Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gefrustreerde Kevin van Veen hint nu al op transfer, maar krabbelt direct terug

Laatste update:

Kevin van Veen is niet blij met zijn reserverol bij FC Groningen tegen FC Emmen (0-0). De 32-jarige spits laat na afloop weten ‘zwaar gefrustreerd’ te zijn doordat hij op de bank moest beginnen. “Misschien zijn er later in het seizoen wel mogelijkheden om ergens anders gewaardeerd te worden”, aldus Van Veen, die direct daarna aangeeft een vertrek niet te overwegen.

Groningen kwam maandagavond niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Emmen. Trainer Dick Lukkien verraste door Van Veen op de bank te posteren en voor de 22-jarige Noor Kristian Lien in de punt van de aanval te kiezen. De Trots van het Noorden staat door het vierde competitieduel op rij zonder zege teleurstellend twaalfde in de Keuken Kampioen Divisie.

“Als ik hier blij sta terwijl ik niet speel, dan ben je niet echt een professional. Ik ben gewoon zwaar geïrriteerd, op een goede en gezonde manier", zei Van Veen na afloop over het verliezen van zijn basisplek bij ESPN. De spits viel uiteindelijk pas zeven minuten voor tijd in.

“Als hij (trainer Dick Lukkien, red.) me niet kiest, dan kiest hij me niet. Misschien zijn er dan later in het seizoen wel mogelijkheden om ergens anders gewaardeerd te worden", liet Van Veen zich daarna ontvallen, waarna hij direct terugkrabbelde. “Of ik nu al denk aan iets anders? Nee, helemaal niet. Ik vind deze club fantastisch, maar ik vind dat ik - ook door mezelf - minder uit de verf ben gekomen. En als team zijn we ook niet waar we willen zijn.”

“Als ik vorig jaar zo'n seizoen draai, terwijl ik hier zo aan het zoeken ben... Dan denk je wel eens: ik wil ook plezier hebben, goals maken en die fans zien lachen. Ik wil al die negativiteit niet. Ik hoop een hele grote toevoeging voor FC Groningen te zijn, maar ik wil niet op de bank gaan zitten. Laat dat duidelijk zijn, al moet ik dat zelf ook afdwingen", besloot Van Veen.

"Ik deed zijn deur dicht en was woedend."
Van Veen liet tegenover het Dagblad van het Noorden weten dat hij zondagmiddag van Lukkien hoorde dat hij tegen FC Emmen op de bank begon. De spits zei de beslissing van zijn trainer te respecteren. “De trainer is de baas. Tegen De Graafschap was ik ook niet goed, maar wie was dat wel? De wedstrijd ervoor, tegen NAC, heb ik wel twee keer gescoord.’’

Na het bericht van Lukkien deed Van Veen zijn zegje. Daarna schudde hij de hand van zijn trainer. “Lukkien vond dat ik het goed oppakte. Maar toen ik de deur van zijn kamertje dicht deed, was ik woedend. Ik ben meteen na de lunch naar huis gegaan, heb een koffietje gezet en even goed nagedacht wat er anders moet", aldus Van Veen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dit die man die minstens 30 goals zou maken bij FC Groningen?

24 oktober 2023 om 08:39

35 zelfs. Clown haha

24 oktober 2023 om 08:46

Optimistisch haha. Moet ook wel zeggen dat ik hem wel heel erg vind tegenvallen. Alsof die niet helemaal fit oogde ofzo.
In Schotland schoot hij er toch wel een aantal in.

24 oktober 2023 om 08:59

Buiten die top 2 of 3 zijn er ook maar weinig clubs die iets zouden klaarspelen in de Eredivisie. Celtic en Rangers zijn al geen geweldige ploegen en die domineren de competitie. Daarmee beweer ik voor de duidelijkheid niet dat de twee Schotse topclubs niet in de Eredivisie mee zouden komen.

24 oktober 2023 om 09:13

Van Veen heeft vrijwel overal gefaald behalve 1 goed jaartje in Schotland. Als je dan al grote praatjes hebt... Misschien kunnen we hier spreken van een one season wonder

24 oktober 2023 om 09:40

Zal je wel zien dat hij zondag tegen Cambuur met scherp schiet als oud speler, waar hij nou ook ok totaal niet goed was.

24 oktober 2023 om 15:25

@ajaxnl! - Dat je als FC Groningen uitkomt op Van Veen, zegt ook wel alles over de staat van het technisch apparaat. Die heeft absoluut geen indrukwekkende cijfers buiten een redelijk seizoen in 2014 bij Top Oss en vooral een goed slot in de Schotse Premiership vorig jaar. Daarbij doet hij me een beetje denken aan Tom Boere; zonder aanvoer heb je er werkelijk helemaal niets aan.

24 oktober 2023 om 16:14

Een echte KKD spits is het wel, denk dat hij er wel wat meer kan inschieten maar vervolgens heb je er niks meer aan. In de Eredivisie komt hij sowieso te kort en dan zit je met zo'n 'dure' speler.

24 oktober 2023 om 10:01

Van Veen valt tegen maar heren en dames, Groningen (mijn cluppie) valt gewoon smerig tegen. Niet alleen Kevin. Als Ajax nog spelers kwijt wil, je mag ze verhuren aan ons, stomen we ze klaar voor jullie. We bieden Sutalo een inburgering aan in het nuchtere noorden, mikatatze kan lekker tegen alle kleine teams scoren en Akpom mag zovaak achter de spits staan als ie wil. We hebben jongens als Suarez en blind voor jullie klaargestoomt. Sluit nu aan en we zullen garanderen dat de biertjes die we bij jullie vorige bezoek gooiden samen worden opgedronken en dat de vlaggen met rot op bestuur ook met de Ajax aanhang worden gedeeld.

Poeh dit gaat wel een staartje krijgen denk ik. Een wedstrijd op de bank en gelijk janken. Wees eens een vent joh. Denk dat de meeste supporters niet van spelers houden die na 1 wedstrijd meteen denken aan een transfer

24 oktober 2023 om 11:46

Lees het artikel eerst even.

Wat valt deze man door de mand zeg.

Bizar interview, deze man mag wel even een spiegeltje kopen voordat hij begint over de speelstijl. Rechterrijtje is voor Groningen echt een schande, dat was het vroeger al in de Eredivisie. Kun je nagaan hoe triest het nu gesteld is.

24 oktober 2023 om 08:48

Dat je überhaupt terug moet vallen op dit soort zwakke spitsen zegt alles. Die jongen zou niet eens op de radar van een club als Groningen staan als ze in de Eredivisie gespeeld hadden.

24 oktober 2023 om 08:58

Het is geen Nevland, Berg of Matavz.. laten we het daar maar op houden haha. Nee maar indd bizar hoe hij hier dit interview aanschiet, komt voort uit begrijpelijke teleurstelling maar met zijn leeftijd hoor je dit binnenskamers te houden.

24 oktober 2023 om 10:03

Ons team is gewoon verrekte matig en heeft vooral geen persoonlijkheid en leiderschap... net als vorig seizoen. Met leider Lord Peluppesy kom je er niet (met alle respect voor hem als persoon, hoor echt dat het een topvent is).

24 oktober 2023 om 15:19

Groningen maakt de fout die veel degradanten maken. Ze halen spelers binnen die zich weliswaar bewezen hebben, maar ook een tijd niet hebben gespeeld, op een lager niveau actief zijn geweest of allang niet meer zo goed zijn als weleer.

Dan halen ze spelers als Bacuna, Van Veen en Peersman binnen. Daar zit gewoon totaal geen visie achter. Het is 'bord-op-schoot-scouting' waar voorbij gegaan wordt aan de omstandigheden van de ploeg en de speler in kwestie.

Vreemd, want Groningen heeft meer uit te geven dan bijna alle andere KKD-ploegen en ze hebben echt wel een aantal leuke spelers. Kennelijk is het technisch apparaat nog steeds niet op orde. Erg jammer, want ik zie ze het liefst zo snel mogelijk terugkeren naar de Eredivisie.

Als je 15 jaar geleden een lijstje van Eredivisie en KKD clubs had gemaakt, hadden mensen je waarschijnlijk voor gek verklaard. Bij FC Groningen is het ergste nog wel dat het niet door het financiele plaatje komt. Dan is een rigoureuze schoonmaak nodig, maar vreemd genoeg zit Gudde er nog steeds. Hoe die man overal mee wegkomt, is echt onvoorstelbaar.

Dit is erg jammer voor de fans van fc Groningen die hem gisteren nog toezongen tijdens zijn warming up en invalbeurt. Waar hij overigens helemaal niks in heeft klaar gespeeld. Deze man is duidelijk teveel in zichzelf gaan geloven na een goede periode in Schotland en steekt nu de supporters een mes in hun rug.Edit: autocorrect fout

24 oktober 2023 om 08:44

Dit soort mensen moet je uit je organisatie snijden. Onruststokers zijn een gezwel binnen je organisatie. Hij zal meerdere spelers beïnvloeden met zijn negatieve instelling.
Meneer moet en zal spelen omdat hij zich beter vindt dan de nummer 1 keuze. Vervolgens speelt hij weinig klaar. Ook met zijn actie in Breda is hij weer negatief in de spotlights. De man moeten ze heel snel lozen voor het teamproces.

24 oktober 2023 om 10:05

Probleem is dat hij een voor ons doen topsalaris kreeg onder het idee van zo snel mogelijk naar de ED. Krijg nu een beetje Veldwijk vibes van hem. Als ie zijn kleine peen maar niet op het internet gooit. Los daarvan, we zitten in de hoek waar klappen vallen en mentaal kunnen we het nog steeds niet hebben. Verschillende spelers worden al extra begeleid door de druk en haatberichten. Het is drama. Back to the basics, jeugd voorop, gericht aankopen en misschien toch maar exit gudde.

24 oktober 2023 om 10:32

De beste man had tot aan vorig seizoen dan ook meer kaarten gepakt dan doelpunten gemaakt....als spits. Overigens pakte hij vorig seizoen ook 14x geel. Gewoon een lompe spits die toevallig een wonderseizoen heeft gedraaid

Zo vol zijn van jezelf dat het zelfs een negatieve eigenschap wordt. Deze kerel moet eens wat ballen tegen de touwen schieten voordat hij zich zo uitlaat. Besef dat zo'n kerel een eredivisie salaris opstrijkt in Groningen en voorals nog alleen levert met zijn mond.

Deze man is een beetje teveel in zichzelf gaan geloven. Speelt dit seizoen nou ook niet heel geweldig net als heel Groningen trouwens. Wordt een keer op de bank gezet en dan gelijk zo’n interview.

Die weet duidelijk niet hoe beperkt hij is als speler. Toch altijd grappig hoe sommige spelers 0 zelfreflectie hebben. Misschien in het vervolg bij jezelf te raden gaan waarom je niet speelt en eens heel kritisch naar jezelf kijken.

Ik had ook liever gehad dat Van Veen gisteren in de basis stond. Ze waren namelijk erg goed zonder hem!

Voor aanvang van het seizoen had ik getekend voor een puntje in Groningen. Voor gisteren had ik eigenlijk 3 verwacht. Jammer, maar op naar vrijdag!

"Misschien zijn er later in het seizoen wel mogelijkheden om ergens anders gewaardeerd te worden."

Hij denkt echt dat hij een soort zegen is voor Groningen en dat hij ze een gunst doet door daar te spelen. Wat valt hij door de mand zeg

Ik kan me nog herinneren dat ik hem af en toe zag langskomen in de League one en Two van Engeland. Zo speciaal waren zijn statistieken daar niet, sterker nog voor een spits met zijn "zelfvertrouwen" had ik hogere cijfers verwacht. Wel goed seizoen gedraaid bij Motherwell maar ik denk dat dat een uitschieter was. Je merkt toch aan hem dat het Nederlandse voetbal nog niet echt bij hem past. Toch is hij wel de topscorer van Groningen tot nu toe, dus dan is het misschien wel raar dat je hem op de bank zet.

Prima Kevin, met je supersalaris. Kunnen wij een spits halen die WEL kan scoren. Nu is spits van Groningen alles behalve makkelijk. Wat missen we Larsen toch.

Ik zag die "elders waar ik wel gewaardeerd word"-opmerking en reageerde gelijk met afkeur. En Van Veen heeft sowieso een beetje de schijn tegen na alle gedoe dit seizoen, al treft hem lang niet alle blaam. Maar in de rest van dit artikel zie ik opmerkingen dat nog best meevallen en overkomen als eerlijke opmerkingen met wat zelfreflectie erin. Hij zegt dat het elftal niet draait en dat hij, mede door zichzelf, zelf niet goed uit de verf komt. Hij geeft aan dat hij niet goed was in de vorige pot, met als kanttekening dat dit goldt voor heel het team. Geeft ook aan dat hij moeite heeft met een lastig seizoen precies na een geweldig seizoen voor Motherwell, wat ook begrijpelijk is. Geeft aan dat hij netjes was tegen zijn trainer, maar van binnen kookte. Dat is oké.

Verder maakt hij ook opmerkingen over dat hij graag wilt presteren bij Groningen, maar niet op de bank wilt zitten. Ook dat is logisch, Van Veen is 33, die heeft niet veel tijd meer op de velden op hoog niveau. En ook daar zegt Van Veen dat hij zelf een basisplek moet afdwingen. Die ene opmerking over "misschien later in het seizoen elders gewaardeerd te worden" is dan weer niet sjiek, maar kijkende naar al het andere wat hij zegt, ga ik een beetje ervan uit dat Van Veen iets eruit floept en daar gelijk spijt van had. Voor de rest is het gewoon allemaal fair wat hij zegt, dus ik zie weinig redenen op basis van dit interview om hem af te vallen eigenlijk.

24 oktober 2023 om 10:08

De sfeer bij ons is ook grafslecht. Op rtv Noord kwam een artikel naar voren waarin blijkt dat veel jongend aanvullende mentale begeleiding moeten hebben i.v.m. de druk en de negatieve en soms zelfs dreigende berichten op de socials. De fans zijn super teleurgesteld en de club heeft er volgens mij in meer dan 50 jaar nog niet zo voor gestaan. Groningers zijn nuchter, maar trots op hun gebied. Het maakt mensen kapot. Helaas hebben we geen type Bram van Polen die de boel leidt. Ik zie het somber in.

24 oktober 2023 om 10:56

Dat nuchtere valt dus alleszins mee aangezien er tegelijkertijd ook dreigende berichten worden verstuurd.

Groningen hoort qua alles zo’n beetje in de ED, behalve qua team. Laat dat nu net cruciaal zijn hehe.

Vraagje, wat is nou de oorzaak geweest van deze vrije val? Ik zie vaak ‘bestuurlijk gefaald’, maar op welke gebieden is er zo gefaald dan? Dat kan niet alleen op transfergebied zijn geweest, aangezien op Dallinga na er ook niet vee jeugd is doorgebroken de afgelopen tijd toch?

Tjongejonge... eerst schreeuwen dat je 30 plus goals gaat maken, vervolgens geen knikker raken, grote kansen missen en dan ineens een grote mond hebben dat je wissel staat? Man je speelt als een natte krant... laat het dan zien.. je deelt gewoon in de malaise, slik je woorden in laat je zien ipv hinten op een vertrek..

Een speler stelt altijd zichzelf op. Vd veen moet ff kritisch naar zichzelf gaan kijken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren