Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Onvervangbare’ verdediger begeerd door Barça: ‘Er ligt nog geen bod’

Laatste update:

Real Sociedad heeft bevestigd dat Barcelona contact heeft gezocht en heeft geïnformeerd naar Iñigo Martínez. Sportief directeur Loren Juarros geeft echter aan dat de club niet van plan is om de 'onvervangbare' verdediger te verkopen deze zomer.

Sociedad heeft echter niets te willen als de Spaanse grootmacht bereid is de ontsnappingsclausule van Martínez ter hoogte van 32 miljoen euro te lichten. Juarros wil echter niet dat de 26-jarige mandekker de club gaat verlaten. "Het klopt dat Barcelona met ons heeft gesproken over Martínez", aldus de sportbestuur vrijdag op een persconferentie.

"Ze hebben ons gecontacteerd en zijn geïnteresseerd in de speler. Maar er ligt nog geen bod op tafel. Dat is alles wat ik kan zeggen op dit moment. Sociedad heeft geen intentie om Iñigo te laten vertrekken naar een andere club. Hij is onvervangbaar. We willen hem niet verkopen", zegt Juarros gedecideerd.

Diario Sport meldt dat de Spanjaard en Barcelona al overeenstemming hebben bereikt over een contract voor vijf seizoenen. Een transfer lijkt onvermijdelijk, ook omdat Martinez ontbreekt in de wedstrijdselectie voor de confrontatie van Sociedad tegen Watford dit weekend. Ook Internazionale en Juventus aasden op de verdediger, maar momenteel lijkt Barça de nieuwe bestemming te worden van Martinez.

Denk jij dat Iñigo Martínez een goede aanwinst zou zijn voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Speler is mij onbekend. Goede aankoop van Barça.??

4 augustus 2017 om 20:52

Inigo Martinez is u onbekend , euhm volg je of kijk je wat naar voetbal of niet

Inigo Martinez is sinds vertrek van Puyol reeds samen met aymeric laporte in vizier van barcelona

martinez zijn clausule is 32 miljoen die van aymeric laporte is 65 miljoen

barca gaat voor martinez wat ik logich vind want ze hadden laporte goedkoper kunnen krijgen maar destijds koos hij om langer bij bilbao te blijven waardoor hij zich te duur heeft gemaakt

Yerry Mina komt in januari en zal achter Pique kunnen aflossen als libero

Dit nieuws valt heel onverwachts. Ik las op social media dat Valverde het niet ziet zitten in Umtiti. Als dat klopt dan is het een grootse misverstand om hem te vervangen voor deze Martinez. Umtiti is de toekomst voor Barca centraal achterin.

4 augustus 2017 om 19:54

Mee eens, umtiti is juist een ijzersterke speler. Begrijp niet waarom mensen aan hem twijfelen.

5 augustus 2017 om 02:53

Wie twijfelt aan hem dan?

Kent de La Liga en 1 van de beste verdediger in La Liga! Alleen bang dat hij geen basis gaat spelen

4 augustus 2017 om 20:54

met 4 centrale verdedigers zal barca achterin stabiel spelen want er zal afwisseling zijn voor elk spelers omdat barca praktisch 70 wedstrijden per seizoen spelen

Yerry Mina komt in januari dus zal Marlon waarschijnlijk verhuurd worden
Masherano zal naar middenveld gaan

Inigo martinez verkast naar barca, verder gaf een geverifieerde liverpool journaliste aan op Twitter dat er naast het blessure nieuws van lallana er groot vervelend nieuws aan zat te komen. Tel daarbij de laatste geruchten op dat bartomeu, alle transfers wil versnellen. Dat coutinho naar barca gaat, dat hij dus maandag gepresenteerd gaat worden. Barca is verder nog in de markt voor dembele, dybala en seri. Bij dembele word gesproken over geld plus eventueel deulefeu, van dybala las ik vandaag dat ze juventus overtuigd hebben om met ze te onderhandelen. Dat zou wel geld plus gomes of rafinha kosten. Seri staat ook op het lijstje en zou 40 miljoen kosten. Ben wel blij met inigo, op aandringen van valverde die niet overtuigd is van Marlon, vermaelen en zelfs umiti. Ben benieuwd wat hij in zijn hoofd heeft, voor de liverpool fan "schop" ofso. Die hoog en laag beweerde dat coutinho niet zou gaan, ik zie je maandag!

4 augustus 2017 om 19:36

Coutinho zal ook niet vertrekken, en de blessure van Lallana versterkt onze positie en afhankelijkheid van Coutinho alleen maar. Volgends jou is Barcelona rond met elke transfertarget lijkt het

4 augustus 2017 om 19:50

Volgens* Als je dus geconcludeerd hebt uit mijn verhaal, dat ze rond zijn met elke target dan zou ik net als je naamgenoot even je bril opzetten. Ik zie je maandag wel als hij dus dan gepresenteerd word, zoals ik tegen de heer schop al zei : niet beweren dat je wat anders hebt gezegd, als alles rond is en hij een barca shirt draagt.

4 augustus 2017 om 20:00

Koekeloereboy. Wat is je bron dan?

5 augustus 2017 om 02:32

Wordt* en veel meer taalfouten.

On: Ik moest lachen om de reactie van Klopp hier. Haha. Die laatste zin van hem.

Hoe dan ook ben ik benieuwd hoeveel er nou echt waar is van het verhaal dat koekeboy ophangt.

Ik ben benieuwt (dit t is een grap hè).

4 augustus 2017 om 19:36

Umtiti uiteraard!

4 augustus 2017 om 20:42

Denk niet dat het Barça gaat lukken om en dybala en Dembele te halen. Zowel gomes als rafhina zijn niet goed genoeg en onnodig. Dybala word geschat op 150 miljoen. Kost teveel

4 augustus 2017 om 20:58

150 miljoen van waar haal je die bedrag , schattingen zijn ze zoals ze zijn schattingen
ik zie barca tot 120 gaan voor dybala

echter denk ik dat dembele gehaald zal worden voor linksbuiten
coutinho voor aanvallend middenveld inigo martinez als centrale verdediger en nog een conroleur a la xavi op middenveld

4 augustus 2017 om 21:19

Hij kost 120 miljoen toch? Tevens ben ik het met je eens dat hij niet samen met dembele komt hoor!

4 augustus 2017 om 21:19

Inderdaad mkvali, dat zijn inderdaad de laatste nieuwtjes. Ik hoop dat die laatste middenvelder seri is. Dan hebben we zo een gouden squad echt bizar!

5 augustus 2017 om 04:01

De kans dat Dybala vertrekt deze transferperiode is nihil. Ik verwacht niet dat hij nog weg gaat.

Als dit doorgaat is het heel goed gehandeld van Barca. Inigo is een goede verdediger en gezien het feit dat mascherano aan het einde van zn carriere zit, is dit een goede 3 CV.

Daarnaast geeft dit ook de mogelijkheid om een 3-4-3 te spelen. Ik hoop nog op coutinho en dembele en we zijn er dan helemaal klaar voor!

Zeer goede mandekker. Met Piqué en Umtiti heb je al twee spelers die zeker gaan spelen. Denk niet dat ze hem voor de breedte willen gaan halen. Maar goed zoals vorig seizoen gebleken is een volwaardige bank wel een must om voor alle prijzen te gaan.

Typische transfer zou dit zijn. Vorig jaar de enige redelijke transfer die goed uit leek te gaan pakken, was onder de indruk van Umtiti en zijn ontwikkeling. Gaat nu minder minuten kunnen maken en zich dus minder ontwikkelen. Als Valverde het echt niet in hem ziet zitten is dat een grote fout in mijn optiek. Verder hebben we Santos nog als jong talent (en als hij daar niet in gelooft hadden ze hem niet definitief moeten overnemen deze transferperiode) en hoeven Piqué en Mascherano dit jaar nog niet vervangen te worden. Verkeerde speler, te laag niveau en voor een al dubbel bezette positie. Net als toen ze Denis Suarez en Gomes tegelijk kochten en nu 7 (9 inclusief talenten) middenvelders voor 3 posities.

4 augustus 2017 om 20:24

Inigo is een zeer sterke verdediger die ook nog is goed is aan de bal. Daarnaast heeft mascherano afgelopen seizoen al vaker laten zien dat hij niet meer de speler is van een aantal seizoenen geleden. Marlon is talentvol, maar nog niet klaar om 30 á 35 wedstrijden te spelen. Bovendien is er een mogelijkheid om een 3-4-3 te spelen, dus naar mijn mening is dit een goede aankoop!

4 augustus 2017 om 21:01

centrale verdedigers zullen op termijn worden

Pique en Yerry Mina

Inigo Martinez en Umtiti

deze kwartet zal genoeg afgewisseld worden omdat barca nu eenmaal veel wedstrijden speelt

Marlon zal verhuurd worden

Lap daar gaat de 222miljoen al... Tja wat moet ik van deze (potentiële) transfer denken? Wederom "net-niet-materiaal" voor de basis maar allicht goede aanvulling voor de bank die (in verdedigend opzicht) al niet zo breed was maar in tegenstelling tot deze brede beer van het Baskenland die er wel meteen kan staan en doorgaans de competitie goed kent als extra voordeeltje.

Toch nog een gemengd gevoel bij deze (quasi-afgeronde) transfer.. wellicht omdat het te maken heeft met het feit dat je post-factum-Neymartransfer, eerst een topaankoop op tafel verwacht en dan pas de boterhamkorstjes als éne Iñigo Martinez...

Had evt. die andere Bask (Laporte) ook wél tot mogelijke optie overwogen (stuk jonger en kent Valverde uit het Bilbao-tijdperk)... Maarja mijn familienaam is helaas niet Bartomeu..

4 augustus 2017 om 21:06

wat zeg je nu Inigo Martinez en Aymeric Laporte zijn beiden beste centrale verdedigers die niet bij de top 3 van spanje speelt

Inigo zijn clausule is 32 en die van laporte is 65 , je gaat mij niet zeggen dat Laporte 2x zo goed is als Martinez

Barca had laporte vele malen goedkoper kunnen halen maar hij koos destijds ervoor om bij bilbao te blijven waardoor hij zichzelf te duur heeft gemaakt , zelfs city en real hebben nog niet toegehapt niet omdat hij niet goed is maar omdat de prijs zeer hoog is

bovendien vindt hij dat hij nog moet groeien vooraleer hij de stap maakt en een mogelijke transferaanvraag gaat indienen

Hadden ze een hogere clausule in moeten bouwen. Had Sociedad nu kunnen vragen wat ze maar willen.

Zou echt een heel leuke transfer zijn van Barcelona. Gewoon een sterke verdediger die zich al lang bewezen heeft in La Liga en klaar is voor de volgende stap. Zijn prijskaartje vind ik ook nog meevallen.

Daarnaast verschiet ik er wat van dat mijn collega's hier zeggen dat Valverde het niet zou hebben voor Umtiti. Hij was de revelatie van vorig seizoen. Heeft echt alles wat je wil in een Barcelona verdediger, zou mij echt vreemd lijken.

Deze Martinez staat bekend als een goede, stevige mandekker met bovendien aardig wat snelheid (wat bij Barcelona zeker welkom is). Weet alleen niet of hij voetballend zo sterk is als een Umtiti. Ben benieuwd, ik zou deze transfer alleszins toejuichen.

Lijkt me een goede aankoop ook al Komt hij misschien op de bank kan me trouwens niet voorstellen dat Valverde het niet zou zien zitten in Umtiti

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren