Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onana genoot van onderonsje met bekende van Barcelona bij gala

Laatste update:

André Onana staat open voor een terugkeer bij Barcelona. De doelman heeft het momenteel uitstekend naar zijn zin bij Ajax, maar sluit een hereniging met de Catalaanse grootmacht in de toekomst niet uit. In gesprek met Cadena Cope zegt Onana dat hij een goede tijd heeft gehad bij de huidige koploper van LaLiga.

Cadena Cope meldt dat voorzitter Josep Maria Bartomeu de doelman nog even aantikte tijdens het Ballon d'Or-gala maandagavond. 'Eens zien wanneer je weer terugkeert naar Barcelona', zou de preses hebben gezegd. "Leuk om weer een keer met hem te praten", reageert Onana. "Barcelona is mijn thuis, maar we zullen zien wat er aan het einde van het seizoen gebeurt."

Onana: 'Nominatie was al een beloning op zich.

"Ik zal de deur nooit helemaal sluiten voor Barcelona", vervolgt de sluitpost, die ook in de belangstelling staat van Paris Saint-Germain, Manchester United en Tottenham Hotspur. Ajax moest afgelopen zomer afscheid nemen van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Onana erkent dat het duo gemist wordt, maar gunt de Oranje-internationals het beste.

"Ik ben erg blij voor De Ligt. Ik ben ook blij dat ik zijn ontwikkeling van dichtbij heb mogen meemaken. Hij ziet er gelukkig uit bij Juventus en ik hoop dat hij veel prijzen gaat winnen", aldus Onana, die ook lovend is over De Jong. "Hij is een geweldige speler, hij laat dat wedstrijd na wedstrijd zien bij Barcelona. Daar kunnen jullie nog lang van genieten."

Verwacht jij dat André Onana ooit weer voor Barcelona gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is wel de ideale opvolger voor Ter Stegen en komt zelf uit de school van Barca. Alleen Ter Stegen is maar 4 jaar ouder, dus dat gaat hem helaas niet worden. Ik zie Onana wel de opvolger van Neuer aangezien die 10 jaar ouder is.

5 december 2019 om 14:46

Of Tottenham? Alle Topclubs hebben al een top keeper...

5 december 2019 om 15:17

Ik zie ook niet zo snel een plek voor hem, alleen Juve zie ik als reële optie. Spurs kan ook nog maar Lloris is gewoon een heel goede keeper die een jaartje wat minder is imo. Hoop iig niet dat hij zich maar Barça laat lokken om daar de bank warm te gaan houden, moet niet de 2e ex-Ajacied worden die daar niet speelt

5 december 2019 om 15:20

Tottenham en juve zie ik als beste opties. Daar maakt die een kans op een basis plek. Dortmund kan ook maar dat is niet absolute top, al is spurs dat ook niet.

5 december 2019 om 15:24

Neuer begint ook op leeftijd te kome.en inter is ook onderweg na de top daar onderdeel van uimaken zou ook mooi zijn. Juve indd reeel . Maar ik denk dat psg word veel afrikaanse invloeden in frankr wat altijd lekker is voor zo n speler. hij praat de taal en ik denk dat ze ook de beste betalen, en navas vind ikniet beter.

5 december 2019 om 15:49

De navas die tegen real speelde is toch nog wel iets beter. Maar dat is mijn mening.

5 december 2019 om 17:36

Hij praat de taal ja? En Navas is zeer belangrijk geweest in 3 CL overwinningen. Hoe kan je Onana nou beter vinden terwijl Navas gewoon de absolute top is?

Ter Stegen is 27 en die kan nog jaren mee... anders mocht ie van mij wel terug komen

Aangezien Ter Stegen daar zit en een ontiegelijk hoog niveau aantikt zie ik het niet gebeuren dat Onana naar Barcalona gaat op korte termijn. Hij is te goed om tweede keeper te zijn, zelfs bij een club als Barcalona. In de absolute top lopen toch aardig wat topkeepers rondt, en ik zie hem eigenlijk alleen bij Juventus een vaste plek onder de lat veroveren. Ik wil niet zeggen dat Courtois, Neuer, De Gea, Lloris, Kepa, Alisson, Navas en Ederson per definitie beter zijn maar ze zijn wel allen van een dusdanig niveau dat ik het niet zie gebeuren dat die vervangen gaan worden voor Onana.

5 december 2019 om 15:14

Denk dat Lloris niet lang meer 1e keeper van Spurs blijft, als ik me geld op een club zou zetten zou ik voor Spurs kiezen.

5 december 2019 om 16:15

Ik denk dat Onana geen zin heeft in Italië. Hij heeft zich de laatste tijd goed uitgesproken tegen racisme en helaas zijn er verschillende Italiaanse harde kernen (en voorzitters), die zich op dat vlak niet van hun beste kant laten zien. In Engeland zijn alle topclubs inderdaad goed bezet. Misschien dat de Spurs of Arsenal nog opties zijn, maar ik gun Onana nog dat laatste stapje hoger. Dan blijven voor mij op dit moment Bayern of Real over. Neuer kan niet al te lang meer mee, terwijl Courtois en Real geen gelukkig huwelijk lijken.

Ter Stegen als opvolger van Neuer naar Beieren en Onana als eerste keeper naar Barça, lijkt de beste oplossing

5 december 2019 om 15:09

Voor Bayern een goede deal maar niet voor Barcelona. Onana is echt een hele goede keeper hoor. Maar (nog?) niet het niveau van ter stegen.

5 december 2019 om 15:17

Gelukkig ben jij niet de voorzitter van Barca, ik zie geen enkel reden om Ter Stegen te vervangen voor Onana.. (neemt niet weg dat Onana een ijzersterke keeper is.)

Natuurlijk zou een terugkeer van André Onana geweldig zijn, maar vanuit het perspectief van de speler zou ik een terugkeer niet begrijpen. Marc-André ter Stegen is de onbetwiste eerste doelman en zal dat hoogstwaarschijnlijk voor de komende vijf á zeven jaar nog gewoon blijven. André Onana zou dus het merendeel van zijn carrière als tweede doelman moeten gaan fungeren terwijl hij overduidelijk de kwaliteiten heeft om eerste doelman te zijn bij clubs van het niveau Tottenham Hotspur, Arsenal, Borussia Dortmund of zelfs Psg.

Jammer dat Bayern zo spastisch deed met dat Neurer vs Ter Stegen ding, anders was Ter Stegen mooi geweest voor Bayern en Onana voor Barcelona. Ben wel benieuwd waar Onana na dit seizoen aan de slag gaat.

5 december 2019 om 16:23

En waarom zou Barca dat willen? Met alle respect, maar naar mijn mening is bijna elke keeper op dit moment klasse minder dan Ter Stegen, behalve Oblak en Allison. Onana is wel echt een geweldige keeper en ik zie hem dat niveau ook bereiken in de toekomst. Maar op dit moment gaat onze German wall nergens naar toe.

Onana naar Barça is het defiet van de jeugdopleiding van Barça. Onana als jeugdspeler verkopen voor een paar ton en terughalen voor een "paar" miljoen. Tevens denk ik niet dat Onana achter ter Stegen de bank warm wil houden. Dan zou ik zeggen blijf lekker tot je garanties krijgt bij wie dan ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren