Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Onze voorzitter is bijna dagelijks woedend over de berichten rond Strootman’

Laatste update:

Kevin Strootman is weer hersteld van een zware knieblessure en de middenvelder wordt rustig gebracht door trainer Rudi Garcia van AS Roma. Ondertussen draait de geruchtenmachine op volle toeren, omdat Strootman nog altijd in verband wordt gebracht met Manchester United. De clubleiding van AS Roma heeft het inmiddels helemaal gehad met die geruchten.

/

“Wij hebben ons standpunt al duidelijk gemaakt”, zegt algemeen directeur Mauro Baldissoni van AS Roma tegen Radio Anch’lo. “Onze voorzitter James Pallotta is bijna dagelijks woedend over de berichten dat we Strootman gaan verkopen aan Manchester United.”

Volgens Baldissoni wil AS Roma juist bouwen op een speler als Strootman, die voor zijn blessure erg belangrijk was voor de Italiaanse club. “Het is ons beleid dat we investeren in jonge spelers die nog ruimte tot verbetering hebben. Kevin is jong, maar ervaren. We willen bouwen op een speler als Strootman.”

Kevin Strootman moet bij AS Roma blijven

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja, mooie woorden maar in deze vorm zal Naingollan nooit zijn plek verliezen, hij is de motor van Roma en het koppelstuk tussen defensie en aanval, ik zie Strootman deze Naingollan er nooit uitspelen. Verder is de hype rond Strootman veels te groot, men doet alsof hij de man van Roma was, maar hij was meer één van de betere na Totti, Pjanic en Benatia, niet, DE grote ster zoals vaak word gezegd. Heeft een half seizoen sterk gespeeld op topniveau, iets wat Naingollan al jaren doet in Italië, eerst bij Cagliari en nu bij Roma.

15 december 2014 om 13:58

Ze kunnen tog ook samen spelen?

15 december 2014 om 14:01

Denk ik ook, als er een middenvelder gaat vertrekken, zal het eerder Naingolan zijn dan Strootman. Vind nainggolan wel een speler voor City ofzo

15 december 2014 om 14:08

Nainggolan niet, maar die andere twee plekken zijn op dit moment prima open. De Rossi is hopeloos uit vorm, Keita is wel goed, maar minder dan Strootman en Pjanic is al een tijdje onzichtbaar.

Maar goed, wie is er eigenlijk wel in vorm bij ons? Ninja, Holebas, Ljajic. Dat was het. De rest is ondermaats momenteel.

15 december 2014 om 14:11

Maar Strootman zal toch niet kunnen fungeren als creatieveling ipv Pjanic? En als pure defensieve middenvelder idpv Keita of De Rossi zie ik hem ook niet, het is toch meer een loper en opzetter van de aanval en omschakeling, zoals Nainggolan... of Garcia moet tactisch heel wat gaan wijzigen. Of zit ik er nu compleet naast haha

15 december 2014 om 14:29

Strootman als defensieve middenvelder kan wel, daar heeft hij de kwaliteiten voor.

En een zogeheten 'ijzeren middenveld' met Ninja, DDR en Strootman is ook een optie, maar dan moet de creativiteit elders vandaan komen.

Het kan allemaal, alleen zal de taakverdeling anders zijn. Maar eerst moet hij in vorm komen, was niet best tegen Sassuolo. Daarnaast kan er veel gebeuren in een paar maanden.

15 december 2014 om 14:32

Ik zou Strootman en Radja met Pjanic op 't middenveld zetten, het kan aan mij liggen maar vind dat ljajic gewoon een vreselijk laag rendement heeft.. Iturbe vind ik ook tegenvallen en Gervinho, tsjah.. hij laat zien dat ie goed is, maar lijkt echte klasse te ontberen. Als Roma een echte spits had zoals Batigol in het verleden, stonden we fier bovenaan.. En op basis van de wedstrijd van gister acht ik Feyenoord niet op voorhand kansloos..

15 december 2014 om 14:33

In dat geval zou Garcia alles moeten omgooien om 1 speler in te passen? Waarom zou hij dat doen?

15 december 2014 om 14:36

Ljajic vind ik de laatste tijd steeds beter in zijn spel komen. Miste dan wel een pingel dit weekend, maar heeft er wel al behoorlijk wat in liggen.

Wat betreft Gervinho en Iturbe ben ik het met je eens. Gervinho is uit vorm en zal altijd een kip zonder kop blijven en Iturbe... ik denk dat de druk in zijn kop is gaan zitten, hij is zo onrustig.

En echte topspits zou ik ook graag willen, maar die vind je niet zo gauw. En we hebben ook altijd Totti nog die moet starten.

Eerst maar eens in vorm komen, want momenteel speelt vrijwel iedereen niet best.

15 december 2014 om 14:37

@belgië
Niet per se. Als Strootman en Ninja de best presterende middenvelders zijn op een gegeven moment, waarom zet je er dan één op de bank?

Dat zou zonde zijn. Het is een optie en zo veel verandert er tactisch niet eens,.

15 december 2014 om 14:42

Ja maar de wedstrijden die Strootman heeft gespeeld waren allemaal een teleurstelling met balverlies slechte passes. waarom zou je dan iemand anders eruit gooien voor een middenvelder die nog minder presteert op het moment?

15 december 2014 om 14:46

Dat zeg ik niet. Ik zeg dat andere spelers ook niet best aan het presteren zijn en de concurrentiestrijd voor die plekken open ligt. Zeg niet dat Strootman in de basis hoort, zeker niet zelfs.

Enige onbetwiste speler op het middenveld op dit moment is Ninja.

15 december 2014 om 14:47

Belgie, jij snapt het ook echt niet. Niemand heeft het over NU. Als Strootman straks weer in vorm komt(dat kan over een maand zijn maar ook pas volgende zomer bijv). Dan zou hij gewoon samen met Nainggolan in de basis kunnen staan. Dat hij nu niet goed speelt is gewoon logisch? Hij is er 8/9 maanden uit geweest, probeer dan maar meteen weer in je oude vorm te komen. Dat lukt niet zo makkelijk.

15 december 2014 om 18:43

Hij komt net terug van een hele zware blessure, natuurlijk speelt hij niet meteen de pannen van het dak. Voor zijn blessure deed hij het fantastisch. Dat is hij denk ik niet direct verleerd hoor.

15 december 2014 om 14:24

Naingollan laat het echt week op week zien. Echt een geweldige speler!
Zit nog steeds niet vast in de belgische kern als ik het goed had. Ongelofelijk

15 december 2014 om 14:41

Inderdaad, vroeger de baas op de Antwaarpse stroatpleintjes en nu baas op het middenveld van A.s. Roma, moet er naar mijn mening altijd instaan bij onze Duivels.

Blijf bij roma ik zie Totti in hem

15 december 2014 om 14:00

Op welke manier? Hij zal nooit zo een icoon als totti worden en qua positie is en spel slaat het al helemaal nergens op.

Roma is als club enkel en alleen een tussenstap voor Strootman. Verandert om de 1-2 jaar van club en elke keer een niveau hoger. Als hij niet geblesseerd was geweest was hij al helemaal niet meer te houden.

Binnen dit en een jaar speelt hij op een niveau hoger. En dan zou hij bij de top van Europa moeten zitten qua clubs.

15 december 2014 om 15:02

Precies, Roma is geen absolute top, maar elke stap omhoog brengt hem inderdaad bij de top 10 clubs in de wereld. Ik ben er van overtuigd dat Strootman bij elke club kan slagen, met uitzondering van de clubs die echt vol spelen op korte en snelle combinaties. Ploegen als Bayern en Barca passen gewoon qua speelstijl niet zo bij hem.

Maar zeker in Engeland zou hij ontzettend goed op zijn plek zijn.

15 december 2014 om 16:20

ik heb het idee dat Real hem wel eens zou kunnen kopen een type speler als Xabi Alonso.

Ik denk dat hij daar een vaste waarde zal zijn en daarna nooit meer weg gaat.

Voor de roma kenners een vraagje, zien jullie nog toekomst voor ucan in rome? Hij heeft tot nu toe maar 4 minuten gespeeld, erg zonde voor zijn talent...

15 december 2014 om 14:31

Ik weet het niet. Hij heeft wel veel blessures gehad en ik zie zeker potentieel in hem, maar om de een of andere reden acht Garcia hem nog niet klaar.

Ik denk dat hij uitgeleend gaat worden in eerste instantie, ben het met je eens dat hij moet spelen. En vanaf daar kan het snel gaan, kijk naar Jedvaj (basisplek bij Leverkusen) en Romagnoli (basisplek bij Sampdoria).

Ik heb hem iig nog niet afgeschreven en best veel Roma fans zien het in hem zitten.

15 december 2014 om 14:50

Jaa hij heeft zeker potentie inderdaad, maar vergeet niet dat hij ook als huurspeler naar jullie is gegaan he. Ik weet niet of je een verhuurde speler weer naar een andere club kan verhuren? Als dat toch wel zo is, is het in ieder geval nieuw voor mij... Maar ik hoop zo erg dat die jongen slaagt, het liefst natuurlijk bij mijn club maar dat is voorlopig uitgesloten helaas...

15 december 2014 om 22:16

Hij heeft er het talent voor, maar toch vraag ik me ergens af: als je ondanks al dat talent bij beide clubs niet aan spelen toe komt, zit er dan niet elders iets niet goed?

Ik weet het niet, hoop iig dat zo'n getalenteerde voetballer gewoon slaagt, zou voor zowel Fenerbahce als Roma goed zijn.

Gezien de loting van Feyenoord mag hij wat mij betreft per direct naar Manchester verhuizen.
Snap overigens heel goed dat de voorzitter hier anders over denkt

15 december 2014 om 14:54

Hoezo? Hij zit gewoon op de bank hoor. Feyenoord zal andere spelers moeten vrezen.

Nainggolan speelt zo sterk de laatste tijd en met hem op het middenveld is de indeling ook anders dan met Strootman daar. Ben bang dat Strootman beter verder kan gaan kijken. Zijn blessure heeft hem niet alleen veel tijd gekost maar ook zijn plaats.

15 december 2014 om 14:37

Ooh denk dat Van Gaal hem met open armen verwelkomt in Manchester; )

15 december 2014 om 16:04

Denk het ook maar denk ook dat Roma nu een spelletje speelt om hem zo hoog mogelijk te verkopen. Ga maar na als ze er echt 40 voor krijgen, dan hebben ze er 23 miljoen winst op gemaakt. Nainggolan koste volgens mij 3 miljoen om te huren en 6 om over te nemen, dus dat is 9 in totaal en dus hebben ze en een vergelijkbare speler plus 14 miljoen winst. Niet slecht

Roma heeft bijna geen wedstrijden verloren, na Strootman's blessure in de tweede helft van vorig jaar. Dat team stond gewoon goed. Strootman moet zich nog steeds voor langere tijd bewijzen op Serie A niveau.

Waarom zou je als voorzitter boos worden om zulke geruchten? Elke keer dat Strootman in verband gebracht wordt met Manchester United stijgt de prijs die Roma later ooit voor hen kan gaan vragen weer een beetje...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren