Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Olsen deelt sneer uit: 'Veel succes op het WK, jullie zullen het nodig hebben'

Laatste update:

Engeland versloeg woensdagavond Denemarken, maar kan moeilijk tevreden zijn over het oefenduel. The Three Lions wisten de toeschouwers niet te vermaken en wonnen enkel dankzij een rake kopbal van Daniel Sturridge, de man in vorm (1-0). Morten Olsen, de bondscoach van Denemarken, liet na afloop duidelijk blijken dat hij niet onder de indruk is van Engeland.

/

Het voetbalgekke land wil in Brazilië graag hoge ogen gooien, maar Olsen geeft de Engelsen weinig hoop. "Veel succes op het WK, jullie zullen het nodig hebben", zei de bondscoach van de Denen na afloop. "Engeland heeft een paar veelbelovende talenten, maar of dit voldoende is voor het WK? Ik denk dat we hadden gewonnen als Christian Eriksen had meegedaan."

Roy Hodgson, bondscoach van Engeland, kon niet zoveel met de sneer van zijn collega: "Elke ploeg heeft succes nodig op het WK. Wij hadden vanavond geen geluk nodig, dat lijkt me wel duidelijk. Ik vind dat we goed gevoetbald hebben en het doelpunt dat ons de overwinning bezorgde was voor mij de kers op de taart."

Ik verwacht niet veel van Engeland op het WK

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kan het nou dat Engeland nooit kan presteren op eindtoernooien. Ze krijgen niet de makkelijkste tegenstanders maar alsnog verwacht ik meer van Engeland.

6 maart 2014 om 08:51

omdat ze niet zo'n goede selectie hebben.

met al die topbuitenlanders om zich heen in de competitie dan lijkt het nog wel wat.
Maar als je alleen maar Engelse spelers bij elkaar zet, dan missen ze heel wat kwaliteiten op bepaalde vlakken.

En dan kun je wel alleen naar de namen kijken en denken dat het heel wat is, maar dat is dus niet zo. Dat bewijzen ze al 20 jaar

6 maart 2014 om 09:16

Engeland heeft opzicht goede spelers op papier, maar in de werkelijkheid is het inderdaad anders. Ik verwacht ook meer van Engeland.

6 maart 2014 om 10:06

@ Michaelninho

Maar toch is het een competitie die eigenlijk bijna alleen maar buitenlandse smaakmakers kent. Veel Engelsen bij topteams liften toch voor een groot deel mee op de kwaliteiten van de buitenlanders.

Dan vind ik de "vorige' generatie met Cole, Gerrard (hoewel beide nog geselecteerd) Beckham, Lampard, Terry etc. nog een stuk sterker dan de generatie die ze nu hebben rondlopen.

6 maart 2014 om 10:18

Klopt, daar heb je gelijk in.

6 maart 2014 om 10:27

En wat ik nog het meest irritante vind asn engeland. Is dat ze hun eigen spelers enorm hypen! Als er iemand eem x een bal vooruit kan trappen, dan is ie direct de nieuwe messi. Als je ook ziet wat voor transfersommen er onderling betasld wordt voor spelers als aaron lennon, defoe of andy carrol. Allemaal pure middelmaat maar transferprijzen als falcao!

6 maart 2014 om 10:34

Die Engelse denken allemaal nog steeds dat zij de beste competitie hebben waardoor ze massaal blijven hangen terwijl het niveau in Engeland toch aan het dalen is. Alleen Chelsea wist in de CL een gelijkspelletje te pakken (nota bene tegen Galatasaray). Niks ten afgunste van Gala maar het bewijst maar weer dat het niveau zakt. Ander voorbeeld is natuurlijk Man UTD.

Engelse moeten eerst persoonlijk maar eens over de grens gaan en dan past aan presteren denken op het EK en WK

6 maart 2014 om 11:00

De beste competitie houdt niet persee in dat je 4 teams in de CL heb die de halve finale bereiken. De competitie onderling is het sterkst. dat houdt dus in dat alle teams van elkaar kunnen winnen op een goede dag. Ook als je bekijkt dat Man c in de CL redelijk werdt genaaid door de scheids (penalty wat vrije trap had moeten zijn). En die returns moeten nog komen. Kan net zo goed 2-0 voor Man C worden. Arsenal heeft gewoon pecht dat ze 2x op rij Bayern Munchen treffen. Al wonnen ze vorig jaar wel een wedstrijd maar gingen op agg naar huis. Geen schande tegen de winnaar van de CL. Man U heeft een slecht seizoen, dat zal volgend seizoen wss niet meer zo zijn. Niet te snel conclussies trekken.

Kijk de competitie. Liverpool, man c, arsenal, chelsea, tottenham, man u. Allemaal goede teams die strijden om europees voetbal en meerdere nog om kampioenschap. In duitsland is nu al bijna een kampioen. en BVB is de enige club die verder nog presteert. In Spanje alleen Real en Barca, en dit jaar voor t eerst Atletico. Italie is helemaal niks en frankrijk ook niet. Engeland heeft nog steeds de beste. meest entertainende competitie. Dat betekent niet dat ze ook elke jaar met 4 engelse teams in de Cl halve finale staan. Onderling is het een fantastische competitie.

Wat Wk en Ek betreft. Ze zijn geen cup spelers. Al hebben ze nog altijd wel een WK meer dan NL. NL is hetzelfde, presteert ook nooit supergoed op het WK, alleen 2010, maar dan verliezen ze.

Sommige teams zijn cupfighters, andere minder.

7 maart 2014 om 13:39

Engeland heeft nooit goed gepresteerd. Niks nieuws.
Dat verhaal over dat Engeland het voetbal heeft uitgevonden is ook gebakken lucht. Tijdens het eerste WK hebben ze de Engelse regels aangenomen zo dat niemand op dat WK het voordeel had. Engeland was daar namelijk gewoon niet bij en had ook geen zeggenschap in deze.

Engeland kan gewoon niet goed voetbal spelen. Dat willen ze wel, dus pompen ze zwaar geld in hun competitie. Maar die wordt beheerst door buitenlands kapitaal en buitenlandse spelers.

Engeland is niet meer hoe het was het spel zit e rniet meer in ze morten gewoon een frisse start maken met nieuwe elftal

6 maart 2014 om 08:55

Wanneer was het volgens jou wel wat dan...?

6 maart 2014 om 10:03

@ thijs die tijden zin. Voorbij gaat gewoon minder nu je weet wel om welkent ijden ik het heb beckham tijden

6 maart 2014 om 11:57

Even de resultaten van Engeland van de afgelopen 16 jaar op eindronden:
Wk98 8e finale
Ek00 1e ronde
Wk02 kwartfinale
Ek04 kwartfinale
Wk06 kwartfinale
Ek08 niet gekwalificeerd
Wk10 8e finale
Ek12 kwartfinale.

Engeland is nooit wat geweest (in de tijd die jij bedoeld tenminste).
Alle andere 'grote' landen hebben in dezelfde tijd minimaal 1x in de finale gestaan.

Opzich redelijk goede spelers ok wat van het wk te maken

En dit is dus waarom ik nog vertrouwen heb in Nederland. Landen als Engeland, Italië en Portugal zitten ook in een generatie afwisseling. Daar is het ook nog niet top. Alleen landen als Spanje, Duitsland en Brazilië krijgen het bijna altijd voor elkaar om generaties geruisloos af te wisselen. Frankrijk en België hebben nu ook een goede lichting, maar er zijn veel landen nog zoekende. Op landen uit andere continenten heb ik minder zicht.

6 maart 2014 om 11:44

Italië heeft met Pogba, Balotelli, Insigne, Verrati en Immobile veel betere talenten dan Nederland. Wij hebben een veel mindere lichting en mogen ons best zorgen gaan maken. Want hoe goed is Depay eigenlijk? Wij kennen 'm wel en vinden het er erg leuk uit zien in de Eredivisie, maar de kans is erg groot dat ie zal tegenvallen bij een echte topclub. Kijk naar de Italiaanse talenten..wat een namen! En ze laten het week in week uit zien bij de grootste clubs van Europa. Italië, Duitsland, Spanje, Argentinië, Brazilië, Chili...ze zijn allemaal verder dan Nederland. Ik zie geen enkele reden waarom we echt positief naar de toekomst kunnen kijken. Het ziet er namelijk niet zo heel denderend uit. Alleen Strootman heeft zich echt bewezen. Al die andere talenten doen het wel aardig in de Nederlandse en Schotse competitie..maar zullen nu zeker door de mand vallen in de grootste competities.

Edit.
Pogba Ik laat het gewoon staan om te laten zien hoe stom die fout was. Maar reken die maar niet mee als Italiaans talent...

6 maart 2014 om 11:59

Pogba? Maar je hebt inderdaad gelijk, Italië heeft geweldige talenten. Verratti, Perin, Immobile, Insigne, De Sciglio, Berardi, Balo, D'ambrosio, en zo kan je nog wel even doorgaan. En dan heb ik het nog niet eens over al het talent bij Italië u21 en u19. En ook landen als Frankrijk, Brazilië en Spanje hebben veel meer goede talenten. Nederland heeft er maar enkele maar houdt het wel bij op. En sowieso weinig tot geen talent die wekelijks speelt bij een grote club zoals een Verratti, Balo, Insigne of De Sciglio.

6 maart 2014 om 12:03

Pogba is veruit het grootste talent van dat rijtje, maar helaas is hij geen Italiaan (hij is Frans)

6 maart 2014 om 12:09

Haha sorry!! Goh wat stom. Link met Juventus en Pogba...excuus. Dan nog zijn de talenten van Italië veel beter dan onze talentjes.

Hier laat Olsen zich toch een beetje kennen. Het is begrijpelijk dat hij zelf naar het WK had gewild, en misschien vind hij Denemarken nog een betere ploeg ook, maar om het zo te stellen is weinig collegiaal.

Dat niemand wat van Engeland verwacht is ook duidelijk. Al heb ik het gevoel dat de Engelsen nu zelf ook beginnen te zien dat ze niet even de beker op gaan halen. Dat is wel eens anders geweest.

Klein beetje frustratie komt hier wel van af.
Ondanks dat heeft Engeland ook wel veel geluk nodig om iets te bereiken op het WK, laten het (jammer genoeg) toch niet vaak zien.

Ik word toch altijd zo moe van die (bonds)coaches die zich na een verlies verschuilen achter een k*tverhaaltje.
Als huppeldepup meedeed hadden we........., met een beetje meer geluk hadden we......., met een andere scheids hadden we hier misschien......., en nog meer van die prietpraat.

Het is en blijft een verloren wedstrijd, had je graag anders gezien dan had je harder moeten trainen, andere spelers moeten opstellen of wellicht voor een andere strijdwijze moeten kiezen.

Bij Olsen is overigens duidelijk dat de beste man dit uit pure jalouzie zegt, omdat hij niet op het wk zal staan met Denemarken.

Met Eriksen wist Denemarken zich niet te plaatsen voor het WK en is Engeland gewoon eerste geworden in zijn groep en heeft het zich wel weten te plaatsen. Hij kan zijn jaloezie en afgunst maar moeilijk verborgen houden dat Engeland zo meteen wel in Brazilië zit en hij het vanaf de bank kan bekijken.

6 maart 2014 om 16:05

Hij doelt op het feit dat indanks de aanwezigheid van Studge, hendo, Rooney, Wilshere, gerrard, Cole Engeland niet veel beter was dan een Deense ploeg met veel Superliga-debutanten Verschil is miniem.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren