Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Onbeschrijflijk als je scoort in De Kuip, er gaat dan van alles door je heen’

Laatste update:

Anass Achahbar gaat komend seizoen voor zijn kans in De Kuip. De aanvaller vertelt dat hij als spits uit de voeten kan, maar ook achter de spitsen en op de vleugels. Volgens Achahbar is het een voordeel dat hij niet per se vast zit aan een positie.

/

“'Ik ben nu bezig om keihard te trainen en het de trainer zo moeilijk mogelijk te maken, elke minuut. Meer kan ik niet doen.”, zegt Achahbar tegen RTV Rijnmond. Vorig seizoen maakte hij met name indruk in de wedstrijd tegen PSV. Die doelpunten ziet hij nog regelmatig voorbij komen op internet of op de televisie.

“De eerste keer dat ik dat deed was tegen Sparta Praag. Het is onbeschrijflijk, er gaat dan van alles door je heen”, aldus Achahbar, die op de open dag van Feyenoord uitgebreid de tijd nam om handtekeningen uit te delen aan de fans. Zelf kwam hij vroeger ook naar de open dag voor handtekening. “Van bijvoorbeeld Pierre van Hooijdonk, Robin van Persie en Kees van Wonderen. Het is een klein respect om die mensen dan een handtekening te geven.”

Op de Open Dag van Feyenoord gaat de helikopter zo de lucht in! #traditie #nieuwespelers #kuyt #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op



Denk je dat Anass Achahbar komend seizoen definitief doorbreekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is te hopen dat ie komend seizoen doorbreekt. Handige, slimme voetballer, die wel wat wegheeft vnan Suarez, ook al horen ze dat liever niet in Zuid

19 juli 2015 om 13:22

Hoewel ik de gelijkenis niet helemaal zie, wil ik best toegeven dat ik Suarez altijd wel gewaardeerd heb hoor. Dat alles doen om te winnen, het heeft wel wat.

19 juli 2015 om 13:23

Mwa, suarez wint veel duels op doorzettings vermogen, hij moet het meer hebben van techniek. Maar heeft zeker talent, beter dan kazim. Maar zal kuyt spits worden?

19 juli 2015 om 13:25

En ik bedoel niet dat suarez een slechte techniek heeft, want techniek dat heeft die zeker haha. Bij suarez ziet het er slordig uit (bijv wedstrijd tegen PSG)

19 juli 2015 om 15:49

suares speelt op zn tegenstander,

hij zoekt het juiste moment uit dat zn man vast staat en dan komt ie met actie net zoals hij heel veel gebruik (heeft ge) maakt van de bal tegen het vaststaande been van een verdediger aanschieten en de afstuiternede bal meenemen als passeeractie

verder speelt suares ook veel meer op intuitie dan ananas

19 juli 2015 om 18:02

Hahahaha ananas

19 juli 2015 om 13:24

In welk opzicht vind je dat ze op elkaar lijken dan? Ik zie het niet echt. Overigens gun ik hem z'n doorbraak, het lijkt me een sympathieke jongen maar ik denk dat hij gewoon net niet goed genoeg is.

19 juli 2015 om 13:29

Ik vind hem meer iets hebben van Messi. Vooral qua bouw. De manier van voetballen lijkt er wel op. Hij is heel handig in de kleine ruimtes. En voor de mensen die dom gaan reageren! Nee, ik vind hem niet zo goed als Messi en hij komt nooit op dat niveau!

19 juli 2015 om 14:11

Jongen! Wat een rare vergelijking. Hij is lang niet zo goed als Messi. Hij komt echt nooit op dat niveau!

19 juli 2015 om 13:55

Scoo ook maar eens buiten de Kuip. Deze jongen voegt niets aan Feyenoord toe.

21 juli 2015 om 08:14

Hij scoorde ook in Dordrecht en Alkmaar. Daar staat geen Kuip volgens mij

Niet een topper maar ik ben wel gecharmeerd van hem.
Maar misschien komt dat omdat ik door een Feyenoord bril kijk want zoveel heeft hij ook weer niet laten zien.
Ik zou hem wel de kanst geven en ik hoop dat Feyenoord met een Juve tacktiek gaat spelen (zie opstelling).
Kuyt laten concureren met Kazim voor de spits positie.
Boetius laten concurreren met Achahbar voor de andere spits positie.
Ik denk dat Boetius het goed zou doen in een twee spitsen systeem.
Manu vind ik niks, ben ik niet onder de indruk van.

Vermeer
Wilkshire
Van beek
Kongolo
Nelom
El Ahmadi
Vejinovic
Vilhena
Toornstra
Kuyt
Boetius

Ben ontzettend benieuwd of deze behendige voetballer definitief weet door te breken. Na Fey-Psv te weinig van deze voetballer gezien !

Meest technische speler van Feyenoord, een soort aguero.
Hopelijk gaat feyenoord op balbezit spelen want van kopduels gaat er niks komen met deze spits.

19 juli 2015 om 13:48

Dit snap ik niet helemaal. Volgens mij kunnen wij met Achahbar ook via de flanken spelen. Hij is namelijk erg slim, hij weet zich altijd vrij te lopen en ondanks zijn lengte weet hij prima te koppen. Kijk maar eens na zijn kopgoals, dat zijn er aardig wat.

19 juli 2015 om 14:07

Precies, hij heeft in die minuten die hij kreeg een aantal maal gevaarlijk op doel weten te koppen. Wat mij betreft is hij zelfs door de lucht sterker dan Kazim.

19 juli 2015 om 15:16

Natuurlijk kan hij koppen dat komt omdat zijn positionering voldoende is. Nogmaals het is een beweeglijke spits die het moet hebben van combinaties en techniek zoals aguero, Messi. Bij een fysieke ploeg die speelt op hoge bal zou de rendement van die spelers ook dramatisch omlaag gaan. Voor de flanken kan hij spelen maar zou niet zo dreigend zijn want hij is niet de snelste.

19 juli 2015 om 15:29

Ik bedoelde niet dat hij op de flanken zou moeten staan, want dan is hij een stuk minder inderdaad.

Ik bedoelde dat wij met Achahbar in de spits ook via de flanken kunnen spelen.

19 juli 2015 om 15:52

klopt, hij is klein, maar sterk van stuk heft een goede sprongkracht en vooral een goede timing

al vindt ik hem als centrumspit in een 433 wel echt te klein, als schaduwspits op de flank of op 10 zou hij wel voor wat vuur en scorend vermogen voorin zorgen

19 juli 2015 om 15:58

Lengte zegt vrij weinig. Kazim is langer en sterker, maar hij doet er vrij weinig mee. Ik heb bijvoorbeeld Kazim kop kansen zien missen, dat was niet normaal.

Volgens statistieken site Squawka heeft Achahbar hogere luchtduels winst percentage dan Kazim.

Vind het jammer dat Rutten niet voor Achahbar heeft gekozen na zijn goals tegen Psv. In de spits vond ik Achahbar bij vlagen fantastisch. Voetbalt goed mee, weet ondanks zijn lengte een balletje vast te houden en is gewoon super gevaarlijk. Hij is erg slim en loopt zich goed (tussen de linies) vrij.

Ik zie hem graag als back-up voor Kuyt. Ideale stand-in mocht Kuyt een keer niet kunnen spelen, ideale speler om in te laten vallen als we achter staan.

Denk dat hij ondertussen ook wel heeft laten zien gewoon een klasse beter dan Kazim te zijn en dat lengte vrij weinig zegt.

In de reacties wordt deze jongen vergeleken Messi, Agüero en Suarez. Ik zie het niet. Deze jongen is te licht.

19 juli 2015 om 14:24

Haha dat viel mij ook al op. Zijn mooie namen echter voornamelijk een gelijkheid op basis van motoriek en techniek. Kan me het wel inbeelden.

Heerlijke speler, hopelijk krijgt Anass meer minuten komend seizoen. Voetballend en technisch gezien de beste speler uit de selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren