Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ogenschijnlijk drama voor Hugo Lloris in Premier League-duel

Laatste update:

Voor Hugo Lloris is het seizoen mogelijk al voorbij. De doelman van Tottenham Hotspur liep zaterdagmiddag in de uitwedstrijd tegen Brighton & Hove Albion een ogenschijnlijk zware blessure aan zijn arm op en moest al na drie minuten vervangen worden.

Lloris beoordeelde in de derde minuut een hoge voorzet verkeerd. Staand op de doellijn trachtte hij de bal nog weg te tikken. Dat mislukte echter, waardoor Neal Maupay al vroeg in de wedstrijd de openingstreffer kon binnenknikken.

Lloris kwam volledig verkeerd op zijn arm terecht achter de doellijn en gilde het uit van de pijn. Tijdens een langdurige medische behandeling op het veld kreeg hij zuurstof toegediend en moest hij uiteindelijk per brancard van het veld. Engelse media spreken over een gebroken elleboog of een gebroken arm.

Paulo Gazzaniga kwam als vervanger binnen de lijnen. Het is voor Tottenham de zoveelste domper in korte tijd. De Londenaren werden recent reeds in de EFL Cup uitgeschakeld, presteren moeizaam in de Premier League en leden midweeks een 2-7 nederlaag tegen Bayern München in de groepsfase van de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gadverdamme wat een nare blessure. Dit lijkt inderdaad op een lange hersteltijd en als keeper zal die op zijn vroegst rond April terugkeren, waarschijnlijk nog veel later. Gun je niemand dit soort blessures. Nu maar hopen dat de Spurs niet in Januari voor Onana gaan aankloppen. De live beelden van televisie lieten het in slowmotion behoorlijk goed in beeld brengen. Daar knapte echt een stukje

5 oktober 2019 om 14:31

Akelige blessure idd, zo te zien een gebroken elleboog of alles rondom gescheurd.. Einde seizoen zal het hoogstwaarschijnlijk zijn voor m.. (onana ging nergens heen dit seizoen toch?)

5 oktober 2019 om 14:41

Ze mogen aankloppen, maar ze krijgen hem niet. Hij heeft met Ajax de afspraak gemaakt om minimaal dit seizoen af te maken.

Zag er enorm pijnlijk uit. Hopelijk gewoon enkele maanden out en nadien terug fit. Maar kan volgens mij wel einde carrière zijn als het erg is. Dit gun je niemand.

5 oktober 2019 om 15:20

Het lijkt net alsof zijn onderarm de verkeerde kant op lag, of zag ik dat hopelijk fout?

5 oktober 2019 om 16:26

Laten we het houden op een on-natuurlijke houding... Kreeg er de vingers van iig.

Zag er niet goed uit... Wens hem het beste toe, als Arsenal fan hoop je dat Tottenham altijd punten laat liggen, maar echt niet op zo’n manier. Veel sterkte Lloris!

Ik had mijn elleboog gebroken tijdens een val. Een jaar lang kon ik helemaal niks met die arm. En 8maanden revalideren om maar op 90% terug te komen.
Ik hoop echt dat hij sterk terug kan komen

5 oktober 2019 om 15:48

Een voordeel heeft hij t.o.v. de niet-topsporters: hij heeft fantastische medische begeleiding en er kan bij wijze van spreke 24/7 op hem gelet worden en aan zijn herstel gewerkt worden. Vervelend van je eigen arm trouwens; hoop dat je er niet al te veel last van ondervind!

Ziet er niet goed uit, heb het wel met hem te doen vooral na 7x vissen tegen Bayern München en nu alweer een blunder en dan verkeerd terecht komen. Hoop dat die snel weer onder de lat staat , ik vind het een heel stabiele keeper.

Wie is de 2de keeper? Ik dacht dat Vorm er nog zat maar die zit helemaal zonder club? Ook zo apart.

5 oktober 2019 om 14:25

Vorm was een tijd in beeld bij FC Utrecht om Jensen te vervangen maar dat is helaas niets geworden. Nu zou hij wel handig zijn geweest om bij het elftal te hebben. Waarschijnlijk tot de winterstop de keeper van het -21 elftal doorschuiven.

5 oktober 2019 om 14:32

Gazzaniga, keept altijd degelijk als hij mag spelen trouwens. Lloris zou wel eens einde seizoen kunnn zijn als het tegenzit.

Zag er erg onprettig uit, erg zuur voor hem had ook erg veel pijn. Hij schatte de bal verkeerd in en raakte uit balans.

Spurs zitten nu echt in de hoek waar de klappen vallen. Zit ze niet mee op het moment.

Altijd vreselijk te zien als een ledemaat zo dubbel klapt. Hopelijk kan Lloris dit seizoen nog terugkomen.

Ik hoop voor hem dat het een gebroken pols is, en geen gebroken elleboog. Want als je je elleboog breekt is het vaak nog maar de vraag of je de volledige functionaliteit van je arm na je breuk terughebt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren