Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ons spel was mooi om naar te kijken, maar het rendement moet omhoog’

Laatste update:
/

FC Groningen verloor anderhalve week geleden de strijd om de Johan Cruijff Schaal van PSV: het werd in Amsterdam 0-3 tegen de Eindhovenaren en dus begon FC Groningen met een kater aan het seizoen. Woensdagavond legde het echter goed spel op de mat tegen FC Twente in de eerste competitiewedstrijd. De Trots van het Noorden kwam terug van een achterstand en sloot voor eigen publiek af op 1-1.

Trainer Erwin van de Looi was redelijk tevreden, na afloop. Alleen de uitslag maakte hem niet blij, maar voor de rest had hij niet veel reden tot klagen. “Ons spel was mooi om naar te kijken. Maar ons rendement moet nog omhoog. FC Twente heeft erg goed verdedigd, maar we kregen voldoende kansen. Dat is knap”, vond de trainer van de Groningers.

In gesprek met het ANP gaf Van de Looi aan dat FC Groningen vaker dan eens had moeten scoren. Tegen PSV miste zijn team veel kansen en werd er niet sterk genoeg verdedigd, maar dat laatste zat nu wel goed. “FC Twente is slechts twee keer gevaarlijk geweest, twee keer na een hoekschop. Helaas ging de bal er eenmaal in”, aldus Van de Looi, die zegt ‘verder te kunnen’ met het vertoonde spel. Zondag wacht PSV weer als tegenstander.

Als FC Groningen zo ook tegen PSV speelt, krijgt PSV het nog lastig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie nee stemt heeft de wedstrijd niet gezien. Er werd erg leuk gevoetbald en dat onder erwin haha. Wordt weer een leuk seizoen voor Groningen zo

12 augustus 2015 om 23:27

Heb de wedstrijd gezien. Groningen mist een spits. Wordt nog een zwaar seizoen voor de supporters. Goed spelen, weinig punten ...

12 augustus 2015 om 23:28

Wat voor spits missen ze dan? De Leeuw is namelijk een garantie voor 10+ doelpunten.

13 augustus 2015 om 00:16

De Leeuw die kan alleen maar koppen. Groningen mist gewoon een trefzekere spits, als Zivkovic er nog speelde zouden zeker voor plek 3 t/m 5 kunnen gaan.

13 augustus 2015 om 01:52

Zivkovic heeft ook teveel kansen nodig. de leeuw kan prima 10+ goals maken, Rusnak neemt de rol van Chery over dus gaat veel scoren is al gebleken.. en dan hebben we nog Linssen nee hoor we hebben geen spits nodig. Liefst nog 1 topper op de buitenspeler. ben absoluut geen fan van Antonia, Mahi heeft zijn momenten en Linssen vind ik veruit de beste dus.

13 augustus 2015 om 13:40

Tomlehrer wat verwacht je dan? De Leeuw scoorde er vorig seizoen 17, daar is niks mis mee. alleen spelers als De Jong, Depay en Uth scoorde volgens mij meer.

Groningen speelt erg mooi voetbal. Oppurtunistisch en aanvallend maar wel gecontroleerd. Tibbling ook weer een puike pot vandaag. Het grote probleem zijn de vele voorzetten die maar niet bij de spits komen. Als je vandaag gewoon effectief bent leg je er zo minimaal 3-4 in.
Complimenten voor nummer 4 van Twente (kalikov??) Speelde de Leeuw uit de wedstrijd.

13 augustus 2015 om 00:09

Katsikas

Leuke ploeg met goed voetbal. De Leeuw blijft een prima spits voor Groningen. Laten we voor het Nederlandse voetbal hopen dat ze deze lijn ook door kunnen zetten in de Europa League.

Prima spel van Groningen, maar totaal niet efficient. Zowel tegen PSV als tegen Twente moest er meer gescoord worden. Met afstandsschoten vanaf randje 16 red je het niet.

12 augustus 2015 om 23:16

komt nog wel goed.. als ze ook nog effectief worden en daar werken ze aan. dan kan het een leuk seizoen worden op de EL na

12 augustus 2015 om 23:23

Dan kan het voor jullie zeker een leuk seizoen worden. Dan ben ik al blij dat we nu 1 puntje bij jullie uit hebben afgesnoept.

Heb zelden een fc gezien dat zo dominant was, zichzelf enorm tekort gedaan . Goed veldspel tot aan de 1y meter.Helaas veel te weinig gescoord.

Blijf t zeggen, Groningen mist een klasse spits. De Leeuw scoort veel, maar komt meer tot zn recht naast n balvastere spits, die t liefst ook veel scoort,en n gatentrekker is

Schreuder zegt Groningen verdiende een punt, die man moet een pantserplaat voor zijn kop hebben van hier tot Tokio. Twente heeft 90 minuten lang verdedigd en Groningen verprutste kans op kans, met een beetje spits had Groningen, Twente een afstraffing gegeven 5 - 0 zou eerder op zijn plaats zijn geweest dan de 1 - 1

12 augustus 2015 om 23:24

Tja.. en Twente had vandaag helemaal geen spits en had de 1-2 voor het intikken. Als als als..

We hebben een goede spits maar de aanvoer is dramatisch.... Alles staat goed maar de laatste pass is werkelijk dramatisch... Behalve als ze counteren en er iets meer ruimte ligt...

Deze wedstrijd deed mij denken aan het nederlands elftal de laatste wedstrijden wel aanvallen maar het laatste zetje niet kunnen geven

Dit is al 2 jaar het probleem bij Groningen. Bij vlagen spelen ze goed voetbal, maar de eindpass is vaak niet goed waardoor het rendement ook laag blijft. De Leeuw en vooral Hoesen kunnen bijna niets met die halve ballen. Met Mahi en Antonia op de flanken is het hopen op een goede bal per wedstrijd. Vond die Linssen gister ook niet denderend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren