Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Oldham Athletic ontvangt na afwijzing Scholes sollicitatie van Bogarde'

Laatste update:

Oldham Athletic is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en benaderde onlangs Paul Scholes, die het echter nog te vroeg vindt om ergens voor de groep te gaan staan. Mogelijk gaat de huidige nummer dertien van de League One nu met een Nederlander in zee: de Daily Mail heeft begrepen dat Winston Bogarde heeft gesolliciteerd bij Oldham.

De 44-jarige Bogarde is echter zeker niet de enige geïnteresseerde die zijn cv heeft opgestuurd: in totaal zou Oldham liefst zeventig sollicitaties hebben ontvangen. The Latics zijn op zoek naar een geschikte opvolger voor Lee Johnson, die onlangs naar Barnsley vertrok. Oldham hoopte dus op een samenwerking met Scholes, maar die zag dit nog niet zitten.

Bogarde hoopt dat hij nu een kans krijgt. De voormalig verdediger won in 1995 met Ajax de Champions League en is in Engeland vooral bekend door zijn periode bij Chelsea, waar hij een vorstelijk salaris opstreek, maar slechts vier keer in de basis begon. In zijn laatste jaren van zijn loopbaan speelde Bogarde geen minuut meer, maar trainde hij mee met een jeugdteam van the Blues en kreeg hij dus nog wel gewoon uitbetaald.

Zie jij in Winston Bogarde een goede coach?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voetballers die er weinig van hebben gemaakt worden later meestal wel altijd goed trainers, dus waarom niet!

3 maart 2015 om 19:05

Mwha... zou toch niet durven beweren dat hij er weinig van heeft gemaakt: sterkhouder bij champions league winnaar ajax, vervolgens barca en cfc. Daar kan menig een een puntje aan zuigen!

Die weet hoe het is om op de bank te zitten.

Wat denkt meneer Bogarde wel niet. Heeft zich chronisch misdragen. Iedereen weet dat hij nauwelijks een geweten heeft. En maar solliciteren. Elk normaal denkend mens weet toch dat dit een zinloze missie is. Hij blijkbaar niet. Eigenlijk zielig

3 maart 2015 om 18:16

Iedereen verdient een kans. Dan ben je niet zielig, maar dan laat je zien dat je er bent en ervoor wil gaan. Of je nu aangenomen word of niet

3 maart 2015 om 18:26

Neen, niet iedereen verdient een kans. Hij heeft zich stelselmatig misdragen en een persoonlijkheid kun je niet veranderen. Heeft geen reflecterend vermogen. Is failliet verklaard, heeft ernstig foute vriendjes Badr Hari en losse handjes. Veel succes met hem als werknemer.

3 maart 2015 om 18:39

vd Wiel, ook een maatje van Badr, greg was erbij toen Badr die portier mishandelde. Ook maar zn voetbalschoenen afpakken en volledig afschrijven in jouw optiek?

3 maart 2015 om 18:41

Het gaat niet oom Danny Blind. Staat los van deze discussie. Het is een slecht mens. Wat hebben anderen daar mee te maken.

3 maart 2015 om 18:42

Neen, indien betrokken strafrechtelijk vervolgen. Simpel toch

3 maart 2015 om 19:54

Wie ben jij om te bepalen of hij een slecht mens is? Hij heeft z'n fouten gemaakt zoals wij allemaal.

3 maart 2015 om 18:20

iemand die de CL heeft gewonnen, en vele miljoenen heeft verdiend zielig noemen vanaf je bankie met laptop. Als hij voor je zou staan wil je waarschijnlijk met hem op de foto, of zou je hem dan ook zielig noemen? ik gok het eerste.

3 maart 2015 om 18:28

Precies heeft verdiend en het hele kapitaal is verdampt. Goed gedaan. Veel succes als jij met hem op de foto wilt. Ik niet.

3 maart 2015 om 19:15

Dat hangt er van af hoe Danny Blind de situatie opgelost heeft. Kluivert is bijvoorbeeld een mooi voorbeeld van iemand weinig respect verdient door zijn actie maar met name zijn acties daarna.

3 maart 2015 om 18:22

Hoezo chronisch misdragen?
Had gewoon een contract.
En een contract moet gerespecteerd worden.
Dat Chelsea zo gek was om hem een salaris van 3.8 miljoen te geven, kan hij toch niks aan doen?
Ik teken voor de helft

3 maart 2015 om 18:25

Wat heeft hij gedaan dan?
Wanbetalen dacht ik maar meer ook niet.

4 maart 2015 om 01:14

dietep
Hoezo dat dan?? Ken jij Winston persoonlijk dan?? Geen geweten??
Wat ben jij voor een sukkel, dietep? Denk jij dat je God bent, of zo??!

Geld verdienen met lekker op de bank zitten, wie wil dat nou niet? Eerst als speler en nu als coach.

Lol Bogarde trainer. Dat gaat m niet worden. Dat zou hetzelfde zijn als Depay later trainer zou worden. Misst sowieso de woordenschat van een fatsoenlijke coach en ik denk ook niet dat hij een boodschap over kan brengen hierdoor.

3 maart 2015 om 22:29

Hoezo mist hij de woordenschat?
Heb je wel eens met hem gepraat dat je dat zo goed denkt te weten?
Ik denk dat hij echt wel een goede coach kan worden en dan is dit een goede ploeg om te starten.

4 maart 2015 om 09:58

Nee, ik heb hem ongeveer 15 jaar in interviews gezien, televisieprogramma's etc. Dus ik kan daar een aardig oordeel over geven.

Zou leuk voor hem zijn , maar 70 sollicitaties (mits dat waar is)???
Denk niet dat dat hem wordt dan maargoed you never know.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren