Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontketende De Bruyne en Haaland leveren masterclass af voor rust

Laatste update:

Erling Braut Haaland en Kevin De Bruyne etaleren dinsdagavond hun absolute topvorm voor Manchester City. In het FA Cup-duel met Luton Town staat het bij rust 1-3, dankzij een hattrick van Haaland. De Bruyne was goed voor de assist bij al die doelpunten. Het mooiste doelpunt kwam overigens op naam van Luton-speler Jordan Clark.

De eerste treffer viel al in de vierde minuut. Matheus Nunes bediende De Bruyne, die het overzicht behield en Haaland uitkoos voor het doel: 0-1.

Al snel wist City uit te lopen naar een 0-2 voorsprong. Een diepe pass van doelman Stefan Ortega kwam terecht bij Haaland, die de bal met een handig tikje bij De Bruyne bracht. De Belg stuurde de Noor vervolgens diep met een heerlijke steekpass. Haaland rondde via de benen van Tim Krul af: 0-2.

Vlak voor rust werd het zelfs nog 0-3. Balverlies op het middenveld bij Luton leidde balbezit in voor De Bruyne, die Haaland maar weer eens diep stuurde. De doelpuntenmachine chipte Krul en zag de bal tegen de touwen stuiteren.

Daarmee was het nog niet gedaan voor rust. Het mooiste doelpunt kwam op naam van middenvelder Clark, die de bal op schitterende wijze in de kruising achter de kansloze Ortega werkte: 1-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De Bruyne-Haaland is een cheatcode.

28 februari 2024 om 10:16

Dodelijk effectief!

Als De Bruyne het komende jaar fit blijft en een goed EK speelt dan kan hij zomaar eens de gouden bal gaan winnen. Geweldige speler

27 februari 2024 om 22:29

Als Bellingham kampioen word en een eind komt op het Ek is hij de enige die die prijs (die niemand meer serieus neemt) verdient.

27 februari 2024 om 22:37

Kampioen zal minder betekenen dan de CL denk ik. Als City of Real die wint, dan zal het gaan tussen Bellingham, Haaland en De Bruyne denk ik

27 februari 2024 om 23:00

@tijger wit: En als Salah kampioen wordt? De MVP van de meest bekeken, gehypte èn zwaarste competitie ter wereld. Die zou minder kans maken dan Bellingham? Als City wint gaat het idd tussen Haaland (absoluut fenomeen) en Kevin. Maar Bellingham staat natuurlijk niet automatisch boven deze 3 PL sterren. Alhoewel deze populariteit verkiezing gebaseerd is op voornamelijk media aandacht, puur in dat opzicht kan hij hem pakken. Bellingham draait overigens een geweldig seizoen hoor, daar niet van, maar hem zo pontificaal boven de de sterren van de Prem plaatsen is imo wat overdreven. Edit: gebruikelijke typo's 😌

27 februari 2024 om 22:32

Die prijs heeft toch geen waarde meer. Is gewoon populariteitprijs. Wordt gewoon gekeken naar naam.

27 februari 2024 om 22:57

Stel dat R7 gaat vlammen en wint het EK. Zouden ze hem de gouden bal geven?

Ondertussen 5 goals voor Haaland en 4 assists voor de Bruyne. Bizar

28 februari 2024 om 10:18

Ja ze hebben goeie rapportcijfers inderdaad.

Mits City in topvorm is, komt echt niemand in de buurt. Konden we vorig jaar in de CL zien. Benieuwd of ze de PL en CL weer kunnen domineren. Er was even wat zand in de motor, maar wordt weer beter en beter. De maanden waarin de prijzen verdeeld worden komen er weer aan. Ben benieuwd.

Haaland, die vent is onderhand een vleesgeworden FIFA Game karakter. Beestachtig goed, denk oprecht dat hij zo ongeveer elke legendarische spits uit de boeken gaat schieten! 🥶

27 februari 2024 om 23:22

Snap ook niet zo goed dat een pure spits/afmaker als Haaland zo opvallend veel kritiek krijgt wanneer hij niet scoort (hij zou weinig toevoegen) Tja, is normaliter ook niet de hoofdtaak van een spits natuurlijk. Ben zelf een liefhebber van fenomenale voetballers, technische klasbakken, maar Haaland compenseert dit ruimschoots door op fenomenale wijze een record-brekende stroom aan goals te produceren. Voor puur voetballende hoogstandjes moet je sinds oudsher natuurlijk op andere posities zoeken als de spits

28 februari 2024 om 10:21

Dit is de reden waarom R9 speciaal was en een wereldwijde idool🥹 zelfs als je niet van voetbal hield wist je wie hij was en wat hij deed. Michael Jordan achtig groots was hij! Had natuurlijk niet de cijfertjes van Haaland maar Haaland zal nooit die magie hebben.

28 februari 2024 om 11:43



Daarom is R9 ook met afstand de beste spits ooit. Wat mij betreft komt Romario daar net achter omdat die los van zijn goals ook zo absurd technisch aan de bal was en speelde met verdedigers. Natuurlijk heb je nog Van Basten, Gerd Muller enzovoorts, maar die 2 Brazilianen waren efficiã«nt en entertainment van de allerhoogste plank. Hebben beide ook gewoon hun land zo wat hoogstpersoonlijk wereldkampioen gemaakt in 1994 en 2002.

28 februari 2024 om 16:39

R9 is natuurlijk niet automatisch de beste spits ooit, zowieso wordt hij (net zoals alle Braziliaanse spelers, tot de dag van vandaag) gigantisch gehypt. 'Met afstand' is al helemaal een absurde claim. Op basis van wat YouTube filmpjes is er nu een hele groep 'nostalgie merchants' die R9 tot bijna mythische proporties opblazen. Uiteraard een iconische spits hoor, maar zowel R9 als Romario zijn niet onbetwist de 2 beste spitsen ooit. Wat mij betreft zijn, puur in voetballend opzicht en niet trukjes en mooi doenerij, geef mij maar Raul, Henry en Benzema. Doen niks onder voor hun. 1 WK zegt me vrij weinig, niet bepaald dé graadmeter voor kwaliteit, kijkend naar wat voor landen soms meedoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren