Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Olympique Marseille staat na late goal Brighton op gelijke hoogte met Ajax

Laatste update:

Olympique Marseille heeft een 2-0 voorsprong uit handen gegeven. In Groep B van de Europa League leken treffers van Chancel Mbemba en Jordan Veretout genoeg voor een zege, maar na rust kwam Brighton knap terug. Pascal Gross en João Pedro bezorgden de Engelsen hun eerste punt dit toernooi: 2-2. AEK Athene leidt de dans in de groep met vier punten, gevolgd door Marseille (2), Ajax (2) en Brighton (1).

Bijzonderheden:
Tien minuten nadat Amine Harit zijn vrije trap gekeerd zag worden door Jason Steele, kwam Marseille alsnog op voorsprong. Een lage voorzet van Jonathan Clauss kwam in de zestien terecht bij Mbemba, die feilloos raak schoot: 1-0. De 2-0, die slechts een minuut later viel, was vrij identiek. Dit keer kwam de voorzet vanaf rechts van Harit, die Veretout bereikte. De middenvelder schoot via Steele raak. De Engelse goalie kreeg overigens de voorkeur boven Bart Verbruggen, terwijl Jan Paul van Hecke en Joël Veltman wel in de basis stonden.

De Nederlanders zagen hun ploeg tien minuten na rust de aansluitingstreffer aantekenen. Na enkele korte combinaties aan de linkerkant bracht Kaoru Mitoma de bal voor en daar maakte Gross optimaal gebruik van: 2-1. Brighton ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg de kans via Mitoma, die echter op Pau López stuitte. Een overtreding van Clauss kwam Marseille in de slotfase echter zeer duur te staan. João Pedro mocht aanleggen vanaf elf meter en faalde niet: 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde zeg dat OM in de tweede helft alleen maar achteruit liep. Hadden hier gewoon moeten winnen van een pover Brighton. Maar het vertrouwen is momenteel ver te zoeken in de voetbalhoofdstad van Frankrijk helaas. Lamptey had er trouwens wel afgemogen na die charge op Harit

Wat een mazel heeft Ajax hier zeg. Niet alleen is dit beter voor de coëfficiënten maar ook blijft de kans dat Ajax derde wordt in deze poule nog open. Toch denk ik dat Ajax punten kan pakken tegen Brighton want wat speelde die slecht zeg de eerste helft.

5 oktober 2023 om 21:04

Deze poule ligt nog helemaal open. Valt geen enkele lijn op te trekken. Ajax kan nog eerste en ook nog vierde worden. Laten we hopen dat ze na de interland stop wat beter gaan spelen en vooral verdedigen

5 oktober 2023 om 21:11

Hoezo heeft Ajax mazzel bij een wedstrijd waar ze geen invloed op hebben? Zo werkt een kleine competitie in een poule toch? Ajax staat gedeeld 2e, dus heeft overwinteren in de EL nog geheel in eigen hand.

6 oktober 2023 om 19:44

Omdat ik Marseille en Brighton sterker vind dan Ajax en toch denk dat Ajax geen eerste en tweede gaat worden in de poule. Ja alles staat nog open, maar hoe ze nu spelen, zie ik ze niet winnen. Derde plaats in deze poule zal ook beter zijn voor Ajax want mochten ze doorgaan in de EL dan liggen ze er zeker snel uit.

Helaas maar waar dit Ajax is momenteel gewoon UECL niveau waardig.

Ik denk dat we er 2x af gaan tegen Brighton en dan moeten we hopen dat we op één of andere manier nog 3e worden.

6 oktober 2023 om 17:33

Thuis winnen van AEK, AEK dat twee keer wint van Marseille en je word 3e.

Gaf het zo weg Olympique gaan ze verdedigen ipv afmaken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren