Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ook uitduel Manchester United staat door corona-uitbraak op de tocht

Laatste update:

Er staat een groot vraagteken achter het midweekse Premier League-duel van Manchester United met Brentford. The Red Devils kampen met een corona-uitbraak. Enkele spelers en stafleden zijn zondagochtend positief getest op het virus, waardoor de club vreest voor een soortgelijke situatie als bij het door corona geteisterde Tottenham Hotspur. Een definitief besluit over het doorgaan van de uitwedstrijd in West-Londen is nog niet genomen.

Engelse media melden dat de selectie van Manchester United die zaterdag afreisde voor de Premier League-wedstrijd tegen Norwich City (0-1 winst) negatief heeft getest op het coronavirus. Nieuwe tests op zondagochtend leverden echter een klein aantal positieve uitslagen op onder spelers en stafleden. De positief geteste spelers werden naar huis gestuurd, waarna de training beperkt bleef tot een individueel programma om contact tussen spelers onderling te vermijden.

UEFA kan geen nieuwe datum vinden voor Tottenham - Stade Rennes

Eerder werd Tottenham Hotspur al geconfronteerd met een uitbraak van het coronavirus.Lees artikel

Dean Smith, manager van Norwich City, maakte vrijdag bekend dat hij in afwachting was van testresultaten, nadat enkele spelers ziek waren geworden. Er is niet bevestigd of zij positief testten op corona. Manchester United heeft de Premier League op de hoogte gebracht van de corona-uitbraak. De kans bestaat dat er een streep gaat door het Premier League-duel van aankomende dinsdag met Brentford en dat de wedstrijd later wordt ingehaald.

Het nieuws van de corona-uitbraak bij Manchester United komt slechts enkele dagen nadat de Conference League-ontmoeting van Tottenham Hotspur met Stade Rennes op donderdag werd uitgesteld, nadat dertien spelers en stafleden van the Spurs positief op het virus waren getest. Ook de Premier League-wedstrijd van zondag tegen Brighton & Hove Albion werd uit voorzorg afgelast. Voor het treffen met Stade Rennes kon de UEFA geen nieuwe datum vinden, waardoor de kans heel groot is dat de Franse club een reglementaire overwinning krijgt toebedeeld, wat zou betekenen dat Vitesse als tweede eindigt in Groep G van de Conference League en Europees overwintert.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dat zou wat zijn als norwich testresultaten zou verbergen voor de FA en United. Moet je zoiets niet bekend maken vooraf aan de wedstrijd?

12 december 2021 om 21:37

Wat heeft norwich hier mee te maken?

12 december 2021 om 21:46

Je trekt conclusies op basis van een niet doordacht argument. Dat de media niet weet wat de betreffende testresultaten zijn, wil niet zeggen dat de FA en United er niet van op de hoogte zijn. Die tests zijn er juist voor zodat clubs en nationale bonden de afweging kunnen maken of een wedstrijd gespeeld mag worden, dus we kunnen er gerust van uitgaan dat de FA weet heeft van de testresultaten van clubs.

Wel vreemd dat er zoveel mensen gevaccineerd zijn, maar dit soort berichten geven me toch echt weer het gevoel wat ik had toen corona der net was. We zijn echt letterlijk geen meter opgeschoten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren