Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Onzin, Björn Kuipers heeft helemaal niets met Feyenoord’

Laatste update:

Maandag werd bekend dat Björn Kuipers de leiding heeft over de Europa League-finale tussen Atlético Madrid en Olympique Marseille. De aanstelling van Kuipers door de UEFA is enigszins opvallend, aangezien Feyenoord mogelijk belang heeft bij een bepaalde uitslag. Toch heeft de Europese voetbalbond gekozen voor Kuipers en dat begrijpt Roelof Luinge volkomen.

Als Marseille wint en als vierde eindigt in de Ligue 1, dan gaat het directe ticket voor de Europa League van volgend seizoen naar de Rotterdammers, maar als Atlético zegeviert, dan moet Feyenoord twee voorrondes spelen. De aanstelling van een Nederlandse arbiter zou zodoende opvallend genoemd kunnen worden, maar Luinge heeft geen reden om te twijfelen aan Kuipers.

“Ze moeten gewoon de beste scheidsrechter voor de finale aanwijzen en dat is Kuipers”, aldus de oud-arbiter tegenover Voetbal International. “Hij heeft het internationaal altijd goed gedaan en hij is mede door zijn team misschien wel de beste Nederlandse arbiter ooit.” Luinge vindt het daarom ook ‘onzin’ dat de schijn van partijdigheid vermeden moet worden.

“Kuipers heeft helemaal niets met Feyenoord, hij wil gewoon een zo goed mogelijke prestatie neerzetten”, aldus Luinge. Volgens Jaap Uilenberg, vicevoorzitter van de scheidsrechterscommissie van de UEFA, is het belang van Feyenoord niet besproken: “Het is voor het eerst dat een scheidsrechter die al een Europese finale heeft gefloten dat nog een keer mag doen. Kuipers had al een Champions League- en Europa League-finale achter zijn naam, maar de UEFA stapt er nu van af en stelt gewoon een scheidsrechter aan op basis van zijn prestaties.”

Ben jij het eens met Roelof Luinge?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tsja, dat Kuipers helemaal niets heeft met Feyenoord weten we in de Kuip al jarenlang. Lijkt me ook erg ver gezocht dat hij Marseille zou bevooroordelen omdat een Nederlandse club daar Europees voordee uit zou kunnen halen. Een finale goed fluiten en hij maakt kans op het fluiten van de WKfinale. Lijkt me meer waard voor deze man.

Eigenlijk kan je het wel omdraaien , hij wilt liever dat er geen Nederlandse meedoen, vergroot zijn kans om meer te mogen fluiten.

Als die net zo fantastisch fluit dan in de bekerfinale, dan komt de WK finale in zicht.

Tja, leuk allemaal, maar als marseille wint mede door een blunder van team kuipers dan hebben deze argumenten weinig waarde meer

Sowieso al nare herinneringen aan Kuipers met Atletico. Finale CL 2014...

8 mei 2018 om 23:42

Als in: Kuipers floot de CL-finale van 2014, waarin Real diep in blessuretijd een verlenging eruit sleepte? Of floot hij toen in het nadeel van Atletico, volgens jou?

Man man man, het is juist precies omgedraaid. Als er 1 ploeg is die vaak benadeeld word door Kuipers, is het wel Feyenoord. De haat naar Feyenoord begint nu wel echt trieste vormen aan te nemen. Het lijkt me juist nog realistischer als de UEFA juist wilt dat Atletico hem wint, zodat de kans op incidenten van Feyenoord hooligans in het buitenland kleiner word.

9 mei 2018 om 02:19

Realistisch idd dat de UEFA opdrachten meegeeft aan scheidsrechters, man man man.......

9 mei 2018 om 11:01

Ik zeg realistischer (vergrotende trap), niet realistisch zoals jij nu beweert. Niveau van begrijpend lezen wat je in de basisschool al geleerd krijgt.

9 mei 2018 om 13:12

Begijpend lezen zegt ie. Dat betekent dus dat je dat NOG realistischer acht. Wellicht nog erger dus, lol.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren