Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onthutste pechvogel van Bayern München wacht weer revalidatie

Laatste update:

Hoeveel pech kan een mens hebben? Holger Badstuber was eindelijk weer inzetbaar na liefst twintig maanden blessureleed, maar zaterdag raakte de verdediger van Bayern München opnieuw zwaar geblesseerd. Badstuber heeft in het duel met VfB Stuttgart (2-0) een spier gescheurd in zijn dijbeen en hij zal operatief behandeld moeten worden.

/

Clubarts Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt laat via de officiële kanalen weten dat Badstuber opnieuw langdurig afwezig is, al is het niet precies duidelijk hoe lang dat precies is. Er wordt wel gerekend op een maandenlange revalidatie.

“Op het moment ben ik bijzonder teleurgesteld, dat is logisch”, treurt Badstuber. “Ik weet echter hoe het is hoe om te gaan met deze situatie.” De 25-jarige mandekker stelt de fans gerust. “Maak je geen zorgen, ik keer terug. Ik ga knokken en dan ga ik verder waar ik gebleven was.”

Komt het ooit nog goed met Holger Badstuber?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Diep triest voor deze speler.was vroeger wel een groot talent ..

14 september 2014 om 15:02

Klopt heb echt medelijde met deze jongen na 2 jaar eindelijk weer fit zijn en dan meteen weer zwaar geblesserd raken heel sneu

14 september 2014 om 19:17

Mee eens. Ik denk dat hij beter kan stoppen met voetballen, dit schiet echt niet op.

15 september 2014 om 01:16

Wat een onzin bericht, het is een zware tegenvaller maar om het bijltje er bij neer te gooien op 25 jarige leeftijd is ook oovetdrevrn, hij wilt nog zoveel laten zien, en waar een wil is, is een weg.

Denk dat zijn carrière zo goed als voorbij is. Heel erg jammer voor hem.

14 september 2014 om 14:19

Beetje voorbarig om dat te stellen. Mogelijk keert hij niet op het BM niveau terug, al zou dat best kunnen, maar dan kan hij nog een prachtige carriere hebben bij clubs (net) onder dat niveau.

14 september 2014 om 14:54

Nee joh, het komt wel weer goed. Hij is 25 en kan nog jaren mee. Hij zegt toch ook dat hij weet hoe hij er mee om moet gaan? Ijzersterke mentaliteit.

14 september 2014 om 15:23

Je hebt gelijk geert. Kom op jongens laten we hem niet afschrijven!

Ongelooflijk, hoeveel pech kun je hebben?!
Hopelijk herstel je snel en wat je zelf zegt kom je sterker terug! Sterkte!

Als ik het iemand niet gun, is het hem wel. Al het zoveelste (langdurige) blessureleed voor hem

Heeft nog wel wat jaren in zich maar zal toch niet alles uit zijn carriere kunnen halen, heel jammer want kon zeker een topper worden !

Triest voor zo'n jongen. Zou al veel verder zijn geweest anders. Nu staat hij al minimaal 2 jaar stil in zijn ontwikkeling.

Heel vervelend dit voor hem. Een voetballer wil in principe altijd spelen. Aan de andere kant is het wel makkelijk geld verdienen dit voor hem. Thuis revalideren maar wel gewoon doorbetaald krijgen alsof je iedere week speelt. Maar goed, hoelang ligt hij er dan uit? Er staat hier maanden maar dat kunnen 2 maanden zijn of 10 ?

14 september 2014 om 14:00

Maar als hij speelt, gaat het toch wat meer verdienen. Al is het wel lekker om doorbetaald te krijgen terwijl je thuis zit.

14 september 2014 om 14:22

Wat een kul, die jongen leeft voor het voetbal denk je dat hij liever thuiszit? Natuurlijk niet man.

14 september 2014 om 14:56

Zo iemand heeft z'n hele jeugd geinvesteerd in voetballen. Was twee jaar geleden al de beste verdediger van Duitsland en Bayern Munchen, op 23 jarige leeftijd. Mocht hij niet meer op niveau terugkeren dan zijn dit toch tegenslagen waar je je hele leven lang nog aan zal terugdenken.

En dat terwijl zijn vrienden en teamgenoten ondertussen de treble winnen, het WK winnen. Inderdaad dat wil je echt vanaf de bank thuis zien.

14 september 2014 om 14:46

In Duitsland krijg je niet de gehele periode van je blessure doorbetaald. Dit heeft badstuber al miljoenen gekost

14 september 2014 om 14:50

Het lijkt mij dat revalideren zwaarder is dan een beetje trainen om de conditie te onderhouden en tactisch te trainen. Bij een revalidatie moet je alles opnieuw trainen lijkt mij..

Nog erger dan de blessures van Robben, wel jammer om te zien..

Dit gebeurt toch regelmatig dat een speler 2x achter elkaar zwaar geblesseerd raakt. Meest recente voorbeeld wat ik ken is Nick Bakker van FC Groningen. Zijn deze mensen dan gewoon niet gemaakt voor topsport, spelen ze weer te vroeg, trainen ze te hard of is het gewoon hele zware pech?

14 september 2014 om 14:09

Kan me Petter Anderson nog wel herinneren.. Erg triest f
dit.

14 september 2014 om 14:16

En toen hij eindelijk weer fit was wilde hij zijn contract niet verlengen. Was niet zo netjes van hem toen.

14 september 2014 om 14:21

Waarschijnlijk is het een combinatie van pech en een lichaam dat niet helemaal gemaakt is voor topsport.
Mijn favoriete ploeg Club Brugge heeft ook zo'n speler: Jonathan Blondel.
De ene na de andere zware blessure, al 2 jaar lang.

En bij mijn andere favoriete ploeg (arsenal) ken je Abou Diaby vast wel... Ook voortdurend geblesseerd.

Met zulke jongens heb ik zoveel medelijden. Badstuber is gewoon een topverdediger

Zeer jammer, die jongen mist 20 maanden door een blessure maar komt ondanks dat gewoon terug en is gelijk 1 van de betere verdedigers in de Bundesliga. Is zo talentvol en als hij eindelijk kan terugkomen gebeurd dit.

14 september 2014 om 14:15

Ik heb inderdaad met verbazing zitten kijken hoe Badstuber teruggekomen is. Alsof er niks aan de hand is geweest de afgelopen jaren, speelde vol vertrouwen en was inderdaad meteen één van de beste van de Buli. Ik hoop dat hij ook na deze blessure weer terugkomt, want is in potentie misschien wel de beste verdediger ter wereld.

Ongelofelijk wat een pech, hoeveel zware blessure heeft deze jongen al wel niet gehad?!

Murad hoe kan je nou zeggen dat het makkelijk geld verdienen is? Dit is natuurlijk heel erg voor hem en iedere voetballer wil gewoon op het veld staan en zo zijn geld verdienen.

Zeer jammer, begon toch wel weer zijn draai te vinden in het team. Speelde gister weer sterk en had zeker een paar mooie lange passes. Zeker een gemis voor Bayern, want van een Dante ben ik zeker geen fan. Zelfde eigenlijk met Dortmund, ookal is het bij hen toch wel extremer. Kuba was al terug maar is weer 5 weken geblesseerd, Reus, Gundogan...

Jammer want anders hadden deze twee Duitse teams kunnen heersen in de Cl..

Het is toch erg dat ik door deze titel te lezen al wist over wie het wss ging. Treurig zijn hele cariërre vliegt voorbij op deze manier.

Ontzettend triest zeg, vond het wel een goede speler. Jammer dat hij niet alles meer uit zijn carrière kan halen door deze blessures

Nee toch, nu begin ik echt medelijden met die jongen te krijgen. Hoeveel pech kan een voetballer hebben. En nog zo'n jonge talentvolle voetballer.

Echt zielig dit....bijna 2 jaar niet kunnen spelen en dan ben je eindelijk terug...kan je weer niet spelen door een blessure...ik wens hem de beste toe, altijd een talent geweest...dit is ook een Reus scenario...

zeer sneu voor deze jongen, er zat zo veel talent in hem echt diep en diep triest

Wat baal ik hiervan, hopelijk komt hij zo snel mogelijk terug. Het enige voordeel is dat blijkbaar langdurige blessures zijn vorm niet beïnvloed, de wedstrijden die hij heeft gespeeld heeft hij goed gespeeld alsof hij niet is weg geweest.

Heel erg voor hem, was een groot talent. Hij had kunnen uitgroeien tot de wereldtop. Nu nog maar afwachten of hij ooit nog terug komt op zijn oude niveau

Echt heel jammer voor Badstuber en voor Bayern Munchen ook. Een veel betere speler dan Dante, mits hij gewoon fit is en wedstrijdritme heeft. Het is te hopen voor deze jongen dat het hierna wel genoeg geweest is met de blessures.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren