Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ons tweejarig zoontje was in levensgevaar, ik wist niet wat ik zag’

Laatste update:

Ben Rienstra heeft een zware week achter de rug. De middenvelder was woensdag belangrijk voor Willem II in het bekerduel met sc Heerenveen (2-1), maar de dagen ervoor zat hij elders met zijn gedachten. Zijn zoontje werd namelijk ineens ernstig ziek. "Ons tweejarig zoontje Raphaël was in levensgevaar", legde Rienstra, de maker van de 1-0, uit.

"Ik kwam vorige week woensdag thuis van de training en wist niet wat ik zag. Hij kon niks meer", zo vertelde Rienstra aan het Brabants Dagblad. "Het is een ingewikkeld verhaal, maar zijn situatie is verbeterd, hij is weer thuis en gisteren hoorden we dat hij er in principe helemaal bovenop zal komen."

Rienstra kon op de steun van trainer Erwin van de Looi en zijn medespelers rekenen. "Er was begrip voor dat ik een aantal trainingen oversloeg. Soms zat ik echt helemaal kapot. Maar door het goede nieuws kon ik met een fris hoofd aan de wedstrijd tegen Heerenveen beginnen. Dat ik dan ook nog scoor en dat we winnen, is helemaal mooi natuurlijk."

Het bereiken van de achtste finales van de KNVB Beker is voor Willem II een welkome opsteker. Van de eerste zeven competitieduels werd immers slechts een keer gewonnen, maar de laatste duels met FC Twente en FC Groningen leverden zes punten op. Daar kwam woensdagavond dus nog een bekerzege op Heerenveen bij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk prachtig voor deze kerel dat i zijn heftige periode kan afsluiten met goed nieuws vanuit het ziekenhuis, en niet te vergeten zijn goal. Natuurlijk is het niet zo als het hoort nog met zijn zoontje, maar hopelijk kan hij de possitiviteit omzetten richting het veld waar de willem 2 spelers toch echt wel een prestatie hebben geleverd tegen een kwakkelend heerenveen. Klasse.

Lullig om te zeggen misschien over zoiets maar als lief en leed met de groep word gedeeld word je een team en niet een team individuen.

26 oktober 2017 om 08:17

Dit is echt de grootste onzin, hoe kun je nou zoiets zeggen? Je wilt 24/7 bij je doodzieke zoontje zijn, helpen hem erbovenop te helpen. Het is juist goed dat een team dit oppakt door hem thuis te laten blijven! Dat dit als iets individualistisch wordt gezien, vind ik echt kansloos..

26 oktober 2017 om 09:02

Lees zijn reactie nog eens..

27 oktober 2017 om 11:53

sorry maar ik sluit me aan bij burwatti. zag je een rode lap?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren