Lovren heeft wel gelijk betreffende het verhaal over spelen bij Real Madrid.. Ramos is een goede verdediger maar maakt wel veel fouten om een echte top5 verdediger te zijn.. Maar aanvallend zoals bij dode spelsituaties, zijn er weinig beter en gevaarlijker..

16 november 2018 om 11:48

Ramos is in Clasicos niet zo goed. Maar in de grote wedstrijden in de CL staat hij er altijd hoor. Terwijl hij er soms met Varane er alleen voor staat.

16 november 2018 om 12:13

Maar dat zegt Lovren dan terwijl hij ook zegt dat dit niet geldt voor hem, terwijl hij speelt voor Liverpool, met Mane, Salah en Firmino voorin die goed zijn voor 100 doelpunten per seizoen.

16 november 2018 om 13:24

Ik vond een aanval met Ronaldo, Bale en Benzema nog altijd beter dan die drie

16 november 2018 om 16:11

Is het ook, maar dat is het punt niet. Het punt is dat Liverpool dusdanig veel scoort dat je Lovren's argument dat je als verdediger van Real Madrid sneller wegkomt met fouten dankzij een veelscorende aanval net zo hard kan gebruiken voor zijn situatie.

Maar hij doet alsof dat niet zo is.

Hoop dat hij zo hard faalt tegen Engeland, vernederd wordt door heel die aanval daar. Geen respect voor zijn collega’s, bah. Wat overschat hij zichzelf zeg

Wat 1 CL/WK finale met iemand kan doen. Deze man heeft nog nooit een fatsoenlijke prijs gewonnen.

Hij praat nu net of ze spanje met 5-0 van de mat hebben geveegd. Ramos is de betere verdediger en dat gaat niet veranderen. Lovren zal niet eens in de buurt komen van een Ramos zijn carriereverloop. Klinkt alsof hij een beetje zuur is gebleven sinds de CL finale

Als ik ranos was zou ik even zeggen waar het op staat, wie denkt een bankspeler van liverpool wel niet dat ie is? Vorige wedstrijd win spanje met 6-0 van kroatie dus beter houdt hij even zijn mond en gaat keihard trainen. Ramos zijn prijzenlast is overvol, heeft alles gewonnen wat er te winnen valt en wat heeft lovren gewonnen?
Echter vind ik ramos zich hier zeer volwassen gedragen en er gewoon niet te veel woorden aan vuil te maken. Had ik niet verwacht van hem

Modric mag zijn verdediger wel aanpakken, maar wat Busquets daar doet is ook jammer. Hopelijk krijgen we in de CL een wedstrijd tussen Real en Liverpool

16 november 2018 om 12:54

Wat deed Busquets?

16 november 2018 om 13:08

Trekken en duwen bij Perisic en toen scheurde de tshirt van Perisic, toen begon het trekken en duwen tussen Modric en Busquets, Ceballos kwam op voor Busquets maar kreeg ook een duw van Modric.

16 november 2018 om 13:43

Zal na de wedstrijd wel zijn uitgesproken

Schandalig hoe hier over Ramos gesproken wordt. Ramos behoort zeker bij de aller aller beste centrale verdedigers van de wereld. Het is geen vieze speler maar een winnaar een vechter en dat kunnen veel niet hebben. Ik als barca fan hou van zijn eigenschappen en het is een echte Leider. Natuurlijk doet hij soms dingen waarvan je denkt het is niet nodig, maar is hij de enige die fouten maakt?

16 november 2018 om 13:09

Zelfde met Suarez, het is een winnaar je hebt hem liever in je eigen team. Ach mensen die spelers als Ramos of Suarez niet waarderen snappen er niks van.

16 november 2018 om 22:22

Ik vind dat Modric als captain hoort op te staan. Hij moet Lovren ff op z’n plek zetten en zeggen dat hij Ramos als voorbeeld moet zien.

17 november 2018 om 00:24

Ramos hoort lang niet bij de beste cb's ter wereld momenteel, laat staan aller tijden😅. Verdedigend speelt hij bijna geen wedstrijd zonder fouten te maken, dan ben je zeker geen top. Mensen willen met het feit dat hij veel scoort zeggen dat hij bij de beste verdedigers hoort, maar dat slaat nergens op. Ik kan nu ronaldo en messi als centrale verdedigers opstellen en dan gaan ze ongelooflijk veel scoren ( tov andere verdedigers), maar verdedigend bakken ze er niks van. Zijn messi en Ronaldo dan ook de beste verdedigers?? En nog niet gesproken over zijn vieze spel waar een verdediger bij een andere club om de paar wedstrijden rood zou krijgen.

17 november 2018 om 04:16

Aller tijden? Aller beste staat er. Als jij vind dat Ramos niet bij de beste CV van de wereld hoort dan snap je het niet of je gunt niet. En je praat over scoren, al scoort hij niet dan is het nog steeds geen verschil. Jij wilt zeggen dat jij gelijk heb en de mensen die op hem stemmen elk jaar bij de beste 11 van de wereld allemaal ongelijk hebben, maar goed. Het is jou mening maar ik ben het er zeker niet mee eens. Ik lees ook elke x vieze spel vieze spel, mensen open jullie ogen dat is een vechter een winnaar. Ramos doet er alles aan om te winnen, soms ziet dat er niet goed uit maar dat hoort erbii. Zijn prijzenkast zit gewoon prop vol en het zijn niet gewone bekers.

17 november 2018 om 15:54

Ow ok, dus mensen hun armen breken, anderen rode kaarten bezorgen terwijl jij de overtreding maakt, mensen hun benen eraf hakken en en en....., maar je bent een vechter en een winnaar. Waar slaat dat op? Ik kan ook zo gaan spelen en mezelf als een winnaar noemen.

Ramos is een geweldenaar en Lovren een soort Heitinga+. Ramos moet hem negeren en z'n ding doen dan komt het vanzelf goed

Nou voor het eerst maar wat mij betreft een vrijbrief om hem volgende keer kennis te laten maken met de elleboog van Ramos.......wat is er met Lovren gebeurt. Geen wereldvoetballer en zo'n mond....??

Die Lovren is echt irritant zeg. Wat een afkeer tegen Ramos. Hij gaat telkens Ramos erbij betrekken en vind zichzelf de beste cv van de wereld man man.

Die Lovren is de weg een beetje kwijt. Zelf bergen aan kritiek ontvangen tot nog toe in z'n tijd bij Liverpool, heeft niet eens een basisplaats en provoceert vervolgens 1 van de, al dan niet de beste verdediger ter wereld. Dan heb je echt een enorme plaat voor je hoofd.

Over de Kroatische nationale ploeg mag Lovren ook wel wat gas terug nemen. Het was een geweldig resultaat de afgelopen zomer, maar ze hadden misschien wel de meest gunstige loting ooit op een WK. Veel makkelijker hadden ze ze niet kunnen treffen.

Dan moet je niet gaan praten alsof je beter bent dan Spanje dat in de geschiedenis en in het recente verleden veel meer gepresteerd heeft. Bovendien is Lovren volgens mij ook even vergeten wat het resultaat in de eerste wedstrijd tegen Spanje was in de Nations League. Als je met 6-0 op de broek krijgt, kun je beter even de hele Nations League stil zijn.

16 november 2018 om 14:01

Kroatië kan zich gewoon meten met de toplanden. Die 6-0 was een incident net als Nederland Spanje 5-1 en Brazilië Duitsland 1-7. Kroatië Zoveel kwaliteit in die ploeg en gewoon terecht gewonnen van Spanje , op het WK waren ze iedere wedstrijd de betere inclusief de finale tegen Frankrijk. Over een paar jaar heeft Kroatië zijn eigen Ramos. Benkovic onthoud de naam , veel bij Celtic zeggen dat hij al beter is dan Van Dijk. Beetje respect voor de zilveren medaille winnaar.

16 november 2018 om 14:10

Lekker objectief. Kroatie is gewoon een redelijke subtopper, meer niet. Spanje, Brazilie, Argentinie, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Italie zijn kwalitatief vele malen sterker. Elk land met een beetje kwaliteit kan zich meten met een topland mits men een goede dag heeft. Dat wil niet zeggen dat je ook in dat rijtje thuishoort.

Verder heb ik wel degelijk veel respect voor Kroatie en z'n prestatie, maar dan is het wel zaak om met beide benen op de grond te blijven staan. Daar heeft Lovren duidelijk heel erg veel moeite mee. Je hoort mij ook niet zeggen dat Nederland een top-land is omdat ze nu toevallig een paar leuke resultaten hebben behaald tegen grote landen.

Verder kun je de 6-0 afdoen als incident, maar dat kun je ook bij de 3-2 nederlaag van Spanje gisteren.

16 november 2018 om 14:25

Haha Sirius houd toch op man met je redelijke subtopper. Kroatie heeft een uitstekende selectie en presteert prima tot goed. Zij horen bij de top 10 vd wereld.

Ik hou helemaal niet van ramos. Maar hier sta ik toch wel achter hem. Gewoon heel kinder achtig van Lovren

Ik heb het gevoel dat het meer een éénzijdige oorlog en dan bedoel ik vooral van Lovren's kant. Ramos reageert amper op zijn provocaties en uitspraken en als hij reageert dan zijn het rustige en genuanceerde uitspraken. Ik snap niet waarom Lovren zo door blijft gaan.

16 november 2018 om 14:12

Ik denk dat de overtreding op Salah, het verlies van de CL-finale en het feit dat Ramos niet naar zijn niveau zakt en er dus niet echt om maalt drie grote factoren zijn. Die 6-0 in de heenwedstrijd heeft denk ik ook niet geholpen.

16 november 2018 om 14:33

Ja, leuk hoe je dat zo droog neerzet. Maar nog snap ik niet waarom hij hierover doorgaat. Zoals je al zegt maalt Ramos hier niet om. Hij geeft of geen reactie of hij wimpelt het van zich af. Wat heeft het dan voor nut om dit telkens weer te roepen als Lovren zijnde? Ik vind het kinderachtig en zwak overkomen. Wilt hij per se dat Ramos ook van zich laat horen? Want daar lijkt het wel op. Wees een volwassen vent en laat het gaan.

Ik ben overigens geen fan van Liverpool of Real Madrid. Ik heb ook geen mening over Lovren als voetballer, maar als persoon komt hij op mij over als kinderachtig.

16 november 2018 om 16:13

Lovren is ook kinderachtig. Meer kan ik er niet van maken.

Ik snap niet waarom zoveel mensen problemen hebben met sterke karakters in het voetbal (en in het algemeen). Ramos is blijkbaar niet zo'n goede verdediger omdat hij keihard de duels aangaat en inderdaad vaak betrokken is bij overtredingen? Zelfde als Sinisa Mihajlovic indertijd, en Materazzi van Inter. Echte bikkels, niet van die watjes. Is dat dan het probleem? Zit dit forum echt zo vol met onzekere en mentaal bijzonder zwakke bezoekers die zich geintimideerd voelen? Geen wonder dat de hele maatschappij tegenwoordig overspoeld word met mental health problemen. Ibrahimovic is een slechte spits want hij heeft een grote mond. Sergio Ramos is niet zo'n goede verdediger want hij heeft al best veel rode kaarten ontvangen en gaat de duels vaak op het randje aan. Ik wordt doodziek van al die zwakkelingen hier. Ga eerst eens je eigen gesteldheid en zelfvertrouwen op orde brengen voordat je gaat afgeven op de mensen die het in overvloed hebben. Jaloerse zwakkelingen, dat is alles dat ik er van kan zeggen. Bah.

16 november 2018 om 14:41

"ibrahimovic is een slechte spits want hij heeft een grote mond."

Dit heb ik werkelijk waar nog nooit voorbij horen komen.

"echte bikkels, niet van die watjes. Is dat dan het probleem?"

Dat ligt er aan wat een bikkel in het voetbal betekend. Is een bikkel een harde verdediger? Of zie jij een bikkel als een verdediger die onnodig veel zware overtredingen maakt en rode kaarten pakt? Ramos is één van de beste verdedigers in de wereld, maar zou hij niet nog beter zijn als hij minder rood pakt? Je kan een harde verdediger zijn zonder kaarten te pakken.

Lachwekkend is wel dat je over zelfvertrouwen begint, want wat heeft dit er mee te maken? Ik prefereer een verdediger die de bal kan afpakken zonder daarvoor een overtreding te maken, maar ik voel mij niet onzeker en mijn gesteldheid is volgens mij ook prima. Het gaat hier puur om een voorkeur, varaan. Jij als echte bikkel houdt van glas harde verdedigers die niet bang zijn voor een kaart, maar andere mensen houden weer van andere type verdedigers.

Om hier nou amateur psychologie op toe te passen is ook weer wat, he.

16 november 2018 om 15:18

"dit heb ik werkelijk waar nog nooit voorbij horen komen"

Jezus, ik zie dat je een vrij actief lid van de Voetbalzone community bent, en als je daadwerkelijk de berichten en het commentaar een beetje zou volgen, vooral wanneer het berichtgeving betreft aangaande de wat meer uitgesproken karakters in het voetbal, dan zou je de context van mijn bericht toch echt moeten snappen. Begrijpend lezen noemen ze dat. Maar goed, ik respecteer je mening, en ben het in die zin ook met je eens hoor. Hij zou nog beter zijn als hij minder rode kaarten pakt. Mijn favoriet was Aldair van Roma. Won alle duels, pakte bijna nooit een kaart.

Maar zoals je in je bericht zegt: "ramos is Ãâ©ã£â©n van de beste verdedigers in de wereld..." dus je zou je zowiezo niet aangesproken moeten voelen (al doe je dat volgens mij ook niet!). Maar kom op zeg, je begrijpt prima wat ik bedoel met Ibra. Zodra hij weer een of andere uitspraak doet voelen de wat zwakkere karakters zich meteen genoodzaakt om te benadrukken wat een "overschatte speler" hij wel niet is, hoe hij het "altijd laat afweten in de belangrijke wedstrijden". Wat heeft dat er in godsnaam mee te maken? De beste kerel (love him or hate him) heeft er meer dan 500 inliggen, van de actieve voetballers hebben alleen Messi en Ronaldo er meer inliggen. Waarom voelen mensen zich toch zo makkelijk aangevallen? Waarom voelen ze zich zo snel geintimideerd? Waarom meteen iemand volledig afbranden omdat de beste man zelfvertrouwen en een sterk karakter toont? En er dan ook nog voortdurend helemaal naast zitten. Achterlijk, dat is het.

Om het te onderbouwen, in deze discussie topic alleen al kom je vrijwel meteen zo'n belachelijke clown tegen:

"het is allebei niet veel. Ramos moet het vaak van smerige overtredingen hebben."

Enough said.

Lovren is echt een beetje een sneuerd. Ramos heeft iets meer in zn prijzenkast staan dan deze modale verdediger die over 15jaar vergeten zal zijn.

Lovren heeft een niet een plaat voor zijn hoofd, maar een heel blok beton. Als je op de bank bij Liverpool zit, moet je gewoon netjes focussen op jezelf.

Oorlog is toch zoiets met pang pang en zoek dekking voor de bommen?

Dit is gewoon een pittige woordenwisseling, wat een slechte journalistiek! Zo dat gezegd hebbende..

Kleine jongetjes met grote babbels. Het siert als iemand dan zegt: ik reageer niet op onzin, volgende onderwerp!

16 november 2018 om 15:56

Ramos is zonder enige mogelijke discussie een topverdediger en daar hoort gemeen zijn bij

16 november 2018 om 19:13

Topverdedigers pakken geen 24 rode kaarten..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren