Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

OGC Nice versterkt koppositie ondanks misser van Balotelli

Laatste update:

OGC Nice heeft vrijdagavond optimaal geprofiteerd van een misstap van AS Monaco. Enkele uren na de nederlaag van de Monegasken bij Toulouse zegevierde het team van trainer Lucien Favre over Olympique Lyon, waardoor les Aiglons nu vier punten los zijn. Mario Balotelli had opnieuw een doelpunt kunnen meepikken, maar zijn strafschop in de slotfase van de krachtmeting werd gekeerd.

/

OGC Nice - Olympique Lyon 2-0
De 1-0 verscheen na vijf minuten al op het scorebord. Malang Sarr kopte een vrije trap in de voeten van Paul Baysse, die het leer met een volley achter Anthony Lopes schoot. In de 28e minuut stond Lyon reeds met tien man op het veld, nadat Nabil Fekir met zijn voet op de arm van Baysse ging staan. Een kwartier voor tijd vergrootte Jean Seri de voordelige marge. Younes Belhanda raakte de paal, waarna de rebound door Seri werd benut. Balotelli had vanaf elf meter nog voor de 3-0 kunnen zorgen, maar Lopes redde de intenties van de Italiaan.

/

Toulouse - AS Monaco 3-1
Het team van Leonardo Jardim was voor de interlandperiode met 0-7 te sterk voor FC Metz, maar vrijdagavond ging het mis. AS Monaco kwam al na vier minuten op voorsprong via Valere Germain. In de laatste 25 minuten gaven de Monegasken het duel volledig uit handen. Na de gelijkmaker van Oscar Trejo leek het duel in een remise te eindigen, maar Martin Braithwaite scoorde in de slotminuten nog tweemaal: 2-1 en 3-1. Door de zege heeft Toulouse na negen speeldagen nog maar twee punten minder dan Monaco: zeventien om negentien.

OGC Nice blijft maar winnen en is nu vier punten los in Frankrijk! Mario Balotelli liet na om tegen OL - Olympique Lyonnais te scoren!

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 14 oktober 2016

Denk jij dat OGC Nice kampioen van Frankrijk wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand hoe balo speelde?

14 oktober 2016 om 23:02

Slecht, was erg onzichtbaar in het veld

15 oktober 2016 om 03:30

Mario was toch geschorst

15 oktober 2016 om 08:18

Was ja. De tuchtcommissie heeft zijn schorsing opgeheven.

Ik hoop echt met heel mijn hart dat Nice kampioen word en Balotelli topscorer! Wat zou dat een stunt zijn!

15 oktober 2016 om 04:30

Zou fantastisch zijn inderdaad. Hopelijk gaat Balotelli nu eindelijk zijn potentie waarmaken. Heeft alle eigenschappen die een topspits nodig heeft

Monaco valt ook echt compleet niet in te schatten. Uit, thuis, ze zijn zo verschrikkelijk onvoorspelbaar.

Bij Nice valt tot nu toe de gedurfde zet van veel duurbetaalde transfervrije spelers halen enorm goed, ben benieuwd of dit aanhoud. Winnen van Lyon is altijd knap.

Niks voor hem, hij is 1 vd beste vrije trappen en penaltienemers ter wereld

14 oktober 2016 om 23:09

Maar goed, kan de beste over komen, messi speelt ook soms slecht

15 oktober 2016 om 00:22

Moet ik er wel bij zeggen dan.lopes een uitstekende keeper is die makkelijk hogerop kan en naar mijn mening ook wel een niveautje hoger dan rui patricio en hoe heet die andere portugese keeper? Volgens mij beto. Verder is het ook niet de eerste die lopes stopt en zeker niet de laatste.

15 oktober 2016 om 09:54

In de Ligue 1 zijn er sowieso veel goede keepers die makkelijk op een hoger niveau kunnen spelen, zoals Enyeama, Ruffier, Costil, Lecomte, Lafont en Lopes. Vooral Ruffier en Lopes zijn van wereldklasse en Lafont komt er aan.

15 oktober 2016 om 10:04

Costil vind ik ook een topkeeper, contract loopt aan het einde van het seizoen af en Marseille moet dan echt toeslaan want Pele vind ik maar een matige keeper

15 oktober 2016 om 10:37

Inderdaad. Zou een topper zijn voor Marseille. Een waardig vervanger van Mandanda. Al heb ik geruchten gehoord dat hij naar Fiorentina gaat.

Wel leuk dit jaar als je de stand ziet in de Ligue 1, hopelijk blijft het spannend tot het einde van het seizoen en wint PSG de competitie niet, en erg knap wat Toulouse laat zien vorig jaar nog net aan de degradatie

14 oktober 2016 om 23:11

Ontsnapt

Uitstekende zege voor Toulouse dat het in de schaduw van Nice meer dan uitstekend doet, en dan te bedenken dat ze vorig seizoen op een haar naar niet degradeerden, hopelijk kan Toulouse Europees voetbal halen

Heeft die Braithewait niet gezegd dat hij per doelpunt een bedrag schenkt aan een goed doel? Zie zijn naam vaak voorbij komen bij de goals.

Op zich was het niet slecht genomen die penalty. Maar die keeper stopte de inzet heel goed, ook al was het niet volgens de regels. Hij stond al anderhalve meter voor de doellijn.

Trouwens was de actie van Balotelli erg mooi om te zien, maar werd hij onderuit gelopen, waardoor de penalty gegeven werd. Het zou dan waarschijnlijk een super mooi doelpunt zijn geworden.

15 oktober 2016 om 09:35

Hopelijk haalt hij zijn topniveau weer en maakt hij een mooie transfer, Everton, Spurs, United, Chelsea, Leicester??

15 oktober 2016 om 10:23

Zou mooi zijn om kampioen te worden met Nice en volgend seizoen vlammen in de Champions League en dan als een echte grote meneer bij een topclub binnenkomen.

Dat zijn dure slotminuten voor Braithwaite, die de belofte had om per doelpunt 1000 euro te doneren aan een goed doel!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren